up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

top

Kuinka valita makuualusta

Nukkumistyynyt tai eristetyt matot ovat tärkeitä pääasiassa kahdesta syystä: pehmuste ja eristys. Nukkumistyynyt tarjoavat sinulle mukavan pinnan nukkumaan tuntematta hankalaa ulkona. Nukkumistyynyt tai eristetyt matot pitävät sinut lämpimänä koko yön korkealaatuisen eristysominaisuutensa ansiosta. Katso alla joitain vinkkejä, jotka sinun on otettava huomioon valitessasi makuupussia vaellukseen, reppuun ja retkeilyyn;

Tyypit makuupatjat tai eristetyt matot

Voit valita erityyppisistä nukkumistyynyistä tai eristetyistä matoista tarpeidesi mukaan. Päätyypit ovat ilmatyynyt, suljetut solutyynyt ja itsestään täyttyvät tyynyt. Salewa , Vaude , Trangoworld , Sea to Summit ja Ferrino tarjoavat parhaan valikoiman makuupusseja ulkokäyttöön

Käyttö

Sinun on päätettävä, minkä tyyppistä ulkoilua aiot tehdä. Toiminnastasi riippuen voit valita auton retkeilyalustan, talvileirinnän ja reppumatkailutyynyt.

Lämpö

Tarkista makuupussisi laatu sen kyvystä vastustaa lämpöhäviötä. Jos haluat yöpyä mukavasti koko yön makuupussissasi, sinun on varmistettava, että valitsemiesi makuualustojen tai eristettyjen mattojen on oltava lämpötilaltaan yhteensopivia makuupussin kanssa.

ominaisuudet

On muutamia muita tärkeitä näkökohtia, jotka sinun on pidettävä mielessä, kun valitset nukkumistyynyjä tai eristettyjä mattoja , kuten pehmuste, paino, koko, täyttämisen helppous ja mukavuus.


clouse menu Sulje