up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

360

Mammut Kypärä Wall Rider

Mammut Kypärä Wall Rider

plus
Mammut

Mammut Kypärä Wall Rider

Tuotekuvaus Mammut Kypärä Wall Rider

Huippuluokan, erittäin kevyt kiipeilykypärä! Erittäin kevyt paino saavutetaan käyttämällä EPP (laajennettu polypropeeni) -kuorta ja täysin minimalistista säätöjärjestelmää. EPP -muovin erinomaisten iskunvaimennusominaisuuksien lisäksi kypärän kuori on myös vahvistettu kestävällä kovalla kuorella maksimaalisen turvallisuuden takaamiseksi. Jotta kiipeilijät pitäisivät päänsä kylmänä seuraavan ratkaisevan osan ratkaisemisessa, Wall Rider on varustettu lukuisilla runsailla tuuletusaukoilla. Erinomainen istuvuus ja yksilöllisesti säädettävä säätöjärjestelmä varmistavat, että kypärä istuu täydellisesti pään päällä. Siinä on myös kaksi pidikettä ja joustava hihna ajovalaisimen kiinnittämiseksi tukevasti kypärään.


Ominaisuudet:

2 klipsiä edessä ja kuminen silmukka takana ajovalaisimen kiinnittämistä varten
EPP -ydin yhdistettynä osittaiseen kovaan kuoreen
Pyöreä, täysin säädettävä leukahihna optimaaliseen istuvuuteen
Suuret tuuletusaukot takaavat hyvän ilmankierron ja lämmön poiston
Ergonominen sisustus mukavilla pehmusteilla
Erittäin kevyt, minimalistinen säätöjärjestelmä


Tekniset tiedot:

Paino: 220 g
Leikkaus: Perus
Nyt voit tilata urheiluvarusteesi lähtemättä kotoasi mihinkään trekkinn:ssa, omassa ulkoiluvarusteisiin erikoistuneessa verkkokaupassa. Haluamme, että voit nauttia vapaa-ajastasi ainutlaatuisella ja nautinnollisella tavalla, joten tarjoamme suuren valikoiman korkealaatuisia Kypärättuotteita suoraan Mammut:lta. Kysy meiltä lisää ulkoilutuotteista, kuten Mammut Kypärä Wall Rider, jotka on suunniteltu antamaan sinulle täydellisen mukavuuden ja nautinnon harrastaessasi urheilua tai päivittäisiä aktiviteettejasi.

Ominaisuudet Mammut Kypärä Wall Rider

Väri
Valkoinen
Sukupuoli
Unisex
Ikä
Aikuiset
Suositeltava Käyttötarkoitus
kiivetä

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Mammut Kypärä Wall Rider

Siellä on hyvä hinta-laatusuhde

-

Mukava ja erittäin kevyt kypärä. Ostohintaan se on ihanteellinen kypärä urheilukiipeilyyn

Mammut Kypärä Wall Rider

Kevyt

-

Kaunis muotoilu, erittäin kevyt, mukava, tuntuu hyvältä.

Mammut Kypärä Wall Rider

Laatu

-

Erittäin mukava ja tuuletettu kypärä vaihtotarranauhalla, ihanteellinen retkeilyyn

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

clouse menu Sulje
up up