up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Kotisivu

Mammut

Naisten vaatteet

Naisten vaatteet

Miesten vaatteet

Miesten vaatteet

Miesten kengät

Miesten kengät

Reput ja matkalaukut

Reput ja matkalaukut

Makuupussit

Makuupussit

Kiipeilyvarusteet

Kiipeilyvarusteet

Osastot

Elektroniikka

Kiipeilyvarusteet

Makuupussit

Miesten Kengät

Miesten Vaatteet

Naisten Kengät

Naisten Vaatteet

Nestetytys

Palautuminen ja Hoito

Reput ja Matkalaukut

Suojaukset

Vaellusvarusteet

KAIKKI( Mammut )

Mammut

Mammut on tunnettu sveitsiläinen merkki, joka valmistaa huippulaadukkaita vuoristovarusteita. Kaspar Tanner perusti sen vuonna 1862. Yrityksen pääkonttori on Seonissa, Sveitsissä. Se on nyt johtava monikansallinen merkki, joka valmistaa ulkoiluvarusteita kiipeilyyn, patikointiin, vaellukseen ja muihin vuorikiipeilytoimintoihin, ja sillä on epäilemättä parhaat ulkoiluvälineet ajattomaan seikkailuun. Mammut suunnittelee ainutlaatuisia ja parhaita tyylejä luonnon ystäville, jotta he voivat hallita suoritustaan jatkuvalla harjoittelulla. Se saa myös sertifikaatit innovoinnista ja erilaisten edistyneiden tekniikoiden yhdistämisestä brändin huippulaadun ylläpitämiseksi. Kaikki tuotteet saivat kestävyyssertifikaatit alan asiantuntijoiden testaamisen jälkeen.
Olipa seuraava seikkailusi kyse, Mammut on kattanut sinut laajalla vuoristovarustevalikoimallaan. Brändillä on paras vaellusalue kaikille, jotka haluavat seuraavasta seikkailusta hauskempaa ja mukavampaa. Erinomainen vaelluskokoelma on vain haun päässä parhaiden varusteiden tuomisesta sinulle. Trekkinnistä voit ostaa Mammutin huippuluokan vaellusvarusteita, sillä tuotemerkki on suosittu tarjoajana erinomaisten tuotteiden ripauksella innovaatioita.

Mammutilla on paras valikoima vaellusvaatteita, kenkiä ja asusteita

Mammut- vaatevalikoima tarjoaa ainutlaatuisen elämyksen kaikille vuoriston harrastajille. Sen innovatiiviset ja klassiset urheiluasut ovat maailmanlaajuisesti tunnettuja siitä, että ne ovat säilyttäneet erinomaisen laatunsa kaikki nämä vuodet. Brändi on ympäristöystävällinen, sillä se tuottaa kierrätettäviä materiaaleja, jotka säästävät ympäristöä. Mammut-takki on täydellinen valinta retkeilijöille, mikä auttaa pitämään urheilijan mukavana ilman ylimääräistä rasitusta taskuissaan. Mammut-takit ovat toistaiseksi parhaita, koska ne tarjoavat poikkeuksellista lämpöä jopa jyrkässä pakkasessa.

Mammut-kengät ovat varmasti paras valinta harrastajille. Mammut-saappaat sopivat täydellisesti kaikenlaiseen vuoristotoimintaan. Nämä saappaat ovat jäykät ulkopohjasta antamaan riittävästi tukea, kun taas sisäpehmuste antaa jaloille tarvittavan mukavuuden. Lisäksi saappaan kärki- ja kantaosa on kova kuin kivi antamaan polulla kävellessä tarvittavaa jäykkyyttä. Näin ollen Mammut-vaelluskengät ovat varmasti paras vaihtoehto jokaiselle vuorikiipeilijälle.
Olitpa aloittelija tai ammattilainen kiipeilyssä, Mammut-valjaat ovat välttämättömiä jokaiselle kiipeilijälle. Valjaat on suunniteltu estämään kaatumista harjoituksen aikana ja ne jakavat henkilön painon. Mammut-reppu sopii erinomaisesti myös retkeilyn helpottamiseen, sillä se helpottaa monien henkilökohtaisten tavaroiden kantamista kevyen ja superlaadukkaan materiaalinsa ansiosta. Se sopii erinomaisesti kaikkiin sääolosuhteisiin, kuten sadepäiviin, vedenpitävän teknologiansa ansiosta.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje