up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Marmot Makuupussi Palisade

Marmot Makuupussi Palisade

Marmot Makuupussi Palisade

Marmot Makuupussi Palisade

plus
Marmot

Marmot Makuupussi Palisade

Tuotekuvaus Marmot Makuupussi Palisade

Kylmämakuupussi, Men´s Palisade -makuupussi on se, josta olet haaveillut.

Ihanteellinen reppuretkeilyyn tai öiseen autoretkeilyyn, tämä laukku on täytetty 650 täyttöteholla lämmön pidättämiseksi ja siinä on kaksi sivuvetoketjua, jotka helpottavat sisään ja ulos kiipeämistä.

Etsitkö lisää tilaa? Avaa jalkalaatikko, jotta saat tilaa venymiselle, tai sulje se vetoketjulla saadaksesi lisälämpöä.

Avaa pidennetyt vetoketjuläpät erityisen kylminä iltoina saadaksesi peiton kaltaisen peiton.

Ominaisuudet:

Sertifioitu 650 täyttövirta Down Defenderillä parantaa vedenkestävyyttä märissä olosuhteissa | Kaksipuoliset vetoketjut helpottavat pääsyä | Pidennetyt vetoketjuläpät tarjoavat lisäpeitteen, kun vetoketju avataan | Jalkalaatikon vetoketju avautuu lisäämään tilaa ja sulkeutuu lisäämään lämpöä ja mukavuutta | Kierrätetyt kuori- ja vuorikankaat | Sisäinen säilytystasku | ISO testattu lämpötilaluokitusta varten.
Tiesitkö, mitkä kaikki ominaisuudet tekevät Marmot Makuupussi Palisade:sta ainutlaatuisen? Jos olet kiinnostunut Marmot Makuupussi Palisade:n ostamisesta, olet onnekas, sillä tuotetta on tällä hetkellä saatavilla trekkinn verkkokaupassa. Laajasta Makuupussit valikoimastamme löydät varmasti etsimäsi ja näin voit nauttia ulkoilusta täysin siemauksin. Nauti trekkinn:n suuresta valikoimasta ja liity suureen urheiluyhteisöömme.

Ominaisuudet Marmot Makuupussi Palisade

Mukavuusrajalämpötila
5 - -5 °C
Väri
Vihreä
Sukupuoli
Unisex
Ikä
Aikuiset
Eristys
Untuvatäytteinen

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

clouse menu Sulje
up up