up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Kotisivu

Merrell

naisen vaellus

naisen vaellus

miesten vaellus

miesten vaellus

lapset

lapset

miehen polku juoksee

miehen polku juoksee

naisten polkujuoksu

naisten polkujuoksu

Vapaa -ajan kengät

Vapaa -ajan kengät

Osastot

Lasten Kengät

Miesten Kengät

Naisten Kengät

KAIKKI( Merrell )

Uutuudet

Näytä kaikki tuotteet flecha

Myydyimmät tuotteet

Näytä kaikki tuotteet flecha

Merrell

Merrell on johtava ensiluokkaisten jalkineiden valmistaja. Brändi alkoi yli kolmen vuosikymmenen ajan, vuonna 1981. Se on amerikkalainen brändi, ja sen pääkonttori sijaitsee Rockfordissa, Michiganissa, Yhdysvalloissa. Clark Matis, Randy Merrell ja John Schweizer ovat yrityksen perustajat. Kaikki alkoi, kun Randy Merrell aloitti pienen yrityksensä suunnittelemalla ja käsintekemällä laadukkaita vaelluskenkiä. Hän teki nämä erittäin mukavat, kestävät ja klassiset kengät pienelle ulkoilmaihmisryhmälle. Mutta niiden korkean laadun ja monipuolisuuden vuoksi nämä saappaat pidetään yhtenä parhaiten valmistetuista vaelluskengistä koskaan.
Kaikkien näiden vuosien aikana, alkaen näistä ensimmäisistä kengistä viimeisimpiin, joissa on edistyneitä ominaisuuksia ja innovaatioita, brändi on onnistunut lisäämään mainetta päivä päivältä.
Merrell on nyt johtava urheilujalkinebrändi, joka poistaa kaikki esteet ja auttaa meitä nauttimaan luonnosta täysin tarjoamalla edistyksellisiä teknologioita, jotta ulkoilukokemuksemme olisi paljon helpommin saavutettavissa ja hauska. Merrell uskoo, että vaelluksella ja poluilla on tarkoitus jakaa mahtava ulkoilukokemus ja tuntea olemassa oleva voima olla ulkona.
Yksi Merrellin huomattavista piirteistä on heidän sitoumuksensa kestävään kehitykseen. He käyttävät kengissään ympäristöystävällisiä materiaaleja, kuten kierrätysmateriaaleja ja kestäviä nahkoja. He yhteistyössä myös organisaatioiden kanssa suojellakseen ja säilyttääkseen luonnonvaroja ja ulkoilualueita.

Merrellillä on parhaat ulkoilukengät

Merrell shoes miehille ja naisille on erityisesti suunniteltu ja tiukasti testattu tarjotakseen parhaan suorituskyvyn. Nämä kengät on luotu harkinnan mukaan tarjotakseen äärimmäistä mukavuutta ja kestävyyttä vaeltamista eri maastoissa helposti. Merrell saappaat ovat toiminnallisia ja tyylikkäitä kaikille, jotka haluavat kävellä kaupungin läpi tai ammattimaisille vaeltajille, jotka haluavat kiivetä vuoren ylimmän huipun. Brändi on yhdistänyt kaiken, kuten tyylin, mukavuuden, kestävyyden ja toiminnallisuuden, auttaakseen ihmisiä olemaan enemmän itsevarmoja ja vakuuttavia tutkittaessa ulkoista maailmaa.
Se tarjoaa myös laajan valikoiman sekä miehille että naisille. He tarjoavat erinomaisen joustavuuden, jos haluat vaeltaa tai haluat tutkia kaupunkia.
Brändi tarjoaa Merrell vaelluskengät, jotka ovat erittäin kevyitä ja sopivimpia vaeltamiseen. Suunnittele seuraava seikkailusi näillä vaelluskengillä, jotka ovat saatavilla jokaiseen vuodenaikaan, auttaakseen sinua kestämään esteet ja jatkamaan paljon nopeammin nauttiaksesi luonnosta. Lisäksi erinomainen Merrell sandaali valikoima on suunniteltu ulkoiluaktiviteetteihin. Nämä urheilulliset sandaalit tarjoavat erinomaisen jalkapöydän tuken, tehden niistä täydellisen ja mukavimman valinnan vaeltamiseen ja muihin ulkoilupolkuihin. Voit löytää sandaalit, jotka sopivat parhaiten persoonallisuuteesi ja tyyliisi.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje