up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

top

Kuinka valita kenkiä vuorelle menoa varten

Vuorikiipeily ja vaelluskengät on suunniteltu tarkoituksellisesti jäykille ja karkeille maastoille, ja niillä on yleensä kouristuskyky. Se tarkoittaa, että voit kiinnittää joukon kannakkeita vaelluskenkiin / kenkiin ja kävellä maastoilla helposti ja turvallisesti. Näillä kengillä on parempi eristys kuin tavallisilla polkujuoksukengillä, joten ne ovat lämpimämpiä ja soveltuvampia vuorikiipeilyyn.

Pohjan pito

Ulkopohjan pito riippuu käytetystä materiaalista. Pehmeästä kumimateriaalista valmistetut nahkakengät tarjoavat parhaan pidon kivillä, mutta ne eivät ole yhtä kestäviä. Kovakumipohjat kestävät paremmin iskuja ja kiviä ja ovat siten ihanteellisia vuorikiipeilymaastoihin. Ulkopohjan pito ja jäykkyys mahdollistavat liikkeen hallinnan rinteillä ja rasvoilla alueilla, kuten märällä maalla ja lumella.

Tuki

Kun valitset kenkiä vuorikiipeilyyn, varmista, että se tarjoaa suuren tuen. Hyvin mukautettu jalkasi korkealla varrella tukee nilkan niveltymistä tasapainottaen kokonaispainoa. Salomon , Salewa , Arcteryx , Columbia ja Haglöfs tarjoavat parhaan valikoiman tekstiilikenkiä ja kumikenkiä.

Vedeneristys

Täysin jäykän rakenteensa ansiosta laadukkaiden vaelluskenkien on oltava vedenpitäviä ja kestäviä, koska ne kestävät pidempään ja samalla suojaavat jalkoja ulkopuolisilta elementeiltä, kuten sateelta, lumelta, kiveltä ja oksilta.


clouse menu Sulje