up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

top
load

Kuinka valita vuoristosaappaat

Korkealaatuisesta nahasta valmistetut vuoristosaappaat tarjoavat erinomaisen kulutuskestävyyden, vedenpitävyyden ja kestävyyden. Ne ovat ihanteellisia raskaille kuormille ja karulle maastolle. Valikoimasta löytyy laaja valikoima ultrakevyistä maastojuoksukengistä kiipeilykenkiin, vaellus tai vaelluskenkiin ja vuorikiipeilykenkiin. Se riippuu vaelluskohteesta ja siitä, minkä tyyppinen kenkä sopii tarpeisiisi ulkona.

Miesten vuoristosaappaat

• Sinulla on runsaasti valinnanvaraa kevyistä juoksukengistä vuorikiipeilyn lämpösaappaisiin. Valitse vaellustarpeisiisi sopiva.
• Hanki perustiedot kengän osista, kuten ylä , ala , välipohja, ulkopohja ja muut osat, ennen kuin teet lopullisen päätöksen.
• Ei ole väliä minne olet menossa, varmista, että pukemasi kenkä sopii täydellisesti kokoasi.

Vuoristokenkien tyypit

Vaelluskengät
Hengittävät kengät retkeilyyn ja vaellukseen ovat kevyitä, matalat mallit joustavalla välipohjalla ja sopivat ihanteellisesti päiväretkelle.
Lisäksi on olemassa kenkiä, jotka on suunniteltu keski tai korkeamalleihin ja vaativat vähän taukoa. Ne ovat joustavia ja vedenpitäviä saappaita ja ovat ihanteellisia lyhyille vaellusmatkoille. Salomon , Arcteryx , Salewa , Columbia ja Haglöfs suunnittelevat ja tarjoavat erinomaisen valikoiman miesten saappaita.

Retkeilykengät
Usean päivän vaellusmatkoille reppusaappaat ovat paras valinta. Ne on suunniteltu raskaammille kuormille, ja niitä on yleensä korkealla leikattuina malleina, jotka suojaavat nilkkoja hankautumiselta. Nämä vaelluskengät ovat jäykemmät, tukevat ja kestävät.


pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje