up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Kotisivu

Miesten Kengät ulkoilu

Miesten Kengät ulkoilu

Löydä laaja valikoima tuotteita Miesten Kengät tuotteita henkilölle ulkoilu. Löydä parhaat tarjoukset osoitteessa trekkinn. Nopea toimitus ja varma maksu.

Etsitkö juoksukenkiä?

Autamme sinua löytämään oikeat kengät

Aloita

Etsitkö juoksukenkiä?

Esiteltävät tuotteet Miesten Kengät

n merkit Miesten Kengät

Kuinka valita miesten vuoristokengät

Miesten vaelluskengät

Matalat mallit joustavalla välipohjalla sopivat ihanteellisesti patikointiin. Nämä vaelluskengät tarjoavat mukavuutta ja helppoutta kävellessä epätasaisessa maastossa. Vaelluskengät ovat erittäin kevyitä ja mukavia käyttää. Lisäksi usean päivän vaellusmatkoille kannattaa valita korkeamalliset saappaat, joissa on jäykemmät välipohjat, jotka tukevat erinomaisesti nilkkaa. Ne ovat kestäviä, kevyempiä ja toimivia myös vuoristovaelluksiin. Salomon, Arcteryx, Salewa, Columbia ja Haglöfs tarjoavat tehokkaimmat vaelluskengät.

Kiipeilykengät

Kalliokiipeily vaatii korkealaatuisia jalkineita, jotka ovat vuorovaikutuksessa sinun ja kallioiden välillä. Kun valitset miesten kiipeilykenkiä , sinun on otettava huomioon muutama tekijä, kuten kiipeilytyyppi, jota aiot tehdä. Minkä valitsisit neutraalille, kohtalaiselle tai aggressiiviselle kiipeilykenkälle? Mitä ominaisuuksia haluat kengissä, kuten vuoraukset, olkaimet, nauhat? Kuinka saada oikea istuvuus? Yksinkertaisesti sanottuna kengän tulee istua täydellisesti, tarjota mukavuutta, parempi pito ja korkea suorituskyky. Voit ostaa kiipeilykenkiä La Sportivasta, Black Diamondista, Milletistä ja Scarpasta.

Sandaalit

Jos olet kyllästynyt juoksukenkien ja vaelluskenkien käyttämiseen, tässä on loistava vaihtoehto sandaaleissa kävelylle. Miksi sandaaleissa kävely on ihanaa kesällä? No, lievittääkseen koko päivän sukkien ja kenkien kulumista, rakkuloita, kosteutta ja kitkaa, kävelysandaalit on suunniteltu erityisesti antamaan jalkojen hengittää ja pysyä kuivina. Joitakin tunnettuja tuotemerkkejä, jotka tarjoavat laajan sandaalivalikoiman, ovat Salomon, Columbia, Adidas, La Sportiva ja Merrell.

Miesten vuoristokengät

Miesten vaelluskengät on suunniteltu kestämään kaikki maastojuoksukengät. Kävelykengät ovat rakenteeltaan ja ylimääräisiltä suojaominaisuuksiltaan hieman raskaampia kuin lenkkitossut. Ne ovat jäykempiä, suorituskykyisiä ja kestäviä. Jos haluat vaeltaa talvella, harkitse vedenpitävien vaelluskenkien ostamista, jotka toimivat parhaiten sateisina ja lumisina vuodenaikoina. Hanki paras valikoima kävelykenkiä Salomonilta, Salewalta, Arcteryxiltä, Columbialta ja Haglöfsiltä.

Voit myös ottaa ulkokengät mukaasi, kun lähdet vaellus tai vaellusretkelle. Nämä tossut ovat kestäviä; Ne tarjoavat maksimaalisen suojan ja tukevan pohjallisen sekä pitävän pohjan, joka tekee niistä ihanteelliset patikointiin kivisillä ja backcountry poluilla. Montane ja Nordisk ovat tunnettuja tuotemerkkejä, jotka suunnittelevat ja valmistavat korkealaatuisia ulkoilukenkiä.

Miesten ulkoilukenkien tarvikkeet

Hyvälaatuisten vaelluskenkien tulee tarjota tukea, vakautta, keveyttä, pehmustetta, toimivuutta, hengittävyyttä, kestävyyttä, jäykkyyttä ja mukavuutta. Ennen kaikkea niiden on istuttava tiukasti, jotta saat kivuttoman ulkoilukokemuksen. Salomon, Columbia, Haglöfs, La Sportiva ja Aku tarjoavat parhaat ulkoilujalkineet ja asusteet, kuten pohjalliset, nauhat, suojat, säärenlämmittimet ja voiteet.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje