up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Kotisivu

Miesten kengät ulkoilu

Miesten kengät ulkoilu

Löydä laaja valikoima Miesten kengät-tuotteita. Löydä parhaat tarjoukset ulkoilu-laitteille osoitteessa trekkinn. Nopea toimitus.

Etsitkö juoksukenkiä?

Autamme sinua löytämään oikeat kengät

Aloita

Etsitkö juoksukenkiä?

n merkit Miesten kengät

Esiteltävät tuotteet Miesten kengät

Kuinka valita ulkokengät

Saappaat

Matalat mallit, joissa on joustavat välipohjakengät, ovat ihanteellisia retkeilyyn. Nämä vaelluskengät tarjoavat mukavuutta ja helppoutta kävellessä epätasaisella maastolla. Vaelluskengät ovat erittäin kevyt ja mukava käyttää. Lisäksi monipäiväisille retkille sinun on valittava korkeat leikkaukset jäykemmillä välipohjakengillä, jotka antavat erinomaisen tuen nilkoille. Ne ovat kestäviä, kevyempiä ja toimivia myös vuoristovaelluksille. Salomon , Arcteryx , Salewa , Columbia ja Haglöfs tarjoavat parhaan suorituskyvyn vaelluskengät.

Kiipeilykengät

Kalliokiipeily vaatii korkealaatuisia jalkineita, jotka ovat vuorovaikutuksessa sinun ja kivien välillä. Kiipeilykenkää valittaessa on otettava huomioon muutama tekijä, kuten millainen kiipeily on tarkoitus tehdä. Mitä valitset neutraalille, maltilliselle tai aggressiiviselle kiipeilykengälle? Mitä ominaisuuksia haluat kengissäsi olla, kuten vuorit, hihnat, nauhat? Kuinka saada oikea istuvuus? Lyhyesti sanottuna kiipeilykengän on oltava istuva täydellisesti, tarjottava mukavuutta, parempi pito ja korkea suorituskyky. Voit ostaa kiipeilykenkiä La Sportiva , Black Diamond , Millet ja Scarpa .

Sandaalit

Jos sinulla on kyllästynyt polkujuoksukenkien ja vaelluskenkien käyttämiseen, tässä on loistava vaihtoehto vaellukselle sandaaleissa. Miksi vaellus sandaaleissa on hienoa kesällä? No, jotta saisimme helpotusta sukkien ja kenkien käytöstä koko päivän ajan, rakkuloista, märkästä ja kitkasta, kävelysandaalit on suunniteltu erityisesti antamaan jalkojesi hengittää ja pysyä kuivina. Jotkut tunnetuista tuotemerkeistä, jotka tarjoavat laajan kokoelman sandaaleja, ovat Salomon, Columbia Adidas , La Sportiva ja Merrell.

Kengät

Vaelluskengät on suunniteltu kestämään pidempään kuin mikään polkujuoksukenkä. Koska niiden rakenne ja lisäsuojan ominaisuuksia, vaelluskengät ovat hieman painavampi kuin lenkkitossut. Ne ovat jäykempiä, tehokkaita ja kestäviä. Jos haluat patikoida talvella, harkitse vedenpitävien vaelluskenkien ostamista, jotka toimivat paremmin sateisena ja lumisena vuodenaikana. Hanki paras valikoima retkeilykenkiä Salomonilta, Salewalta, Arc´teryxiltä, Columbiasta ja Haglöfsiltä.

Tossut

Voit myös pitää ulkona tossut mukanasi, kun lähdet mihin tahansa patikointi tai vaellusmatkalle. Nämä tossut ovat kestäviä; tarjoavat äärimmäisen suojan ja tukevan pohjan sekä tarttuvan ulkopohjan, mikä tekee niistä ihanteellisen vaelluksille kivi ja takamaareiteillä. Montane ja Nordisk ovat tunnettuja tuotemerkkejä, jotka suunnittelevat ja valmistavat korkealaatuisia tossuja ulkoseikkailuihin.

Miesten ulkoilukenkien lisävarusteet

Hyvälaatuisten vaelluskenkien on tarjottava tukea, vakautta, kevyitä, pehmusteita, toiminnallisuutta, hengittävyyttä, kestävyyttä, jäykkyyttä ja mukavuutta. Ennen kaikkea niiden on oltava täydellisesti sopivia antamaan sinulle kivuton ulkokokemus. Salomon, Columbia, Haglöfs, La Sportiva ja Aku Aku tarjoavat parhaat ulkoilukengät ja tarvikkeet, kuten pohjalliset, narut, suojat, lämmittimet ja voiteet.


clouse menu Sulje