up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

top

Mitä villapaitaa tarvitsen?

Neulepuserot ovat vaatteita, tyypillisesti pitkillä hihoilla, jotka on valmistettu ommellusta tai virkatusta villasta ja jotka käsittävät rungon yllä olevan osan. Hihattomassa villapaita kutsutaan usein tohveliksi. Villa on suosituin materiaali neuleet ja voi johtaa monimuotoisuuden eläinkuidut. Villapaidat ovat myös usein pitkäikäisiä ja laadukkaita, mikä osoittaa, että hankit kokemaan niiden upean sumeuden tulevina vuosina. Miesten villapaidat ovat erilaisia tyylejä ja sävyjä. Voit ostaa miesten villapaitoja osoitteesta Salomon , Columbia , Haglöfs , The North Face , CMP .
Neulepuserot eroavat toisistaan pinnoitteidensa suhteen. Itse asiassa villapaita voi olla koristeilla tai ilman. Nykyään on vähän harrastajia ilman teemoja, koska ne liittyvät vanhaan kuvaan. Huomioon olisi kuitenkin otettava, koska jotkut syyt eivät ole sallittuja joillakin työpaikoilla; erityisesti logiikka on hieman rohkea. Passit ovat myös osa tutkittavia pinnoitteita.
Tarvitset seuraavaa 5 tärkeää sääntöä valitaksesi neulepuseron:

• Etsi malli morfologiaan mukautettuna: hienot tai keskimääräiset ansaat ovat ihanteellisia neliöiden aiheuttamiseen.
• Valitse sinua tyydyttävä materiaali. Lampaanvilla on erittäin kuuluisa lämpöeristävyydestään.
• Hallitse tyyliä sen ulkonäön mukaan. Niissä on kaulus ja napit, jotka määrittelevät villapaidan tyylin.
• Päätä suosikkiväri.
• Vertaa eri villapaitojen hintoja ja valitse sitten villapaita, joka sopii hintaluokkaasi.


clouse menu Sulje