up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

top
Kotisivu

Miesten Vaatteet

Sukat Icebreaker

()
load

Asiat, jotka tulisi tietää retkeilyyn tarkoitetuista sukista

Sukka on vaatteita, joita pidetään jaloissa ja yleensä nilkka tai jokin osa vasikasta. Jonkin tyyppistä kenkää tai kenkää käytetään yleensä sukkien päällä. Sukat valmistettiin nahasta, himmennetystä eläinkarvasta ja koneellisesti neulotusta. Miesten sukat ovat yleensä värejä, kuten musta, harmaa ja ruskea. Voit ostaa sukkia miehille osoitteesta Salewa , Adidas , La Sportiva , CMP , Vaude .

Sukat kaikkina vuodenaikoina

Sesongit valmistetaan usein puuvillan ja elastaanin seoksesta. Nämä ympärivuotiset sukat antavat parhaan kaarimukavuuden ja kestävyyden. Hikiä siirtävällä tekniikalla nämä sukat vastustavat hajuja ja pitävät jalkasi hengittävänä kuin uusi.

Syksy talvisukat

Syksyn ja talven sukat valmistetaan usein villasta, fleecestä ja vastaavista materiaaleista. Syynä siihen, että nämä syksy talvisukat ovat parhaita talvikäyttöön, on se, että jos sukat kostuvat hikoilun takia, sukat eivät itse hävitä eristäviä ominaisuuksiaan.

Kevät kesä sukat

Kevät kesän sukat on rakennettu jokapäiväiseen käyttöön kuumassa ilmastossa. Erinomainen hengittävyys kuiville ja viileille jaloille. Jalat kuivuvat nopeasti kevät kesä sukkien kosteutta siirtävän materiaalin takia. Kevyet ja mukavat, ne sopivat hyvin ja pysyvät paikallaan.

Asiat, jotka tulisi tietää retkeilyyn tarkoitetuista sukista

1. Villasukat ovat parhaita pitkiä retkiä varten. Villakuidut pitävät sinut kuumana talvella ja viilentävät hikiolosuhteissa.
2. Vältä puuvillasukkia, vaikka puuvilla on viileä, herkkä materiaali, mutta se heti imee jalkasi hiki. Kun tämä tapahtuu, älä odota heidän valuvan nopeasti.
3. Pidä asiat rennommin ja vähentää hikoilua, mene kevyt sukka. Vaikka ne ovat ohuita, kevyet sukat, jotka on erityisesti rakennettu retkeilyyn, on silti luotu ylimääräisellä pehmustuksella jalkaan.


clouse menu Sulje