Anna sähköpostiosoitteesi ja lähetämme sinulle linkin salasanasi nollaamiseksi sähköpostilla välittömästi.

Kotisivu

Miesten vaatteet

Miesten vaatteet ulkoilu

Löydä laaja valikoima tuotteita Miesten vaatteet tuotteita henkilölle ulkoilu. Löydä parhaat tarjoukset osoitteessa trekkinn. Nopea toimitus ja varma maksu.

Esiteltävät tuotteet Miesten vaatteet

n merkit Miesten vaatteet

Valitse parhaat miesten vaatteet ulkoiluun

Pohjakerros

Pohjakerros on ihoa lähinnä oleva kerros, ja sen pitäisi toimia kiinteänä "toisena ihona" päivän aikana. Pohjakerrokset tarjoavat lämpökerroksen pitämään sinut lämpimänä ja mukavana. Voit ostaa pohjakerroksen Arcteryx , Salewa , Haglöfs , CMP , Black Diamond .

Takki

Takki on vaate ylimmälle vartalolle, tavallisesti lantion alapuolelle. Fleecetakissa on yleensä pidemmät hihat ja se sulkeutuu edestä tai hieman sivulta. Fleecetakki on yleensä haihtuvampi, tiukempi ja erittäin eristävä. Arcteryx, Salomon , Salewa, Columbia , Adidas ovat takkeista tunnettuja tuotemerkkejä.

Neuleet

Neulepusero on vaatetta, yleensä pitkillä hihoilla, neulottua tai villaa. Se peittää kehon yläosan. Hihaton pusero kutsutaan usein villapaita liivi. Hupparit ovat myös eräänlainen villapaita, jota käytetään mukavana urheilullisena kulumisena. Huppareita käytetään myös pitämään lämpimänä viileällä säällä. Neulepusero on saatavana Salomonista, Columbia, Haglöfs, The North Face , CMP.

Housut

Housut ovat vaatetuote, jota käytetään vyötäröstä nilkan luihin. Se on myös tyylin ja muodin symboli. Sukkahousut ovat myös eräänlaisia housuja, mutta niillä on tiukka istuvuus. Parhaat merkit, jotka tarjoavat housuja, ovat Arcteryx, Salomon, Salewa, Columbia, Adidas.

T paidat

T paita on kangaspaidan tyyli, jonka nimi on sen vartalon ja hihojen T muoto. Yleensä siinä on pienet hihat ja pyöristetty pääntie. Nämä paidat on yleensä valmistettu joustavasta, ilmavasta ja vaatimattomasta kankaasta. Nämä paidat on helppo pestä. Pikeepaidat ovat myös eräänlaisia t paitoja. Pikeepaidat ovat eräänlainen kauluspaita. Parhaat t paitamerkit ovat Arcteryx, Salomon, Salewa, Columbia, Adidas.

Lisätietoja miesten vaatteista ulkona

asusteita miehille kuuluvat alusvaatteissa ja sukat.
Käsivarsien ja jalkojen lämmittimet on yleensä valmistettu jonkinlaisista eristävistä aineista, jotka pitävät käsivarret ja jalat lämpiminä.
Kasvonaamio on valmistettu yleisistä tekstiileistä, tavallisesti puuvillasta, jota käytetään suun ja nenän päällä.
Käsineitä käytetään pitämään kädet lämpiminä talvella.
Päähineisiin kuuluu korkit ja hatut.
Niska säärystin on kaulan ympärillä lämmitettävää vaatetta.
Ponchot ovat päällysvaatteita, jotka on luotu pitämään vartalo lämpimänä.
Puvut estävät veden pääsyn ja märkäpuvut päästävät vettä sisään.
Miesten lisävarusteita, käsivarsien ja jalkojen lämmittimiä, kasvonaamioita, käsineitä, päähineitä, niska säärystimiä, ponchoja, sukkia, pukuja ja märkäpukuja on saatavana Arcteryx, Salomon, Salewa, Columbia, Adidas.