up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

360

Millet Reppu Yari 30L Airflow

Millet Reppu Yari 30L Airflow

plus
Millet

Millet Reppu Yari 30L Airflow

Tuotekuvaus Millet Reppu Yari 30L Airflow

Tärkeä urheiluväline kaikille reppuharrastajille Millet Yari 30L Airflow on ihanteellinen, tyylikäs ja kevyt kaupunkireppu, joka on suunniteltu vaellukselle, vaellukselle ja jokapäiväiseen työmatkalle. Se voi hyvin sopeutua polusta kaupunkikäyttöön, koska se on kestävä ja mukava kuljettaa.

Tämä monipuolinen laukkulaukkuinen reppu on yhdistelmä kaupunkireppu ja utilitaristinen laukku, joka tarjoaa maksimaalisen kestävyyden. Omistettu ulkoinen tila sopii täydellisesti toimistoosi ja sisäisissä turvataskuissa on runsaasti säilytystilaa tärkeimmille urheiluvälineille. Nopean pääsyn ansiosta päälokero suojaa tavaroita vedeltä ja kosteudelta hinnalla millä hyvänsä. Pehmustetut olkahihnat ja pehmustetut takapaneelit helpottavat tarttumista ja menemistä. Myös säädettävät rintalastan hihnat ja vyötärönauha tarjoavat maksimaalisen mukavuuden ja liikkuvuuden .

Olipa kyseessä päivittäinen toimistotyö tai vaellus, jossa on paljon tilaa ja taskuja, Millet Yari 30L Airflow on erittäin korkealaatuinen ja kestävä reppu kaikille maailmanmatkaajille. Reput ovat ainoa todellinen kumppani vaellus- tai patikointimatkoillasi. Joten valitse viisaasti!

YARI 30 AIRFLOW -reppureppussa on hengittävä selkäjärjestelmä, joka takaa käyttäjän mukavuuden. Sen moderni, puhdas muotoilu sopii kaikenlaisiin käyttötarkoituksiin, vaikka se onkin monikerroksinen ominaisuus, se pysyy kevyenä.


Ominaisuudet:

U-muotoinen vetoketjullinen aukko.
Vetoketjullinen etuosasto + päivänkakkaraketju / mesh-sivutaskut
Sivun puristushihnat / alavaihteen pidike
Vetoketjullinen ylälokero + näppäinrengas
Hydraation mukainen
Tuuletetut hihnat, kuorman säätöhihnat, rintalastan hihna. Tuuletettu selkä / vyö vetoketjullisella taskulla


Tekniset tiedot:

kankaat:
N 100D Cross Hexa // CO DWR // 100% PA
P 600D Oxford // CO DWR // 100% pes
N 210D 113T // PU 1000 mm // 100% PA
Paino: 1000 g

Tilavuus: 30L
Takakorkeus: H: 48 cm

Jos haluat tietää lisää Millet Reppu Yari 30L Airflow:sta tai muista Millet-merkkisistä tuotteista Reput ja matkalaukut kategoriassa trekkinn:ssa, olet onnekas, sillä tarjouksemme koskee kaikkia tuotteitamme, joiden avulla voit toteuttaa ja nauttia ulkoilu:n harrastamisesta parhaiden varusteiden avulla. Älä unohda tarkistaa myös Reput valikoimaamme, mistä voit valita ulkoilutuotteita Millet:lta ja muita alan huippumerkeiltä.

Ominaisuudet Millet Reppu Yari 30L Airflow

Väri
Punainen
Tilavuus
21-30 L
Sukupuoli
Unisex
Suositeltava käyttötarkoitus
Vaellus
Ikä
Aikuiset
Rakenne
Kehyksetön

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: Palautteesi on meille tärkeää, ja asiantuntijatiimimme tarkastaa kommenttisi ja julkaisee sen 5 työpäivän kuluessa.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up