Anna sähköpostiosoitteesi ja lähetämme sinulle linkin salasanasi nollaamiseksi sähköpostilla välittömästi.

Kotisivu

Millet

Millet
Noin Millet
Millet, ikoninen ulkoiluvaatemerkki, on ollut eturintamassa vuorikiipeily- ja ulkoiluala yli 100 vuoden ajan. Millet on ansainnut maineen laadukkaiden ja suorituskykyisiä varusteita valmistavan yrityksenä, joka antaa seikkailijoille mahdollisuuden voittaa luonnon haasteet. Milletn tarina alkoi vuonna 1921, kun perustaja avasi pienen työpajan Ranskan Alpeilla. Innostuneena vuoristoisesta ympäristöstään Millet omisti itsensä vuorikiipeilijöille ja kiipeilijöille suunnitelluille innovatiivisille varusteille. 1950-luvulla Millet oli vakiinnuttanut asemansa johtavana brändinä kiipeilyyhteisössä, ja yhteistyötä kuuluisten kiipeilijöiden ja alppimiesten kanssa kehitettiin ajanmukaisia laitteita.
Vuosikymmenten aikana Millet laajensi tuotevalikoimaansa ja jatkoi suunnitelmiensa hienosäätöä, ottaen käyttöön uusia materiaaleja ja teknologioita. Milletn pyrkimys rajojen haastamiseen ja uusien haasteiden omaksumiseen on vahvistanut sen aseman luotettavana nimeä ulkoilualalla. Milletn sadan vuoden sitoutuminen innovaatioihin, laatuun ja suorituskykyyn on asettanut sen johtavaksi brändiksi ulkoiluala. Sen alkuperäisenä pienenä pajana Ranskan Alpeilla ja sen nykyisen maailmanlaajuisen tunnettuuden välillä, Millet jatkaa ulkoiluvarusteiden rajojen haastamista.

Millet haasteiden omaksuminen innovatiivisilla varusteilla

Merkki tarjoaa kattavan valikoiman Millet miesten vaatteita, jotka yhdistävät toiminnallisuuden, kestävyyden ja tyylin. Keveistä ja hengittävistä hikoiluvaatteista lämpöeristettyihin takkeihin äärimmäisiä sääoloja varten, Millet vastaa jokaisen seikkailijan tarpeisiin. Millet tunnistaa naisille tarkoitettujen seikkailijoiden ainutlaatuiset vaatimukset ja tarjoaa monipuolisen vaatekokoelman, joka on suunniteltu heidän tarpeisiinsa. Milletin naistenvaatteet-linja tarjoaa suunnittelun, eikä se tingi toiminnallisuudesta, mikä mahdollistaa naisten pyrkimykset ulkoiluun luottavaisina.
Millet takit ovat tunnettuja poikkeuksellisesta suorituskyvystä ja luotettavuudesta. Nämä takit on valmistettu tarkasti käyttäen vettähylkiviä ja hengittäviä kankaita, strategista eristämistä ja säädettäviä ominaisuuksia, jotta tarjotaan optimaalinen suoja ja mukavuus. Milletin housut on suunniteltu täyttämään erilaisten ulkoiluaktiviteettien vaatimukset. Kestävistä ja kulutusta kestävistä vaellushousuista kevyisiin ja venyviin kiipeilyhousuihin, Millet tarjoaa monipuolisia vaihtoehtoja seikkailijoille. Millet reppuja on suunniteltu syvällisen ymmärryksen pohjalta vuorikiipeilystä ja ulkoilueksploroinnista. Nämä reppu painopisteen jaettu, kestävyys ja järjestyksen edistämiseksi, mikä tekee niistä välttämättömiä kumppaneita pitkillä vaelluksilla tai seikkailuilla.
Milletin kenkävalikoima yhdistää teknisen osaamisen ergonomiseen suunnitteluun, tarjoten erityiset ulkoiluaktiviteettien vaatimukset. Vaelluskenkiä, jotka tarjoavat stabiilisuutta ja otetta erilaisilla maastoilla, siihen asti, että kengät tarjoavat tarkkuutta ja tarttumista kiipeilyyn. Milletin kengät tarjoavat luotettavan suorituskyvyn. Jokainen pari on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista ja sisältää innovatiivisia teknologioita mukavuuden ja kestävyyden parantamiseksi. Kiipeilijöille merkki tarjoaa erikoistuneen Millet saappaiden valikoiman, joka erottuu vertikaalisissa haasteissa. Suunniteltu kumipohjilla, tarkalla istuvuudella ja herkkyydellä, Milletin kiipeilykengät tarjoavat optimaalisen otteen ja hallinnan kallioalustoilla. Lisäksi Milletin kiipeilykengät tarjoavat erinomaisen nilkkatuen ja suojan, varmistaen, että kiipeilijät voivat uskaltautua luottavaisina haastaviin reitteihin.