up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

top
Kotisivu

Naisten Kengät

Kengät - Teknologiat: Kyllä, gore-texillä

()
load

Kenkätyypit vuorelle menoa varten

Vaelluskengät

Vaelluskengät ovat jalkineita, jotka on erityisesti keksitty jalkojen ja nilkkojen suojaamiseksi ulkoilma aktiviteeteissa, kuten patikoinnissa. Vaelluskengät ovat yksi tärkeimmistä vaellusvälineistä, koska niiden laatu ja vakaus voivat rajoittaa retkeilijöiden kykyä kävellä pitkiä matkoja vahingoittumatta. Kaiken kaikkiaan vaelluskenkien vakaus, kevyempi paino ja vahvuus tarjoavat sopivimman tasapainon retkeilijöille.

Polkujuoksukengät

Polkujuoksukengät antavat paljon luotettavamman tarttuvuuden, kun menee kovaa. Polkujuoksukengissä on viskoosimäinen pohja pohjassa pitämään pitosi kivisellä, epätasaisella maastolla ja korvakkeet pitämään sileää maata. Vaikka ne on tarkoitettu maastoajoon, polkupyöräkengät ovat yleensä luotettavia käyttää myös ajettaessa tiellä tai jalkakäytävällä.

Vedenpitävät kengät

Termi vedenpitävät kengät viittaavat yleensä tuotteeseen, joka ei absorboi vettä kunnosta huolimatta. Vedenpitävät kengät ovat tyypillisesti kumia tai läpäisemätöntä synteettistä materiaalia, josta vesi virtaa. Kenkiä, joiden kanssa tuntuu mukavalta kävellä joelle, pidetään vedenpitävinä kenkinä.

Tekstiilikengät

Tekstiilikenkiä on monia kuitulajikkeita, mukaan lukien puuvilla, villa, nailon, polyesteri ja lycra. Jokaisella tekstiilikengällä on omat silmäyksensä ja fyysiset ominaisuutensa, kuten veden imeytyminen, venyvyys, UV suoja ja värinpitävyys.

Nahkakengät

Nahkakengät päästävät ilmaa viilentämään jalkoja ja estämään niiden hajua. Yksi nahkakenkien tärkeimmistä eduista on, että ne ovat pitkäikäisiä. Nämä kengät ovat vedenpitäviä pitämään jalkasi kuivina ja vaativat ilmeistä haittaa kengälle.

Kumikengät

Kumikengät pysäyttävät putoamisen, laukeamisen ja liukastumisen. Kumikengät vähentävät putoamisvaaraa erikoistuneilla pohjoilla, jotka ovat luistamattomia jopa useimmissa tilanteissa. Kumikengät ovat vedenpitäviä ja erittäin mukavia käyttää. Voit ostaa kumikenkiä Salomon , Salewa , Arcteryx , Columbia ja Haglöfs .

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje