up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

top
Kotisivu

Naisten Kengät

Kiipeilykengät

()
load

Kiipeilykenkien tyypit

Kiipeilykenkä on erityinen kalliokiipeilyyn tarkoitettu jalkine. Säännöllisillä kiipeilykengillä on tiukka istuvuus, rajoitettu täyteaine ja rajoitettu kumipohja, jossa on laaja kumirand. Kiipeilykengät ovat tyypillisesti verhoiltu nousun alaosassa. Kiipeilykengät ovat samanaikaisesti yleisin ja sekavin osa kiipeilyvarusteita, mutta niillä on suurin vaikutus kiipeilysi suoritukseen ja mukavuuteen. Naisten kiipeilykengillä on erilaisia värejä ja malleja. Voit ostaa naisten kiipeilykenkiä La Sportiva , Black Diamond , Millet ja Scarpa .

Synteettiset kiipeilykengät

Synteettiset kiipeilykengät on valmistettu synteettisestä materiaalista. Synteettiset kiipeilykengät venyvät hieman, kun saumat kasvavat ja kumikehykset jalan ympärillä. Synteettisten kiipeilykenkien venyttämiseksi voidaan ne täyttää kankaalla, kuten vanhoilla T paitoilla, sukilla tai millä tahansa kankaalla. Synteettiset kiipeilykengät vähentävät kipua, joka esiintyy jaloissa kiipeämisen aikana.

Nahkaiset kiipeilykengät

Nahkaiset kiipeilykengät ovat yleisiä ja käteviä. Ne laajenevat ajan myötä. Yleensä se on missä tahansa 1/2 koosta täysikokoiseen. Nahkaiset kiipeilykengät venyvät enemmän, kun taas muut kengät eivät yleensä laajene yhtä paljon. Nämä kengät ovat hengittävämpiä ja mukautuvat jalkasi muotoon, kun rikkot sen sisään. Nämä kengät tarjoavat iholle mukavuutta ja ovat kestäviä. Ihanteellisesti laatikosta sopiva nahkainen kiipeilykenkä antaa sinulle täydellisen kiipeilykokemuksen.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje