up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

top
Kotisivu

Naisten Kengät

Saappaat Aku

()
load

Vaelluskenkien tyypit

Saappaat ovat eräänlaisia erillisiä jalkineita. Useimmat saappaat käsittävät pääasiassa jalan ja nilkan, kun taas jotkut myös jonkin osan alla olevasta vasikasta. Jotkut saappaat venyttävät jalkaa, harvoin polveen tai lantioon asti. Useimmissa saappaissa on kantapää, joka eroaa muusta pohjalta. Perinteisesti nahasta tai kumista valmistetut tyylikkäät saappaat valmistetaan erilaisista materiaaleista. Naisten saappaita on paljon eri värejä ja malleja. Naisten saappaita voi ostaa Salomon , Arcteryx , Salewa , Columbia ja Haglöfs .

Vedenpitävät saappaat

Vedenpitäviä saappaita käytetään estämään jalkasi vedestä ja antamaan sinulle kuivan tunteen vaelluksen aikana. Vedenpitävät saappaat tarkoittavat, että nahka tai polymeroidut materiaalit on pystytty vastustamaan vettä, todennäköisesti silikonikyllästyksellä rakennusmenetelmässä.

Hengittävät saappaat

Hengittäviä saappaita voidaan yksinkertaisesti kuvata sellaisiksi saappaiksi, joissa on materiaaleja, jotka antavat vesihöyryjen lähteä samalla kun pidetään vettä hylkivinä. Tällaiset saappaat ovat hyödyllisiä kaikille, varsinkin lämpimässä ilmastossa ja kesällä. Hengittävien kenkien edut, jotka liittyvät niiden liukenemattomiin tuotantojärjestelmiin, pitävät niitä vähäisin askelin eteenpäin jatkuvasti kasvavassa ympäristötietoisessa maailmassa.

Lämpökengät

Lämpökengät korostavat jatkuvasti lämpimästi pysyviä materiaaleja, kuten lampaannahkaa, tai sisältävät erillisen lämpökerroksen. Tämä kerros voi olla paksu tai ohut ja harvoin irrotettavissa. Valitse oikeat lämpökengät oppimalla hanke, jolle tarvitset saappaat, sekä summa, jonka haluat maksaa.

clouse menu Sulje