up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Kotisivu

Naisten Kengät ulkoilu

Naisten Kengät ulkoilu

Löydä laaja valikoima tuotteita Naisten Kengät tuotteita henkilölle ulkoilu. Löydä parhaat tarjoukset osoitteessa trekkinn. Nopea toimitus ja varma maksu.

Etsitkö juoksukenkiä?

Autamme sinua löytämään oikeat kengät

Aloita

Etsitkö juoksukenkiä?

Esiteltävät tuotteet Naisten Kengät

n merkit Naisten Kengät

MITÄ TYYPPIÄ OLEVAT JALKINEET OIKEA MINULLE?

Kävelysaappaat

Kävelykengät on valmistettu erilaisista materiaaleista, mutta nahkaiset kävelysaappaat ovat ylimmän laadunsa vuoksi luettelon kärjessä. Nämä saappaat tarjoavat paremman suojan, koska ne peittävät jalkasi kokonaan. Näillä kävelysaappailla on vahvempi ja jäykkä tunnelma, joka antaa sinulle pitkän mukavan kävelyn ilman painetta jalkoihin.

Kiipeilykengät

Ulkona kiipeilyä varten sinun on ostettava oikea kenkäpari, joka auttaa sinua tässä toiminnassa. Paras vinkki on ostaa aluksi suhteellisen tiukka kenkä, koska se irtoaa muutaman tunnin kiipeämisen jälkeen. Sinun tulisi valita kenkä, joka sopii täydellisesti jalkoihin vahingoittamatta varpaita ja sormia.

Approach-kengät

Approach-kengät sopivat parhaiten pieniin vaelluksiin ja kalliokiipeilyyn, joihin liittyy muutama tunti päivässä. Koska sinun on tarkoitus vaeltaa ja kiivetä eri paikoissa ja alueilla, lähestymiskengät on valittava huolellisesti. Nämä kengät on suunniteltu tarjoamaan pito ja tukeva rakenne, joka lohduttaa jalkojasi koko päivän.

Kävelysandaalit

Naisten kävelysandaalivalikoima hämmästyttää sinua, koska myymälässämme on lukuisia malleja, värejä ja tyylejä. Nämä kävelysandaalit on suunniteltu erityisesti kesäretkille. Kuumalla säällä sinulla ei ole varaa käyttää täysin peitettyjä saappaita vaellukseen. Siten kävelysandaalit ovat korvaavia pienille vaelluksille, koska ne tarjoavat ilmanvaihtoa jaloillesi.

Polku kengät

Naisten juoksukengät on suunniteltu tarkoituksenmukaisesti tien juoksukokemukseen. Ne on valmistettu kevyestä materiaalista nopeuden ja suorituskyvyn parantamiseksi. Nämä kengät auttavat myös suojaamaan jalkoja loukkaantumisilta. Arcteryx, Columbia, Salewa ja La Sportiva tarjoavat laajan valikoiman ulkoilukenkiä ja talvivaelluskenkiä . Vaelluskenkien lisäksi naisille on tarjolla laaja valikoima talvikenkiä . Kenkävalikoima on suunniteltu vastaamaan naisten ulkoilukenkiä koskevia odotuksia. Haglöfs, Merrell ja Adidas suunnittelevat Vibram-pohjalliset naisille. Lisäksi korkealaatuisia gore tex -reittikenkiä, gtx-kenkiä ja eristettyjä saappaita on saatavana myös myymälöissämme monenlaisilla tyyleillä ja malleilla. Suojaamme jalkasi parhaalla jalkineiden kokoelmallamme. Vibram-kengät ovat saamassa suosiota naisten harrastajien keskuudessa innovatiivisen muodon ja voimakkaan pidon ansiosta. Kevyet Vibram-saappaat sopivat mihin tahansa seikkailuun ulkona. North Face ja Salomon ovat tunnettuja ulkokenkien ja ulkokenkien tuotemerkkejä. Scarpa ja Sorel ovat tunnettuja tuotemerkkejä valmistukseen lämpö saappaat miehille ja naisille. Niiden laatu on vertaansa vailla ja parempi kuin mikään muu markkinoilla oleva. Naisten ulkoilukenkien valikoima on ihailtavaa, koska ne heijastavat heidän valintaansa ja persoonallisuuttaan. Naisten ulkokengät on valmistettu korkealaatuisesta materiaalista suojaamaan jalkoja ulkoisilta sääolosuhteilta. Tyttöjen kävelykenkiä on saatavana myös kuuluisien suunnittelijabrändien herkillä tyyleillä ja muotoilulla. North Face tarjoaa parhaan valikoiman naisten lämpökenkiä. Vedenpitävät saappaat eivät ole enää vain miehille. Näitä kenkiä on saatavana eri väreinä, malleina, tyyleinä ja materiaaleina naisille. Naiset voivat käyttää vedenpitäviä kenkiä ulkoilmassa ja samalla suojata jalkojaan kastumiselta. Naisten parhaat vedenpitävät saappaat on suunniteltu toimimaan hyvin sateisissa ja märissä olosuhteissa. Valmistajat suunnittelevat myös vedenpitäviä lenkkareita ja vedenpitäviä kävelykenkiä naisille, koska näillä kengillä on suuri kysyntä. Löydät parhaat vedenpitävät saappaat kaupoistamme edulliseen hintaan.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje