up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

top
Kotisivu

Naisten vaatteet

T-paidat Marmot

()

Mitä t paitoja tarvitsen ulkona?

Vaikka lyhythihaiset T paidat ovat vapaa ajanasusteita, ne voivat olla erinomainen vaihtoehto rentoon kesäasennukseen. Yhtenäisillä väreillä ja tiiviillä istuvuudella varustettu t paita antaa sinulle haluamasi urheilullisen ilmeen. On hyvä pitää muutama t paita mukanasi, kun lähdet retkeilylle, yksi T paita pitkähihainen ja pari kevyitä, toimivia mutta kestäviä synteettisiä / villaisia t paitoja nukkumiseen.

Jos vaellat auringossa olevilla alueilla, kuten Koillis metsässä tai Lounais alueella, on järkevää käyttää UPH 50+ luokitelltua pitkähihaista paitaa, jossa on säädettävä kaulus kaulan suojaamiseksi. Arcteryx , Salomon , Salewa , Columbia ja Haglöfs tarjoavat valtavan valikoiman naisille tarkoitettuja T paitoja .

Vaelluspaitoja on erilaisia kaikenlaisiin sääolosuhteisiin. Kevään ja kesäkauden aikana sinun tulee valita UV suojattu t paita , joka suojaa kehoasi turhalta altistumiselta. Hyvälaatuinen retkeilypaita olisi nopeasti kuivuva, hengittävä ja mukava. Esimerkiksi jos sää muuttuu sateeksi, kevyestä materiaalista valmistettu t paita kuivuu helposti muihin kankaisiin, kuten fleeceen ja puuvillaan. Toimivan leikkauksensa ansiosta hihaton T paita tarjoaa tarpeeksi liikkumisvapautta.


clouse menu Sulje