up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Look

New balance Reppu Running All Terrain 4L

plus
New balance

New Balance Reppu Running All Terrain 4L

Tuotekuvaus New balance Reppu Running All Terrain 4L

New Balance Running All Terrain 4L -reppu on suunniteltu lyhyille päiväretkille vuorille, kun sinun on kuljetettava tarvittavat tarvikkeet, kuten nesteytys, välipala ja vedenpitävä takki odottamattoman sateen sattuessa. Voit myös käyttää sitä päivittäisissä aktiviteeteissasi kaupungissa, mennä kouluun tai töihin.

Tämä vaellusreppu on valmistettu nailonista, joka on erittäin joustava ja kestävä. Siinä on pää- ja leveä osasto ja osasto nestepussille, ja vetoketjuissa on helpot otteet. Siinä on säädettävät heijastinnauhat ja joustava vetoketjullinen vyö.

Ole täysin valmistautunut, kun lyöt polkuja New Balance All Terrain 4L -repulla, joka on suunniteltu pitämään neste- virtsarakkoasi ja paljon muuta.

Tässä kevyessä repussa on nailonrakenne ja joustava vetoketjullinen vyö, joka sallii lähellä vartalon kulumista, joka ei keskeytä juoksua.

Heijastava nauha ja logot erottuvat riippumatta siitä, milloin olet poluilla.


Osta nyt New balance Reppu Running All Terrain 4L niinkin edulliseen hintaan kuin 54.99 $. New balance:n valmistama Reppu Running All Terrain 4L:a on saatavilla monissa eri kooissa ja väreissä ja varustettuna kaikella, mitä tarvitset. trekkinn:ssa, tarjoamme parhaat hinnat kaikille ulkoilutuotteille. Tarkastele kaikkia Reput ja matkalaukut-osastomme Reput:a.

Ominaisuudet New balance Reppu Running All Terrain 4L

Väri
Harmaa
Tilavuus
0-10 L
Sukupuoli
Unisex
Suositeltava käyttötarkoitus
Kaupunki
Ikä
Aikuiset
Laukut
Vesitiivis
Vettä hylkivät
Rakenne
Kehyksetön
Suositeltava Käyttötarkoitus
Vaellus

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

Aiheeseen liittyvät tuotteet

clouse menu Sulje
up up