up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Nite ize Gear Tie 12´´ 2 Pack

Nite ize Gear Tie 12´´ 2 Pack

Nite ize Gear Tie 12´´ 2 Pack

Nite ize Gear Tie 12´´ 2 Pack

Nite ize Gear Tie 12´´ 2 Pack

plus
Nite ize

Nite Ize Gear Tie 12´´ 2 Pack

Tuotekuvaus Nite ize Gear Tie 12´´ 2 Pack

TUOTETIEDOT

3-vaihteinen tie on niin monella tapaa hyödyllinen.Kaikki taivutettava lanka sisätiloissa ja värikäs, kestävä, pehmeä kumi ulkonäkö, Gear Tie on täydellinen ympäri järjestäjä.Pidä tietokoneköysiä, kuulokkeita ja korvanupot niputettu ja untangled, suljetuotteita ja välipaloja (Gear Tie sopii erinomaisesti houkutteleville laukkuille!) kasvattaa kasvien ja kukkien varret ja paljon, paljon muuta, kaikki yksinkertaisella kierroksella.

TUOTTEEN YKSITYISKOHDAT

Käytä vaihteita autotallissa, veneessä, kotona ja lukemattomissa muissa paikoissa, joissa asioita on turvattava ja järjestettävä

Vedenkestävä ja turvallinen käytettäväksi tuoreessa tai suolavedessä ilman vaurioita

UV-säteilyä ei vahingoiteta eikä tuhoutu pitkillä auringonvalolle

Kova kumisuojus antaa erinomaisen otteen

Käytä sisätiloissa ja ulkona missä tahansa säässä

Vahva langan sisäpuolella on sen muoto

Ei naarmuja tai merkkejä

Kierrä se, sitoudu, käytä sitä uudelleen


Nite ize Gear Tie 12´´ 2 Pack:a on saatavilla varastossamme eri ominaisuuksilla. Osta se nyt trekkinn:ssa ja hyödy upesita eduista. Lisäksi, Nite ize Gear Tie 12´´ 2 Pack:lla on Nite ize:n takaama virallinen laatutakuu. Voit myös täydentää varusteitasi muilla Lisätarvikkeet kategorian Elektroniikka tuotteilla.

Ominaisuudet Nite ize Gear Tie 12´´ 2 Pack

Väri
Keltainen
Tuotetyyppi
Tuet

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

clouse menu Sulje
up up