up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Nite ize Gear Tie 3 Inch Pack 4 Units

Nite ize Gear Tie 3 Inch Pack 4 Units

Nite ize Gear Tie 3 Inch Pack 4 Units

plus
Nite ize

Nite Ize Gear Tie 3 Inch Pack 4 Units

Tuotekuvaus Nite ize Gear Tie 3 Inch Pack 4 Units

Nite Ize 3 "Gear Tie tuo värikäs kierre järjestämisestä, siistimistä, käärimistä jopa nuo lankoja.

Tuotetiedot

On niin monia tapoja meidän 3 "Gear Tie on hyödyllinen. Kanssa täysin taipuisa lanka sisustus ja värikäs, kestävä, pehmeä kumi ulkoa, Gear Tie on täydellinen ympäri järjestäjä. Pidä tietokone johdot, kuulokkeet ja nappikuulokkeet mukana ja Uudenkaupungin, lähellä tuottaa ja välipala pussit (Gear Tie on täydellinen Goody laukut!) pönkittää kasvi- ja kukka varret ja paljon, paljon muuta, kaikki yksinkertaisella kierre.

Tuoteseloste

Saatavana 4 kpl seuraavissa väreissä: Musta, sininen, Lime, punainen, Desert Tan, Foliage Green, Coyote Brown, tumma tummansininen, kirkkaan oranssi, Neon Keltainen, Neon Pink ja Valikoima Four Color Pack.

Gear Tie Tube Yhdistelmä Pack on saatavilla featuring kätevä valikoima Gear Ties uudelleenkäytettävässä varastointi putki. Kaksitoista Gear Ties sisältyvät: 3 x 3 ", 3 x 6", 2 x 12 ", 2 x 18", ja 2 x 24 "Gear Ties valikoituja värejä.

Gear Tie Box Yhdistelmä Pack on saatavilla featuring kätevä valikoima Gear Ties. 8 kpl Valikoima sisältää yhden kutakin: 3 "Black, 3" Red, 6 "Black, 6" Blue, 12 "Musta, 12" Lime, 18 "musta ja 18" Orange.

Nyt saatavilla Pro Pack featuring 24 yksikköä (musta, oranssi, ja valikoima Musta, kirkkaan oranssi ja Neon Yellow.)

Käytä Gear Ties autotallissa, veneessä, kotona, ja lukemattomissa muissa paikoissa, joissa asiat on turvattava ja järjestetään.

Vedenpitävä ja turvallinen käyttää tuoreen tai suolaisessa vedessä ilman vaurioita

UV ei vahingoittunut tai tuhoutunut laajennettu auringossa

Kova kumi kuori takaa erinomaisen pidon

Käytä sisällä ja ulkona säällä kuin säällä.

Vahva lanka sisällä pitää muotonsa

Tapana naarmuta

Kierrä sitä, sitoa se, käyttää sitä

Tuhansien käyttötapojen!

Mitat: 3.00 "x 0.24" x 0.24 "| 76.2mm x 6.20mm x6.20 mm

Paino: 0.07oz | 2,00 g


Nite ize Gear Tie 3 Inch Pack 4 Units on paras tuote ulkoilutavoitteidesi saavuttamiseksi. Täydennä varustekokoelmaasi myös muilla Lisätarvikkeettuotteill ja nauti elämästäsi enemmän, kuin koskaan aikaisemmin. Jotkut Elektroniikkatuotteista ovat erikoistarjouksessa. Löydä kaikki tarjoukset trekkinn:ssa! Tarjoamme suuren valikoiman Nite ize-tuotteita, jotka ovat tunnettuja korkealaatuisesta materiaalistaan ja uskomattoman kestävästä suorituskyvystään.

Ominaisuudet Nite ize Gear Tie 3 Inch Pack 4 Units

Väri
Musta
Tuotetyyppi
Puristin

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Essentials

-

kannan niitä aina mukanani. Kestävyyden ja muokattavuuden ansiosta niillä on lukemattomia toimintoja. Joten siitä voi olla hyötyä monissa tilanteissa.

Rakasta näitä

-

Suuri tuote. Pieni koko mahdollistaa kauniin sidonnan.

Rakasta näitä asioita

-

Käytä niitä paljon tavaroita, jopa minun laitekaapelit, pitää kaiken hallittavissa.

Nämä ovat suuria

-

Vaihteistosi ovat ehdottomasti paras, käytämme niitä kaiken mahdollisesti kuviteltavissa!

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

clouse menu Sulje
up up