up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Nite ize Steelie Vent Mount Kit

Nite ize Steelie Vent Mount Kit

Nite ize Steelie Vent Mount Kit

Nite ize Steelie Vent Mount Kit

plus
Nite ize

Nite Ize Steelie Vent Mount Kit

Tuotekuvaus Nite ize Steelie Vent Mount Kit

Steelie Vent Mount Kit avulla voit liittää minkä tahansa älypuhelimen tahansa kojelautaan aukko, pitää puhelimen kätevä ja hands free kaikkiin ajoneuvoihin.

Tuotetiedot

Steelie Vent Mount Kit on loistava ratkaisu pitää Älypuhelimen turvallinen ja näkyvissä, kun olet autossa yhtään autoa. Se koostuu kahdesta yksinkertaisia ​​komponentteja: 1) Steelie Magneettinen puhelinpistorasiaan joka tarttuu osittain pysyvästi 3M® VHB ™ vaahto nauha, joko takaisin teidän tapauksessa tai puhelimen itse, ja 2) monipuolinen Steelie Vent Ball Mount joka turvallisesti leikkeet useimmat ajoneuvojen tuuletusaukot, ja on yhtä helppo irrota, joten sitä voidaan käyttää useita ajoneuvoja. Vent pallot pyöreä muoto mahdollistaa säteilevä paikannus vaihtoehtoja, joten voit kallistaa puhelimen tahansa kulmassa, ja voimakas magneettinen kiinnitys Steelie Puhelin Magnet Socket pitää puhelimen tukevasti paikallaan ja missä sitä tarvitaan.

Tuoteseloste

Steelie Vent Mount Kit mahdollistaa turvallisen kiinnityksen lähes tahansa mobiililaitteella, tai ilman jäykkä tapauksessa mihin tahansa ajoneuvoon aukko rajoittamaton katselukulma

Jokainen Steelie Vent Mount Kit sisältää yhden Steelie Vent Ball Mount, yksi Steelie Magnetic puhelinpistorasiaan kanssa 3M® VHB ™ liima, ja asennussarja

Steelie Vent Ball Mount on valettu alumiinirunko, nokka lukitusvipu joka turvallisesti tarttuu laitteen lähes kaikkia ajoneuvoja aukko ja sisältää ruostumattomasta teräksestä pallo, joka yhdistää Steelie Magnetic Puhelin Socket

Clip & Go - Steelie Vent Mount tarjolla helppokäyttöinen universaali clip joka kiinnittyy & irtoaa lähes minkä tahansa ajoneuvon aukko - ilman työkaluja.

Steelie Magneettinen puhelinpistorasiaan on tehokas neodyymimagneetti ja piin keskus antaa vahva ote ja sileä liukumaan Steelie Vent Ball Mount

Neodyymimagneetti on turvallinen käytettäväksi kaikkien puhelimien ja tabletit

Magneettinen puhelinpistorasiaan tarjolla 3M® VHB ™ vaahto liima kiinnityksen

3M® VHB ™ vaahto liima voidaan poistaa vahingoittamatta pintoja

Klikkaa tästä Application ja Removal Instructions

Säätää ja pitää missään katselukulma

Steelie Magneettinen puhelinpistorasiaan ja Steelie Vent Ball Osat myydään erikseen:

O Steelie Magneettinen Puhelin Socket - Täydellinen perheille, joissa on useita matkapuhelimia tai laitteita, mutta jotka jakavat ajoneuvoa. Jokainen puhelin voi olla aivan oman Steelie Magneettinen puhelinpistorasiaan helposti liittää, kun he ovat ratissa, tai hyödyntää vahva magneetti kiinnitä mitään metallin pintaan.

O Steelie Vent Ball Mount - Jokainen kotitalous haluavat Steelie Vent Mount pitää, kun he siirtyä mihin tahansa ajoneuvon!

Mitat: 1.2in x 1.0in x 2.5in | 31.1mm x 25.1mm x 63.5mm

Paino: 1.9oz | 53,9 g


Kaikki Lisätarvikkeet kategorian ulkoilu tuotteet ovat korkealaatuisia ja varustettu lukuisilla fiksuilla yksityiskohdilla. trekkinn:sta löydät täyden Nite ize-kokoelman Elektroniikka tuotteita. Nite ize:n Steelie Vent Mount Kit:een hinta on 34.99 €, sisältäen alin hintatakuun, turvallisen verkkomaksun ja nopean ja luotettavan toimituksen suoraan kotiovellesi!

Ominaisuudet Nite ize Steelie Vent Mount Kit

Väri
Hopeinen
Tuotetyyppi
Tuet

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Suuri laite

-

Rakkaus, rakkaus, rakastan tätä gadgetia! Olen etsinyt auton puhelimen haltijaa, joka todella toimii!

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

clouse menu Sulje
up up