up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

360

Ocun Kiipeilykengät Havoc

Ocun Kiipeilykengät Havoc

Ocun Kiipeilykengät Havoc

plus
Ocun

Ocun Kiipeilykengät Havoc

Näytä lisää esillä olevia tuotteita:

Tuotekuvaus Ocun Kiipeilykengät Havoc

Mukava, mutta silti voimakas volyymeiltä ja tarkka pienillä jalustoilla, se on Havoc. Kiipeilykenkä on suunniteltu sekä kivilohkareisiin että lyijykiipeilyyn.


Ominaisuudet:

Valettu 3D-kuminen varvaslaastari, jossa käytetään CAT 1.5 -yhdistettä tarkkaan varpaiden kiinnittämiseen
2 tarranauhaa täydelliseen kiinnittämiseen jalkaan
Mukava tossu kuten päällinen joustavalla kielellä
Kaiken kaikkiaan terävä viimeinen, epäsymmetrinen ja keskitasoinen


Tekniset tiedot:

Pohjakumi: CAT-kumi 1,5, 4 mm
Paino (puolipari, 7UK): 216 gtrekkinn:ssa näytämme sinulle kaikki Ocun:n Kiipeilykengät Havoc:n ominaisuudet. ulkoiluverkkokaupasta löydät paljon eri kokoisia Ocun Kiipeilykengät Havoc tuotteita. Takaamme aina turvalliset maksut ja jäljitetyt toimitukset! Lisäksi, verkkokaupastamme löydät myös monia muita samanlaisia tuotteita, kuin Ocun Kiipeilykengät Havoc ja voit hyödyntää muita ulkoiluvarusteiden uskomattomia tarjouksia.

Ominaisuudet Ocun Kiipeilykengät Havoc

Väri
Vihreä

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Ocun Kiipeilykengät Havoc

Hieno kenkä

-

Mukava kantakoukku, pehmeä, mutta tunsin varvaskoukun olevan hieman heikko.

Ocun Kiipeilykengät Havoc

Laatu ja suorituskyky

-

Upea muotoilu, erittäin hyvä tuotteen laatu. Tilasin ne säädettäväksi (OCUN-mittaustaulukon mukaan "suorituskyvyn istuvuuden" ja "äärimmäisen istuvuuden" välillä) niin, että ne löystyivät käytössä ja lopulta ne sopivat minulle odotetulla tavalla. Ensimmäiset päivät ovat olleet vaikeita jalkani kireyden takia, mutta tiesin tämän jo kun tilasin pienen koon. Nyt odotan, että ne löystyvät käytön myötä. Huomasin heti erittäin hyvän suorituskyvyn yksittäisillä askeleilla seinäkivessä.

Ocun Kiipeilykengät Havoc

Mukava

-

Halpa hinta muihin merkkeihin verrattuna ja laatu näyttää upealta.

Ocun Kiipeilykengät Havoc

Hyvä kissa rockille

-

Se on 100 % kiipeilyseinäkissa. Se on erittäin pehmeä, pohja on erittäin hyvä ja antaa paljon luottamusta volyymeihin. Pienessä saaliissa sinulla on paljon tahdikkuutta. Kantapää on hieman huonompi kuin Ocun Oxi QC, mutta se on poikkeuksellinen.

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

clouse menu Sulje
up up