up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

360

Ocun Kiipeilykengät Ozone

plus
Ocun

Ocun Kiipeilykengät Ozone

Näytä lisää esillä olevia tuotteita:

Tuotekuvaus Ocun Kiipeilykengät Ozone

Korkea suorituskykyinen kiipeilykenkä, jossa on ainutlaatuinen 3-voimajärjestelmän rakenne

Ozone on korkean suorituskyvyn kiipeilykenkä, jossa on patentoitu 3 Force System -suunnittelu, joka lisää vääntövakautta ja mahdollistaa kiipeilijöiden seisovan pienimmillä tiloilla ja reunoilla. Uudella otsonilla on jaettu pohja ja parannettu kantapäämuoto, joka on mahdollisimman luotettava, kun kantapää kiinnittyy ja suorittaa muita teknisesti vaativia liikkeitä.

Ominaisuudet:

Erittäin epäsymmetrinen

Vakaa pienillä tiloilla ja reunoilla

Patentoitu 3-voimajärjestelmä jakaa sisäiset voimat tasaisesti

Uusi jaettu pohja ja parannettu kantapää

Uudet houkuttelevammat värit

Tekniset tiedot:

Ylä: Mikrokuituliina

Välipohja: 3D sopii keskelle

Pohjallinen: Nahka

Sole: Vibram, 4mm

Passform: Asymmetrix

Paino: 689 g


Löydä suosikki Naisten kengätmallisi ja nauti ulkoilusta. Sinulla on oikeus palauttaa ostoksesi 30 päivän kuluessa tilauksen vastaanottamisesta, jos et ole tyytyväinen Ocun Kiipeilykengät Ozone:n. Jos sinulla kysyttävää Ocun Kiipeilykengät Ozone:sta tai muista tuotteista, ole hyvä ja ota yhteyttä ulkoiluasiantuntijoihimme puhelimitse tai sähköpostitse.

Ominaisuudet Ocun Kiipeilykengät Ozone

Väri
Valkoinen

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Ocun Kiipeilykengät Ozone

Hyvät tossut

-

Minulla on jo pari Ocùn Bullit 41.5, 42 city, ja Ozone otettu 42. Ne ovat erityisen mukavia ja kuitenkin tarkkoja. Kumi ei ole sama kuin Bullitissa, se on Vibram XS Grip (ei XS Grip 2, harmi). Tämä riittää useimmissa tapauksissa. Ei ongelmia raportoitavaa, paitsi että ne ovat vielä uusia ja siksi vielä hieman jäykkiä.

Ocun Kiipeilykengät Ozone

:)

-

super kenkä kiipeilyyn! ja ne ovat helpommin saatavilla kuin fyysisissä meksikolaisissa myymälöissä

Ocun Kiipeilykengät Ozone

Ocun otsonia

-

Otsonit eivät koskaan petä. Se on yleensä pehmeämpi kuin vanha malli, joten kesti hetken tottua siihen. mutta toistaiseksi ei valittamista!

Ocun Kiipeilykengät Ozone

Skylniks ocun otsoni

-

Skalnikit ovat hyvälaatuisia, kengänvalaisin säilyy hyvin, kohtalaisen aggressiivisena, he ostivat lapsen, jolla oli kolmas aikuinen vastuuvapaus - hänellä ei ole valituksia.

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

Aiheeseen liittyvät tuotteet

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje
up up