up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

360

Ocun Kiipeilykengät Strike QC

Ocun Kiipeilykengät Strike QC

plus
Ocun

Ocun Kiipeilykengät Strike QC

Näytä lisää esillä olevia tuotteita:

Tuotekuvaus Ocun Kiipeilykengät Strike QC

Strike on tyypillinen koko pyöreä kenkä. Sen pieni epäsymmetria antaa sille urheilukengän merkin. Se sopii niille, jotka tarvitsevat riittävän suorituskyvyn ja tarvitsevat kiipeilykengät koko päivän. Sen suorat profiilit, rento kengännauha ja pehmustettu kieli tarjoavat mukavuuden, joka on välttämätön koko päivän kiipeilyä ja boulderointia varten.

Tekniset tiedot:

Paino: 429g


Tutustu nyt kaikkiin Miesten kengät tuotteisiimme, jotka löydät trekkinn:sta, kuten Ocun Kiipeilykengät Strike QC. Osta nyt Ocun Kiipeilykengät Strike QC ja säästä paljon puhdasta rahaa Kiipeilykengät tuotteista. Lisäksi, Ocun-tuotteiden korkea laatu ja edullinen hinta takaa sen, että ostoksesi on kannattaa. Tiesitkö, että ulkoiluverkkokaupastamme voit löytää Ocun Kiipeilykengät Strike QC:n ja muita urheilutuotteita markkinoiden edullisimmilla hinnoilla? trekkinn:n Miesten kengät tuotevalikoima on uskomattoman suuri ja löydät sieltä varmasti täydelliset varusteet kaikkiin mahdollisiin urheilulajeihin.

Ominaisuudet Ocun Kiipeilykengät Strike QC

Väri
Sininen

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Ocun Kiipeilykengät Strike QC

Brazucalle - br

-

Erittäin hyvä kenkä, sen arvoinen, suosittelen. Tärkeää tietoa BR:lle. 1 - Minua verotettiin 60 % pysäkin arvosta + R 15,00, se oli pienten varkaiden liittovaltion tulojen arvoinen 2 - Käytän 41 BR:ää ja ostin tämän koon 42 toisen André-nimisen BR:n arvioinnin vuoksi. Se oli hieman leveä, pidän siitä tiukemmasta. Jos voisin palata ajassa taaksepäin, ostaisin saman koon, jota käytän BR:stä, koon 41. Te, jotka äänestitte Lulaa, tiedätte, että hän haluaa nostaa tätä pientuonnin korkoa - mikä on jo surrealistista 60 prosentilla - .

Ocun Kiipeilykengät Strike QC

Super mukava ja upea rakenne

-

Erittäin hyvä rakenne ja viimeistely, mukava leveämmille jaloille. BR:lle kaksi yllä olevaa numeroa on tarkka, jos haluat käyttää puolta tai yhtä numeroa yläpuolella, jos haluat erittäin tiukan. Arvioin vielä pitoa ja kestävyyttä. Hyvää vastinetta rahalle, vaikka verotetaankin.

Ocun Kiipeilykengät Strike QC

Hieno istuvuus

-

Erinomaisesti istuvat kengät. Iso koko saatavilla. Täysin vegaaniystävällinen.

Ocun Kiipeilykengät Strike QC

Upeat kengät

-

Toimitus oli ajoissa, kengät ovat erittäin mukavat ja laadukkaat

Ocun Kiipeilykengät Strike QC

Arvostelu

-

Erittäin nopea toimitus ja mukava käyttää. Odotan innolla heidän kokeilemista

Ocun Kiipeilykengät Strike QC

Hyvä

-

Tietytkö jotakin tutkimusta mitoituksesta ennen tämän ostamista ja kyllä, se sopii hyvin. Jalkani on 38 1/2 ja ostin 38 kokoisen. Se kietou jalkojen ympärille mukavasti. Ostin puolikokoisiksi pienemmäksi suorituskyvyn kannalta ja kyllä kiipeilyni paranee. Pohjapito on hyvä käyttämästään CAT-kumista johtuen. Helppo kantapää. Siearing on hyvä. Suositellaan harjoitteluun.

Ocun Kiipeilykengät Strike QC

Ocun-kengät

-

Erittäin hyvät kiipeilykengät mukavat, erittäin hyvät kengät aloittelijoille kiipeilijöille.

Ocun Kiipeilykengät Strike QC

Upeat kengät

-

Sain kenkäni oikeassa koossa nyt. Tilatut kengät väärässä koossa viime kerralla, ja nyt sain sen oikein ja se sopii ja tuntuu hyvältä.

Ocun Kiipeilykengät Strike QC

Super kenkä lapsille

-

Tämä kenkä on älykkäällä puolella. Se on hyvä kenkä lapsille edulliseen hintaan. Kestävä ja mukava ja upea jopa tekniseen kiipeilyyn.

Ocun Kiipeilykengät Strike QC

Mukavat, kauniit kissan jalat, epäsymmetrinen muoto

-

Ne sopivat jalkaan hyvin, kantapää mukaan lukien, eivätkä liiku. Sinun on irrotettava kaksi tarranauhaa, kun ne otetaan pois ja etenkin kun laitetaan ne päälle, jos se ei maksa. Aika niiden käytön jälkeen aloin tuntea kipua kävellessäsi normaaleilla jalkineilla. Lääkäri on kertonut, että johtuu epäsymmetrisestä muodosta, joka pidentää jalan lihaksia. Kysymykseen tulee tottuminen. Sikäli kuin tiedän, epäsymmetrinen viimeinen sopii paremmin käytävien ylittämiseen.

Ocun Kiipeilykengät Strike QC

Erinomainen aloittelijoille

-

Ne ovat hienoja kenkiä laajemmilla jaloilla aloittelijoille. Erittäin mukava myös pitkään käytettäessä.

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

clouse menu Sulje
up up