up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Oem Grillipihdit 55 Cm

plus
Oem

Oem Grillipihdit 55 Cm

Tuotekuvaus Oem Grillipihdit 55 Cm

Bbq ruostumattomasta teräksestä valmistetut pihdit 55 cm


Tekniset tiedot:

Paino: 0,2670 KG
Materiaali: ruostumaton
Mitat: 55 cm


Mitä mieltä olet Oem Grillipihdit 55 Cm:n ostamisesta näinkin edullisella hinnalla? Uskomatonta, eikö? Älä odota enää pidempään ja osta korkealaatuiset urheiluvarusteet ulkoiluverkkokaupasta, jota olet odottanut jo pitkään. Harrasta urhelua oikein varustettuna ja nauti päivittäisestä liikunnasta täysin siemauksin Oem:n kanssa. Kaikkein parasta on, että meiltä löydät markkinoiden parhaat hinnat Leirintä ja telttailutuotteille.

Ominaisuudet Oem Grillipihdit 55 Cm

Väri
Hopeinen
Tuotetyyppi
Pinsetit

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Pihdit

-

Grillipihdit ovat mahtavia. Käytän niitä väärin, mutta ehkä heidän ideana on tehdä pidemmät pihdit. Tarvitsen pihdit hiilen ja puun poimimiseen. Olen käynyt erittäin suuressa leikkauksessa 16 ruuvia selässäni, joten en voi enää kumartua. Olen pieni, joten pituus riittää minulle. Mikään pihdit ei kestä. Mutta tämä on erittäin suuri apu iäkkäiden ihmisten kotitaloudessa. Ehkä harkitset pihtien käyttämistä ajatellaksesi myös iäkkäitä ihmisiä

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: Palautteesi on meille tärkeää, ja asiantuntijatiimimme tarkastaa kommenttisi ja julkaisee sen 5 työpäivän kuluessa.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up