up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

360

Osprey Reppu Aether 65L

Osprey Reppu Aether 65L

Osprey Reppu Aether 65L

Osprey Reppu Aether 65L

plus
Osprey

Osprey Reppu Aether 65L

Tuotekuvaus Osprey Reppu Aether 65L

Osprey Aether 65L -repussa on tarpeeksi tilaa matkalle useita päiviä, kun tarvitset täydellisiä vuoristovarusteita, joissa on nesteytys, makuupussi, kiipeilyvälineet, kengät, vaatteet ja ruoka , kaikki järjestäytyneessä, vakaa, hengittävä ja mukava matkalaukku, joka antaa tuki ja helppo liikkuvuus matkan aikana.

Tämä vaellusreppu on valmistettu erittäin sitkeästä nailonista , joka hylkii vedenkäsittelyä, joten se kestää hyvin hankauksia myös epäsuotuisissa olosuhteissa. Lisäksi se sisältää vedenpitävän suojakannen, joka estää esineitä kastumasta kävelyllä. Fit on the Fly -järjestelmä on täysin säädettävissä ja mukautuu mukavasti kaiken tyyppisiin koriin. Air Scape-selkänoja on vastuussa pehmeän, pehmustetun ja hengittävän tuen tarjoamisesta selälle.

Sen muotoilu on yhteensopiva hydraulivaraston kanssa, ja siinä on U-vetoketju päälokerossa, vetoketjutasku yläosassa, etutasku, sivutaskut taskut ja lannerangan vyöt. Tämän 70 litran suurimman mahdollisen kapasiteetin repun mukana tulee sisäinen pääsy nesteytykseen, sisäinen rengas avaimille, rintalastan hihna hätävilholla, sivusuunnassa puristushihnat, hihnat makuupussin säätämiseen ja koukut napoihin.

Retkeilyyn, retkeilyyn ja alppiretkille Aether AG -sarjalla on sukutaulu, jota ei ole missään muussa pakkauksessa. Asetamme teknisten reppupakkausten pylvään yhdistämällä Anti Gravity -teknologian räätälöitävään istuvuuteen ja innovatiivisiin ominaisuuksiin, kuten uuteen muunnettavaan yläkansiin, jotta voimme luoda entistä kykenevämmän ja mukavamman pakkauksen pitkän matkan kuormitukseen monen päivän retkillä. voi kantaa raskaita kuormia jopa viikon, ei ole parempaa vaihtoehtoa kuin Aether AG 60


Tärkeimmät määritteet:

MUKAUTETTU:
IsoForm5-valjaat ja CM-lantiovyö tarjoavat erinomaisen istuvuuden ja mukavuuden erityisen raskaille kuormille ja pitkille mailille. Molemmat komponentit ovat keskenään vaihdettavissa ja tarjoavat todella mukautetun istuvuuden.

VAKAVUUDEN ANTOTEKNOLOGIA:
Aether / Ariel AG: ssä on jatkuva, ripustettu kevytverkkopaneeli, joka ulottuu ylävartalosta pakkauksen lannerangan läpi ja käärii käyttäjän äärimmäiseen mukavuuteen.

MUUTETTAVA YLÄKANSIEN PÄIVÄPAKKA:
Nosta varusteesi basecampiin, poista yläkansi ja aseta vaikuttavasti toimiva DayLid huippukokoamaan läheinen huippu tai takamaiden piknik. HUOMAUTUS: EI SAATAVILLA MEIDÄN JA KANADAN ULKOPUOLELLA.


Ominaisuudet:

Irrotettava yläkansi muuntuu DayLid-päivärepuksi, ei saatavilla Yhdysvaltojen ja Kanadan ulkopuolella.
Kaksoispuristushihnat yläpuolella
Kaksinkertainen pääsy sivutaskut
Vetoketjulliset lantiovyötaskut
Kiinnitä Go-vaellussauvan kiinnitys
Lisäpää pääosastoon
Suuri joustava verkkopaneelitasku
Kaksi etupuristushihnaa StraightJacket-puristuksella
Kaksi jäätyökalusilmukkaa, joissa on benji-solmio
Vetoketjullinen makuupussi, jossa irrotettava jakaja
Irrotettavat makuualustan hihnat
Integroitu FlapJacket-kansi kannettomaan käyttöön
Sisäinen nesteytyssäiliön holkki
Sivupaneelin vetoketju pääsy päälokeroon


Tekniset tiedot:

TILAVUUS: 3478 IN3 / 57 L
MITAT: 30,71 HX 15,35 WX 12,2 D IN.
Paino: 5,096 LBS.

Kangas:
PÄÄ: 210D Nylon Dobby
ACCENT: 210D erittäin kestävä nailonvarjolaatikko
ALA: 500D nailonliina


Tunnetko jo kaikki Osprey Reppu Aether 65L:n ominaisuudet? trekkinn:ssa, valikoimme ulkoilutuotteet huolella, jotta ne vastaavat täydellisesti asiakkaidemme tarpeita ja eri urheilulajeja. Jos sen sijaan etsit Reput ja matkalaukuttuotteita, tsekkaa koko Reput valikoimamme. Kaikki tuotemerkit joita myymme, kuten Osprey, ovat yhteydessä niiden edustamaan urheilulajiin. Kaikki myymämme tuotemerkit ovat omien ulkoilu asiantuntijoidemme testaamia!

Ominaisuudet Osprey Reppu Aether 65L

Väri
Musta
Tilavuus
61-70 L
Sukupuoli
Unisex
Ikä
Aikuiset
Rakenne
Sisäinen kehys
Suositeltava Käyttötarkoitus
Vaellus

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Osprey Reppu Aether 65L

Laadukas reppu

-

Erittäin kätevä, tilava ja hyvin harkittu reppu. Pidän todella sivutaskujen suunnittelusta. Kokonaisrakennuslaatu on myös erittäin hyvä. Käytin reppua kantamaan noin 15 kg varusteita 4-5 päivän vaellusmatkoilleni, kaikki meni erittäin hyvin. Lantiovyö todella toimii, ja oikein asennettuna se siirtää painon harteilta ja selästä lantiolle.

Osprey Reppu Aether 65L

Osprey reppu

-

Reppu olet tukeva, erittäin kaunis, olen tyytyväinen ostokseeni ja kiitos nopeasta toimituksesta.

Osprey Reppu Aether 65L

Trek laukku

-

Etsin kevyttä, mukavaa laukkua, löysin. hyvin viimeistelty, hyvin harkittu, huippuasetus. Haluan vähentää Treckissä kuljetettavaa painoa ja laukku on tärkeä osa. Suosittelen sitä. 65 litraa riittää minulle 5 päivän akunkestoon.

Osprey Reppu Aether 65L

Paras reppu

-

Täydellinen reppu 10/10 Suositeltu 1000%

Osprey Reppu Aether 65L

Kalasääski

-

Suuri reppu. Juuri mitä halusin.

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

Aiheeseen liittyvät tuotteet

clouse menu Sulje
up up