up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

360

Osprey Reppu Atmos AG 65L

Osprey Reppu Atmos AG 65L

Osprey Reppu Atmos AG 65L

Osprey Reppu Atmos AG 65L

plus
Osprey

Osprey Reppu Atmos AG 65L

Tuotekuvaus Osprey Reppu Atmos AG 65L

Jatkamme myydyimpien pakkaussarjojemme, Atmos- ja Aura AG -sarjojen, parantamista. Tarjoaa erinomaisen ilmanvaihdon ja istuvuuden nykyaikaisille reppumatkoille minkä pituisille tai pituisille matkoille, ja siinä on antigravitaatioteknologia ja jatkuva kevyt verkkoselkäpaneeli, joka kääri käyttäjän äärimmäiseen mukavuuteen.


Ominaisuudet:

Kiinnitä säädettävän Fly™-lantiovyö ja valjaat
Kelluva kansi, jossa kaksi vetoketjullista taskua
Kaksi isoa sivuvetoketjua
AntiGravity™-taustajärjestelmä nokan lukituksen säädöllä
Kaksi vetoketjullista lantiovyötaskua


Tekniset tiedot:

Litraa: 68
Paino: 2,32
Taustajärjestelmä: Antigravity™-taustajärjestelmä Cam Lock -säädöllä

Materiaalit:
210D Nylon Honey Comb
Kontrasti kierrätettyMitä mieltä olet Osprey Reppu Atmos AG 65L:n ostamisesta näinkin edullisella hinnalla? Uskomatonta, eikö? Älä odota enää pidempään ja osta korkealaatuiset urheiluvarusteet ulkoiluverkkokaupasta, jota olet odottanut jo pitkään. Harrasta urhelua oikein varustettuna ja nauti päivittäisestä liikunnasta täysin siemauksin Osprey:n kanssa. Kaikkein parasta on, että meiltä löydät markkinoiden parhaat hinnat Reput ja matkalaukuttuotteille.

Ominaisuudet Osprey Reppu Atmos AG 65L

Väri
Musta
Tilavuus
61-70 L
Sukupuoli
Miehet
Ikä
Aikuiset
Rakenne
Kehyksetön
Suositeltava Käyttötarkoitus
Vaellus

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Osprey Reppu Atmos AG 65L

Hieno reppu!

-

Tämä reppu on erittäin säädettävä ja siinä on paljon upeita ominaisuuksia! Loistava hinta niin hyvälle tuotteelle! Tilasin 31. elokuuta ja saavuin Singaporeen 13. syyskuuta!

Osprey Reppu Atmos AG 65L

Takaisin awsomenesiin!

-

Mikä mahtava paketti. Käytössä oli vanha malli, vaihdettiin se joihinkin ultrakevyisiin vaihtoehtoihin, mutta ei koskaan tottunut niihin. Nyt olen takaisin Atmosissa ja mikä yön ja päivän ero. Tietysti se painaa kilon enemmän kuin viimeinen pakkaus, mutta selän mukavuus korvaa sen. Hyvin tehty Osprey, paransi jo ennestään huipputuotetta.

Osprey Reppu Atmos AG 65L

על התיק

-

מוצלח ביותר זה התיק הכי טוב שיש וטוב לכל מטרה chaim

Osprey Reppu Atmos AG 65L

על התיק

-

זה התיק הכי טוב שקיים בגלובוס טוב לכל מטרה שיה יהווק

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

Aiheeseen liittyvät tuotteet

clouse menu Sulje
up up