up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Kotisivu

Petzl

KYPÄRÄT

KYPÄRÄT

Pelay-laitteet

Pelay-laitteet

Valjaat

Valjaat

Chalkand pussit

Chalkand pussit

Jääsaksot

Jääsaksot

Valaistus

Valaistus

Osastot

Elektroniikka

Kiipeilyvarusteet

Leirintä ja Telttailu

Miesten Vaatteet

Naisten Vaatteet

Palautuminen ja Hoito

Reput ja Matkalaukut

Suojaukset

Vaellusvarusteet

Valaistus

KAIKKI( Petzl )

Petzl

Kaikille, jotka rakastavat vuoria ja haluavat saavuttaa vuorten korkeimmat huiput, Petzl on paras valinta. Petzl on vuorikiipeilytarvikkeiden valmistaja. Voit ostaa laadukkaita Petzl-tuotteita Trekkinn: Petzlistä. Petzl on ranskalainen merkki, joka perustettiin vuonna 1975 Fernand Petzlin, vuoriluolien tutkijan, toimesta. Merkki korvasi tikkaat nylonsiteillä, jotta vuorten kiipeäminen helpottuisi. Tämä innovaatio teknologiassa johti uuteen tasoon paremman turvallisuuden tarjoamisessa. Siksi hän ymmärtää paljon paremmin vuorikiipeilijän ongelmia ja tarpeita. Petzl on nyt johtava vuorikiipeilyvalmistaja, joka on tarjonnut korkealaatuista pystysuuntaan suuntautuvaa turvatekniikkaa lähes 50 vuoden ajan. Merkki pyrkii tarjoamaan erinomaista laatua täydellisellä turvallisuudella ja nollavirheillä. Petzl suunnittelee tuotteitaan huomioiden jokaisen vuorikiipeilijän tarpeet ja tekee innovatiivisia varusteita käyttäen edistynyttä teknologiaa. Petzl on tullut kansainväliseksi merkiksi, se tuottaa edelleen ylivertaista ja edistyksellistä laatutuotetta. Näin harrastajat pysyvät yhteydessä merkkiin, koska se auttaa heitä tarjoamaan parhaita harjoituslaitteita maailmanlaajuisesti.

Petzl tarjoaa kaikenlaisia erinomaisen laadukkaita kiipeilytarvikkeita

Yksi vuorikiipeilystä tarvittavista turvallisuuselementeistä on kypärä. Merkki tarjoaa kestävimmät Petzl-kypärät, jotka kestävät jopa 10 vuotta ja voidaan käyttää karkeasti päivittäin. Myös täydellisen suojan varmistamiseksi nämä kypärät testataan ja sertifioidaan ja ne voidaan säätää sopiviksi urheilijan tarpeisiin. Lisäksi kypärässä on Petzl-päälamppu, joka on yhteensopivin vuorikiipeilyn kanssa. Päälamppu on erittäin kevyt, mutta myös erittäin tehokas tarjotakseen tarpeeksi valovoimaa pimeässä ja se on paras pitämään seikkailu yllä. Petzl-päätulppa on suunniteltu kestämään aktiivista vuorielämää ja auttaa sinua parempaan näkemiseen. Petzl-turvavyö tarjoaa täydellisen tuen ja turvallisuuden kaikissa vuoritoiminnoissa erityisesti kiipeilyssä. Karabiini voi näyttää vain koukulta, mutta se on välttämätön kiipeilyyn. Petzl-karabiini on erittäin kevyt, mutta erittäin luja. Petzl-nousukahvat voivat tarjota tarpeeksi kitkaa hampaitten ansiosta kulmassa. Vaikka hampaat aiheuttavat kitkaa nousussa, ne eivät vaurioita johtoa, koska ne eivät ole tuhoavia. Toinen välttämätön laite kiipeilyyn on jääkirves. Petzl-jääkirves on yhdistelmäkirves, jossa on piikikäs kahva hyvän otteen saamiseksi. Merkki tarjoaa myös hyvän valikoiman Petzl-reppuja, jotta seikkailu olisi mukavampaa tekemällä ne erittäin kevyillä ja laadukkailla materiaaleilla.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje