up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

360

Primus Camping Liesi Express Spider II

plus
Primus

Primus Camping Liesi Express Spider II

Tuotekuvaus Primus Camping Liesi Express Spider II

ExpressSpider on yksi kevyin letkun asennettu kaasuliesistä saatavilla ja täydellinen vaihtoehto tahansa päälle asennettu kaasuliesi. ExpressSpider käyttää samaa tekniikkaa kuin meidän päälle asennettu kaasuliesi EspressStoveen ja on erittäin tukeva, kestävä ja kevyt. Itsestään selvä valinta niille, jotka ovat sen jälkeen kulutusta kestävää ja joustavaa liesi. Takka on toimitetaan lämpöpelti ja nylon suojapussi. Kaasua ei included.As nimikin kertoo, se käyttää samaa tekniikkaa kuin meidän EspressStoveen topmounted

Tekniset tiedot:

Korkeus (mm): 82

Halkaisija (mm): 50

Polttaa aika: 119 min 230 g

Pituus (mm): 105

Effect (W): 2000

Keittoaika 1L PrimeTech Pot / Regular Pot: 03:35 / 05:00

Ihmiset: 1 4

Sytytys: Ei

Paino (g): 200


Mitä mieltä olet Primus Camping Liesi Express Spider II:n ostamisesta näinkin edullisella hinnalla? Uskomatonta, eikö? Älä odota enää pidempään ja osta korkealaatuiset urheiluvarusteet ulkoiluverkkokaupasta, jota olet odottanut jo pitkään. Harrasta urhelua oikein varustettuna ja nauti päivittäisestä liikunnasta täysin siemauksin Primus:n kanssa. Kaikkein parasta on, että meiltä löydät markkinoiden parhaat hinnat Leirintä ja telttailutuotteille.

Ominaisuudet Primus Camping Liesi Express Spider II

Väri
Punainen
Harmaa

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Primus Camping Liesi Express Spider II

Aito

-

Tuote on hieno ja aito. Ostokset ovat kohtuullisia.

Primus Camping Liesi Express Spider II

Halpa! ! !

-

3000 jeniä on halvempaa kuin ostaa alennuksilla Japanissa! Tuotteet ovat täsmälleen samat, ilman japanilaisia ohjeita. Tilaus tehtiin 1. maaliskuuta ja tavarat saapuivat taloon 9. maaliskuuta. Hieman viikon ajan. On erittäin suositeltavaa, jos pystyt odottamaan tuota aikaa.

Primus Camping Liesi Express Spider II

Pystyimme ostamaan helposti halvalla

-

Vaikka se oli ulkomainen sivusto, se oli helppo ymmärtää ja pystyin ostamaan varmasti. Joka tapauksessa se on halpaa, joten käytän sitä toiseen tilaisuuteen.

Primus Camping Liesi Express Spider II

Primus express spider ii

-

Nopea lämmitys ja erittäin kompakti koko.

Primus Camping Liesi Express Spider II

Primus express spider ii

-

Nopea lämmitys ja erittäin kompakti.

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

clouse menu Sulje
up up