up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Primus Camping Liesi Mimer Duo

plus
Primus

Primus Camping Liesi Mimer Duo

Tuotekuvaus Primus Camping Liesi Mimer Duo

Mimer on vankka ja tukeva liesi ihmisille, jotka haluavat nauttia hyvää ruokaa ulkona. Pattotuki toimii hyvänä tuulilasina liekkiin, jolloin ruoanlaitto nopeutuu ja turvallinen. Duo-venttiililla varustettu versio sopii useimpiin kaasupatruunoihin markkinoilla olevan venttiilin kanssa. Täydellinen liesi sekä maailmanlaajuiselle matkustajalle että perheen piknikille tai veneelle tai tiekuljetukselle. Kaasu ei ole mukana.

Tekniset tiedot:

Korkeus (mm): 125

Leveys (mm): 55

Pituus (mm): 125

Kausi: 3 vuodenaikaa

Vaikutus (W): 2800

Ihmiset: 1 3

Sytytys: Manuaalinen

Paino (g): 257


Aiotko hankkia itsellesi suositun Primus Camping Liesi Mimer Duo:n? Kaikki Primus-merkkiset tuotteet ovat parasta laatua, jotta voit nauttia urheilusta ilman komplikaatioita. Tilaa Primus Camping Liesi Mimer Duo jo tänään ja saat sen kotiovellesi toimitettuna jo muutamassa päivässä. Tavoitteemme trekkinn:ssa on tarjota laadukkaita merkkivarusteita uskomattomin alhaisin hinnoin. Verkkokaupastamme löydät suuren valikoiman ulkoilu varusteita ja ainutlaatuisia vapaa-ajan tuotteita.

Ominaisuudet Primus Camping Liesi Mimer Duo

Väri
Hopeinen
Punainen

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Primus Camping Liesi Mimer Duo

Parhaista

-

Epäilemättä Primus on investoinut sekä valmistukseen että teknologiaan... vain markkinoiden parhaaseen.

Primus Camping Liesi Mimer Duo

Täydellinen

-

Vastaanotin nopeasti, yhteensopiva retkeilykaasun täyttöjen kanssa, suosittelen

Primus Camping Liesi Mimer Duo

Vakio tuote

-

Ei hyvä eikä huono. Se on käyttökelpoinen ilman ongelmia.

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

clouse menu Sulje
up up