up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

360

Primus Easyfuel Duo

plus
Primus

Primus Easyfuel Duo

Näytä lisää esillä olevia tuotteita:

Tuotekuvaus Primus Easyfuel Duo

Kuvaus: - EasyFuel-korkiton tankkaus on kaikki, että nimensä - kaasuliesi, joka on erittäin helppo käyttää ansiosta tukeva ja luotettavaa suunnittelua, ja se, että se on varustettu piezo sytytin. - Versio Duo venttiili sopii useimpiin kaasupatruunoihin venttiilillä markkinoilla. - Täydellinen kiukaan maailmanlaajuinen matkustava. EasyFuel-korkiton tankkaus on saatavana myös standardin kierreliitännässä. - Mukana nylon suojapussi. Ominaisuudet: - Käyttö: Syksy / kevät: yleensä alas + / - 0 ° C, tilapäisesti -15 ° C - Paino: 385 g / 13.6 oz (Duo) / 346 g / 12,2 oz - Teho: 3000 W / 10500 BTU / h - Keittoaika: 3 min (1L) - Sytytys: Peilien - Ihmiset: 1-4 Henkilömäärä

Primus Easyfuel Duoa on saatavilla monissa eri kooissa ja väreissä. Jos olet kiinnostunut ostamaan Primus:n tuotteita, kuten Easyfuel Duo, löydät ne omasta ulkoilu verkkokaupastasi trekkinn:sta. Älä siis epäröi pidempään, sillä meiltä tilaaminen on erittäin helppoa ja saat tuotteesi kotiovellesi toimitettuina muutamassa päivässä. trekkinn:sta löydät korkealaatuisia tuotteita taatuilla edullisilla hinnoilla sekä ulkoilu varusteita Primus:lta.

Ominaisuudet Primus Easyfuel Duo

Väri
Hopeinen

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Primus Easyfuel Duo

Easyfuel duo primus

-

Erittäin kiinteä, hieman raskas, mutta ok, jos on useita ihmisiä, jotka jakavat ruoan painon.

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

clouse menu Sulje
up up