up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

360

Primus Easyfuel II

plus
Primus

Primus Easyfuel II

Tuotekuvaus Primus Easyfuel II

Helppo polttoaine on nimensä mukaisesti kaasuliesi, joka on erittäin helppokäyttöinen ansiosta sen kestävä ja luotettava muotoilu sekä se, että se on varustettu pietsosytyttimellä. Täydellinen liesi maailmanlaajuiselle matkustajalle. EasyFuel on saatavana myös Duo-venttiilillä, joka sopii useimpiin kaasupatruunoihin markkinoilla olevan venttiilin kanssa. Mukana on nailonpussi.

Tekniset tiedot:

Korkeus (mm): 88

Leveys (mm): 85

Halkaisija (mm): 85

Paloaika: 70 min 230 g: n kaasukasettiin

Pituus (mm): 160

Kausi: 3 vuodenaikaa

Vaikutus (W): 3000

Kiehumisaika 1l PrimeTech Pot / Regular Pot: 2:50 / 3:50

Ihmiset: 1 4

Sytytys: pietsosähköinen

Paino (g): 346


Primus Easyfuel II on paras tuote ulkoilutavoitteidesi saavuttamiseksi. Täydennä varustekokoelmaasi myös muilla Retkikeittimettuotteill ja nauti elämästäsi enemmän, kuin koskaan aikaisemmin. Jotkut Leirintä ja telttailutuotteista ovat erikoistarjouksessa. Löydä kaikki tarjoukset trekkinn:ssa! Tarjoamme suuren valikoiman Primus-tuotteita, jotka ovat tunnettuja korkealaatuisesta materiaalistaan ja uskomattoman kestävästä suorituskyvystään.

Ominaisuudet Primus Easyfuel II

Väri
Punainen
Hopeinen

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Päällinen liesi

-

Primus on loistava yritys ja olen aina nauttinut siitä, olen tyytyväinen tuotteeseen

Loistava

-

Tämä on paras liesi. Sitä voidaan käyttää raskaiden ruukkujen kanssa. Se on minulle erittäin tärkeää.

Poltin

-

erittäin hyvä tuote, sanoisin jopa täydellinen, suosittelen lämpimästi

Tuotearvostelut

-

Helppo käyttää ja kaunis! ! ! ! ! ! ! Kuten

Suuri liesi

-

Erittäin hyvä kaasuliesi pitää sen, mitä hän lupaa. Voidaan asentaa eri kaasupulloihin. Suurin heikkous on todennäköisesti piezzo-sytytys, joka koskaan luopuu aaveesta.

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

clouse menu Sulje
up up