up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Primus Firestick Stove Ti

Primus Firestick Stove Ti

Primus Firestick Stove Ti

Primus Firestick Stove Ti

plus
Primus

Primus Firestick Stove Ti

Näytä lisää esillä olevia tuotteita:

Tuotekuvaus Primus Firestick Stove Ti

Ainutlaatuisesti suunniteltu retkeilykeitin, jossa on virtaviivainen, erittäin pakattava siluetti, joka liukuu mihin tahansa taskuun nopean ja helpon käytön vuoksi.

Ainutlaatuiset Firestick -uunit tarjoavat virtaviivaisen, erittäin pakattavan siluetin seikkailijoille, jotka haluavat aina liesi ulottuvillesi. Tämä liesi on varustettu itsenäisellä, tulitikutyylisellä Piezo -sytyttimellä ja villan säilytyspussilla, ja sen voi liukua helposti takkitaskuun, mesh -vesipullotaskuun tai pyörälaukkuun.

Asenna tämä pieni poltin minkä tahansa kaasupullon päälle ja sytytä se yhden käden Piezo -sytyttimellä. Tämä ohut liesi tarjoaa 8530BTU (2500 W) liekin, joka voi kiehua litran vettä neljässä ja puolessa minuutissa tai voidaan laskea herkän kastikkeen hauduttamiseksi. Villan säilytyspussi tarjoaa kätevän eristyksen, kun käsittelet kuumaa kattilaa.

Kun olet nauttinut kuuman aterian, ruuvaa Firestick -liesi polttoaineesta, kierrä korkkia pitääksesi kattilan tuet kiinni ja laita nopeasti villan säilytyspussiin yhdessä Piezo -sytyttimen kanssa.


Ominaisuudet:

Saatavana kestävinä ruostumattomasta teräksestä ja erittäin kevyistä titaaniversioista (Ti)
Kattilat ja upotettu poltin tarjoavat liekinsuojauksen tuulisissa olosuhteissa
Kattilatuet suojaavat liesiä säilytyksen aikana
Säädetty venttiili tarkkaa liekin ja lämmön hallintaa varten
Kierre korkissa pitää kattilan tuet lukitussa asennossa
Keskitetty liekki ja vakaa kattilatuki toimivat täydellisesti lämmönvaihtimilla varustettujen PrimeTech -kattiloiden kanssa
Villan säilytyspussi toimii myös kattilan pidikkeenä
Kaukosäädin, tulitikutyylinen pietsosytytin mukana, sytytintä ei tarvita
Kaasu EI sisälly hintaan


Tekniset tiedot:

Paino: 3,1 oz
Mitat: 1,4 x 4,1 tuumaa
Lähtö: 8530 Btu; 2500 W
Syötteet: 12Täydennä tilauksesi Primus Firestick Stove Ti:lla, jonka löydät Leirintä ja telttailu kokoelmastamme Retkikeittimet tuotteiden joukosta. Selaa myös muita ulkoilu kategorioita trekkinn:ssa, joka on oma ulkoiluvarusteisiin erikoistunut verkkokauppasi. Hanki nyt kaikki Retkikeittimet varusteesi parhailla hinnoilla, 100% alin hintatakuulla trekkinn:ssa!

Ominaisuudet Primus Firestick Stove Ti

Väri
Punainen

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Jännittävä!

-

Kompakti, kevyt ja erittäin toimiva. Juuri tätä etsin.

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

clouse menu Sulje
up up