up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Primus Igniter

plus
Primus

Primus Igniter

Näytä lisää esillä olevia tuotteita:

Tuotekuvaus Primus Igniter

Jotta vältetään vaivatta rikkoutuvien tulitikkujen ja tuulisella säällä sammuvien sytyttimien käsittely, olemme luoneet Piezo-sytyttimen. Tuli yhdellä napin painalluksella. Joten riippumatta tuulisen säästä, voit pitää kätesi turvallisella etäisyydellä liekistä. Sytyttimen rakenteen ansiosta voit käyttää sitä käsineillä.


Tekniset tiedot:

Mitat: Ø 12 x 98 mm, 0,5 ”x 3,9”
Paino: 12 g, 0,4 oz
Osta nyt Primus Igniter niinkin edulliseen hintaan kuin 14.99 $. Primus:n valmistama Igniter:a on saatavilla monissa eri kooissa ja väreissä ja varustettuna kaikella, mitä tarvitset. trekkinn:ssa, tarjoamme parhaat hinnat kaikille ulkoilutuotteille. Tarkastele kaikkia Leirintä ja telttailu-osastomme Retkikeittimet:a.

Ominaisuudet Primus Igniter

Väri
Harmaa

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Primus Igniter

Primus pietsosytytin

-

Kaasupolttimien sytyttämiseen, varsinkin tuulisella säällä, se riittää. Toimii hyvin ja turvallista käsille :-), erittäin kevyt yleisesti, mukava. Ei luultavasti tarpeetonta niille, joilla on kaasuliesi.

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

clouse menu Sulje
up up