up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Primus Polttoainepullo 1.5L

plus
Primus

Primus Polttoainepullo 1.5L

Näytä lisää esillä olevia tuotteita:

Tuotekuvaus Primus Polttoainepullo 1.5L

Erittäin kevyt polttoainesäiliö, jossa on saumatonta suulakepuristettua alumiinia ja sisäpuolella lakattu, jolloin pullolle saadaan parempi suoja. Liitäntäkierteet ovat vakiovarusteita ja sopivat OmniFuel, MultiFuel, VariFuel, Gravity VF MF ja EtaPower MF sekä useimmat pumppupitoiset uunit, jotka polttavat nestemäisiä polttoaineita. Pullossa ei ole polttoainetta.

Tekniset tiedot:

Korkeus (mm): 310

Halkaisija (mm): 88

Paino (g): 279

Tilavuus (ml): 1500


Jos etsit Primus Polttoainepullo 1.5L:a, löydät sen täältä markkinoiden parhaalla hinnalla. trekkinn:sta löydät tämän sekä paljon muita korkealaatuisia ulkoilutuotteita, joita saatat tarvita harrastaaksesi lempilajiasi. Älä missaa tätä mahdollisuutta ja varusta itsesi mahdollisimman hyvin, jotta voit nauttia urheilusta täysin siemauksin. Laajan Retkikeittimetvalikoimamme ansiosta, saat kaiken tarvitsemasi yhdestä paikasta.

Ominaisuudet Primus Polttoainepullo 1.5L

Väri
Punainen

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Primus Polttoainepullo 1.5L

Erittäin hyvä tuote.

-

Et löydä toista yhtä tukevaa säiliötä näin suurella tilavuudella. Ja se on kevyt. Aion käyttää sitä pitkään. Kiitos myös nopeasta toimituksesta!

Primus Polttoainepullo 1.5L

Rakastan sitä

-

Upea väri ja kiinteä. Rakastan sitä.

Primus Polttoainepullo 1.5L

Loistava tuote ja erittäin nopea toimitus!

-

Kaksi pulloa saapuivat tänään ja ne näyttävät minusta erittäin hyvin tehdyiltä ... ne antoivat minulle vaikutelman vankuudesta ja keveydestä! Niissä on suojakorkki, joka estää tahattoman avaamisen, mikä on huomattavaa. Toimitus oli erittäin nopea, pari päivää, poikkeuksellista! Erittäin vakava sivusto ... äänestä 10!

Primus Polttoainepullo 1.5L

Hyvissä olosuhteissa

-

Se näyttää hyvältä, ihanteellinen lämmittimen polttoaineen kuljettamiseen. Luulen, että vaikka pullon korkki olisi hyväksyttävää, sitä voitaisiin parantaa sisällön kaatamiseksi. Olen nähnyt toisen merkin, jolla on erittäin toimiva nokka.

Primus Polttoainepullo 1.5L

Primus-pullo

-

Erittäin hyvä tuote

Primus Polttoainepullo 1.5L

Polttoainepullo - primus

-

Suuri paketti ja nopea toimitus .. rakastan teitä ...

Primus Polttoainepullo 1.5L

Varma ja iso pullo

-

Erittäin hyvä säilytyspullo lapsiturvallisella korkilla. Toimii myös pullon kanssa hankitun Primus Multifuel -uunin kanssa. Toimitetaan erittäin nopeasti ja ehjänä.

Primus Polttoainepullo 1.5L

Pullo polttoainetta

-

Pullon tukeva, turvallinen, kevyt ja käytännöllinen.

Primus Polttoainepullo 1.5L

Arvostelu

-

Loistava tuote ja siinä on lasten turvakorkki, joka on lisäbonus.

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

clouse menu Sulje
up up