up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Primus Polttoainepullo 600ml

plus
Primus

Primus Polttoainepullo 600ml

Näytä lisää esillä olevia tuotteita:

Tuotekuvaus Primus Polttoainepullo 600ml

Erittäin kevyt polttoainesäiliö, jossa on saumatonta suulakepuristettua alumiinia ja sisäpuolella lakattu, jolloin pullolle saadaan parempi suoja. Liitäntäkierteet ovat vakiovarusteita ja sopivat OmniFuel, MultiFuel, VariFuel, Gravity VF MF ja EtaPower MF sekä useimmat pumppupitoiset uunit, jotka polttavat nestemäisiä polttoaineita. Pullossa ei ole polttoainetta.

Tiesitkö, mitkä kaikki ominaisuudet tekevät Primus Polttoainepullo 600ml:sta ainutlaatuisen? Jos olet kiinnostunut Primus Polttoainepullo 600ml:n ostamisesta, olet onnekas, sillä tuotetta on tällä hetkellä saatavilla trekkinn verkkokaupassa. Laajasta Retkikeittimet valikoimastamme löydät varmasti etsimäsi ja näin voit nauttia ulkoilusta täysin siemauksin. Nauti trekkinn:n suuresta valikoimasta ja liity suureen urheiluyhteisöömme.

Ominaisuudet Primus Polttoainepullo 600ml

Väri
Punainen

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Primus Polttoainepullo 600ml

Nopeasti

-

Hyväksyttävä hinta, erittäin nopea toimitus

Primus Polttoainepullo 600ml

Loistava

-

Çok başarılı bir alışveriş oldu. Eleştirebileceğim tek konu teslim süresi olabilir.

Primus Polttoainepullo 600ml

Suuri

-

He ovat kevyitä ja tukevia. Käytän vielä 2 pulloa, jotka olen ostanut 10 + vuotta sitten.

Primus Polttoainepullo 600ml

Näyttää siltä, ​​se toimii hyvin minulle

-

Kuten arvata saattaa Primus, tämä on hyvä tuote.

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

clouse menu Sulje
up up