up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Pro garden 27.5 cm cm Metallinen Lämpömittari

plus
Pro garden

Pro Garden 27.5 cm cm Metallinen Lämpömittari

Näytä lisää esillä olevia tuotteita:

Tuotekuvaus Pro garden 27.5 cm cm Metallinen Lämpömittari

Metallinen lämpömittari sisätiloissa ulkona 27,5cm


Tekniset tiedot:

Tyyppi: Lämpömittari / Meteorologinen estation
Materiaali: Alumiini
Paino: 0,0550 kg
Täydennä tilauksesi Pro garden 27.5 cm cm Metallinen Lämpömittari:lla, jonka löydät Elektroniikka kokoelmastamme Sääasemat tuotteiden joukosta. Selaa myös muita ulkoilu kategorioita trekkinn:ssa, joka on oma ulkoiluvarusteisiin erikoistunut verkkokauppasi. Hanki nyt kaikki Sääasemat varusteesi parhailla hinnoilla, 100% alin hintatakuulla trekkinn:ssa!

Ominaisuudet Pro garden 27.5 cm cm Metallinen Lämpömittari

Väri
Hopeinen

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

Aiheeseen liittyvät tuotteet

clouse menu Sulje
up up