up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Regatta Takki Hallin

Regatta Takki Hallin

Regatta Takki Hallin

Regatta Takki Hallin

Regatta Takki Hallin

Regatta Takki Hallin

Regatta Takki Hallin

Regatta Takki Hallin

plus
Regatta

Regatta Takki Hallin

Tuotekuvaus Regatta Takki Hallin

Tyylikäs, vettä hylkivä ja eristetty Hallin miesten talvitakkimme pitää sinut trendissä seikkailuillasi. Vettä hylkivällä viimeistelyllä miesten takki kestää kevyen sateen. Pitkä takki on täynnä korkealuokkaista höyhenetonta eristystä, joka antaa kodikkaan tunteen. Tilava, pehmustettu muotoilu tuo tyyliä. Valmistettu kierrätetystä kankaasta.


Ominaisuudet:

- Vettä hylkivä: hylkii vettä ja mahdollistaa sateen valumisen pinnalta


Regatta Takki Hallin:lla on virallinen valmistajan takaama laatutakuu. Tehdessäsi ostoksia verkossa ulkoilu kaupassa, saat Regatta Takki Hallin:n kotiovellesi muutaman arkipäivän kuluessa. Tällä hetkellä tuotetta on saatavilla varastossamme ja sen hinta on 59.99 $. Älä missaa mahdollisuuttasi!

Ominaisuudet Regatta Takki Hallin

Huppu
With hood
Väri
Sininen
Ominaisuudet
Tuulenpitävä
Lämpökerrasto
Takin tyyppi
Eristetty synteettinen

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Regatta Takki Hallin

+++++

-

Olen erittäin tyytyväinen tämän tuotteen laatuun. Ja hinta? Paras valinta. Tietenkin paras myyjä. Rakastan tätä verkkokauppaa...

Regatta Takki Hallin

Kiva tuote

-

sininen väri on miellyttävä vaate on toimiva, mutta mielestäni paksumpi.Uskon, että äärimmäisen pakkasen vuoksi se on hieman lyhyt toimitus 5 päivässä: oikein, koska se tulee Espanjasta!

Regatta Takki Hallin

Syksy

-

Tämä tuote sopii hyvin syksyyn. Ei talveen.

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje
up up