up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

top
load

Repun ominaisuudetUlkoiluun liittyen repun ostaminen on yksi mielekkäimmistä ostoksistasi. Ulkomatkasi onnistumisen kannalta repun valinta on kriittinen. Reput eivät ole enää rajoitettuja retkeilyä varten. Näet heidät kaikkialla. Reput ovat parhaita kaikkien tarpeisiin pikkulapsista opiskelijoihin, ammattilaisiin ja urheilijoihin.

Pitääksesi tavarasi järjestyksessä ja pitävän sitä mukavasti olkapäilläsi, reppu on hieno kaveri! Hyvälaatuisissa suunnittelureppuissa on oltava pehmustetut olkahihnat, leveämmät yläosassa ja kapeammat käsivarsien alla, runsaasti taskuja ja lokeroita esineiden säilyttämiseksi ja varustettu rinta , vyötärö ja sivuhihnoilla painon jakamiseksi. Ennen retkeilyreppujen valitsemista on tarkistettava joitain perusosia, kuten pehmustetut säädettävät hihnat, sivupullot, vetoketjulokero, tuuletusverkko, pääsisäinen lokero, soljet, lukot sekä etu ja sivutaskut. Mukavuus on repun keskeinen piirre.

Hyvälaatuisen repun on oltava mukava kuljettaa. Seuraavaksi repun koolla on merkitystä. Valitse täydellinen reppu, joka mahtuu helposti kaikkiin olennaisiin. Ennen repun valitsemista tarkista sen materiaali. On olemassa lukuisia malleja, värejä ja tyylejä saatavilla matkustusreppuun jotka on suunniteltu sopimaan yksilön tarpeita ja mieltymyksiä. Salomon , Arcteryx , Columbia , Petzl , Salewa ovat parhaita tuotemerkkejä, jotka valmistavat korkealaatuisia ulkoilureppuja urheilijoille ja harrastajille.

clouse menu Sulje