up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

top
load

Vuoristorepun ominaisuudet

Mitä tulee ulkoiluun, repun ostaminen on yksi mielekkäimmistä ostoksistasi. Matkasi onnistumisen kannalta on tärkeää valita reppu. Taaperoista opiskelijoihin, ammattilaisiin ja urheilijoihin reput sopivat parhaiten kaikkien tarpeisiin.

Hyvälaatuisissa vuoristorepuissa tulee olla pehmustetut olkahihnat, leveämmät ylhäältä ja kapeammat käsivarsien alta, runsaasti taskuja ja lokeroita esineiden säilyttämiseen sekä rinta , vyötärö ja sivuhihnoilla painon jakamiseksi. Ennen kuin valitset vaellusrepun , sinun on tarkistettava joitain perusosia, kuten pehmustetut säädettävät olkaimet, sivuvesipullot, vetoketjullinen päälokero, tuuletusverkko, sisäinen päälokero, soljet, lukot sekä etu ja sivutaskut. Mukavuus on repun tärkein ominaisuus.

Hyvälaatuisen repun tulee olla mukava kantaa. Seuraavaksi repun koolla on paljon merkitystä. Valitse täydellisen kokoinen reppu, johon mahtuu helposti kaikki olennaiset tarvikkeet. Ennen kuin valitset repun, tarkista sen materiaali. Vaellusreppussa on saatavilla useita malleja, värejä ja tyylejä, jotka on suunniteltu yksilöiden tarpeiden ja mieltymysten mukaan. Salomon , Arcteryx , Columbia , Petzl , Salewa ovat parhaita brändejä, jotka valmistavat korkealaatuisia ulkoilureppuja urheilijoille ja ulkoilun harrastajille.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje