up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Robens Teltta Arch 2P

plus
Robens

Robens Teltta Arch 2P

Tuotekuvaus Robens Teltta Arch 2P

Arch 2 -tunnelitellen yksinkertainen kartiomainen kaksoisvanne on aina suosittu valinta pyöräilijöiden, vaeltajien ja muiden kevyiden retkeilijöiden keskuudessa. Tämä teltta tarjoaa kaikki ominaisuudet ja mukavuuden vähemmän vaativiin seikkailuihin. Arch 2 on nopea ja helppo tehdä, mikä tekee siitä ihanteellisen suojan itseliikkuville matkustajille, jotka haluavat rentouttavan päivän päätteeksi rentoutua anteliaassa sisätilassa kätevällä kuistilla varastointia varten.
Tekniset tiedot:
Flysheet: HydroTex Core, 75D polyesteri 190T, palonestoaine, 100% polyesteri
Hydrostaattinen pää: 3000 mm
Vuodepaikkoja: 2
Navat: metalliseos # 7001, T6, 8,0 mm, eloksoitu
Hitaa: 68D polyesteri 190T, hengittävä, 100% polyesteri
Tältunderlag i innertältään: 75D polyesteri Taffeta 185T, 6 000 mm, 100% polyesteri
Pakkauksen koko: 38 x 17 cm
Paino: 2,3 kg


Jos etsit ulkoiluvarusteisiin erikoistunutta verkkokauppaa, tutustu trekkinn:aan. Robens:n virallisena jälleenmyyjänä, kaikilla ulkoilutuotteilla on täysi Robens:n takaama takuu. Valitse yksi Teltat kategorioista ja tutustu laajaan Teltat tuotteiden valikoimaamme, joka on juuri sinua ja lempiurheilulajiasi varten. Selvittääksemme kaikki epäilykset, ota asiakaspalveluumme yhteyttä puhlimitse tai sähköpostitse. Älä odota enää pidempään! Robens Teltta Arch 2P on paras tuote ulkoilutavoitteidesi saavuttamiseksi.

Ominaisuudet Robens Teltta Arch 2P

Väri
Ruskea
Suositeltava Käyttötarkoitus
Vaellus

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

clouse menu Sulje
up up