up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Kotisivu

Salomon

Miesten jalkineet

Miesten jalkineet

Naisten jalkineet

Naisten jalkineet

Lasten kengät

Lasten kengät

Reput

Reput

nesteytys

nesteytys

KÄYTTÖ & Sandaalit

KÄYTTÖ & Sandaalit

Osastot

Lasten Kengät

Miesten Kengät

Miesten Vaatteet

Naisten Kengät

Naisten Vaatteet

Nestetytys

Reput ja Matkalaukut

Suojaukset

Vaellusvarusteet

KAIKKI( Salomon )

Salomon

Salomon on ranskalainen yritys, jonka pääkonttori sijaitsee Annecyssa. Se esiteltiin teollisuudelle ensimmäisen kerran vuonna 1947. Salomonilla on saatavilla monia erilaisia urheiluvaatevalikoimaa. Yksi näistä laajasta urheiluvaatevalikoimasta on vaellus. Trekkinnistä löydät kaiken Salomonin retkeilyyn tarvittavan. Salomonin vaelluskengät sopivat täydellisesti muotoiluun ja mukavuuteensa, koska ne ovat yksinkertaisia, helppoja nauhoittaa ja superkevyitä. Ne tekevät kävelystäsi, juoksemisestasi tai vaelluksestasi helppoa niiden kestävyyden, mukavuuden ja lujuuden ansiosta, joita tarvitaan työn tehokkaaseen suorittamiseen.
Salomon-juoksukengät miehille ja naisille voivat ainutlaatuisen muotoilunsa ansiosta olla täydellinen vaihtoehto juoksemiseen erilaisilla pinnoilla, kuten mutaisella, liukkaalla, kivisellä tai jopa jyrkällä. Trekkinnistä löydät myös muita jalkineita, kuten Salomon-saappaat, vesikengät ja sandaalit .

Miksi Salomon-kengät sopivat kaikkeen urheiluun

Salomon tunnetaan parhaasta kenkävalikoimastaan, olipa kyseessä sitten juoksu, patikointi, talviurheilu tai jokapäiväiseen käyttöön. Siksi se on yksi parhaista merkeistä, joilla on maailman suosikkikenkiä, ja he ansaitsevat tämän arvon.Saappaiden paksu siluetti on nykyään muodissa. Kengät ovat erittäin kestäviä, koska niiden avulla voit liikkua nopeasti vaikeassa maastossa.
Toinen tämän merkin hieno julkaisu on Salomon Speed Cross , joka on tehty ottamalla inspiraatiota paikallisista kilpailuista ympäri Annecy, Ranska. Upealla innovatiivisella ja poikkeuksellisella muotoilullaan he mullistavat kenkämallit. Nämä on erityisesti tehty nopeaan juoksuun ilman, että jalat kipeävät esteistä ja tarjoavat vakautta kävellessä märillä kivillä ja juostessa mutaisilla poluilla.
Salomon lanseeraa uudet kengät, jotka valmistetaan yhdestä materiaalista nimeltä termoplastinen polyuretaani, joka on täydellinen tekemään juoksukengistä kevyitä ja kestäviä. Tämän muovimateriaalin välttämätön ominaisuus on, että se voidaan muotoilla mihin tahansa muotoon kuumennettaessa. Miesten ja naisten Salomon-kenkien lisäksi brändi tarjoaa muita varusteita, joita tarvitset retkilläsi. Nouda reppuja ja fanny-reppuja pitääksesi tavarasi turvassa, kun taas Salomonin nesteytysliivi ja vesipullo auttavat pitämään sinut nesteytettynä koko päivän vaelluksella, juoksulla tai vaelluksella.Joten oletpa ammattiurheilija tai haluat kokeilla vaellusta ensimmäistä kertaa, muista valita Salomon, jotta matkastasi tulee sokeasti ikimuistoinen.


pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje