up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Kotisivu

Salomon

Miesten jalkineet

Miesten jalkineet

Naisten jalkineet

Naisten jalkineet

Lasten kengät

Lasten kengät

Reput

Reput

nesteytys

nesteytys

KÄYTTÖ & Sandaalit

KÄYTTÖ & Sandaalit

Osastot

Lasten Kengät

Miesten Kengät

Miesten Vaatteet

Naisten Kengät

Naisten Vaatteet

Nestetytys

Reput Ja Matkalaukut

Suojaukset

Vaellusvarusteet

KAIKKI( Salomon )

Salomon

Salomon on toiminut alalla vuodesta 1947, ja sen pääkonttori on Annecyssa, Ranskassa. Salomonin vaelluskengät ovat saatavilla useissa eri malleissa ja ovat erittäin kevyitä, helppoja nauhoittaa ja niiden muotoilu on täydellinen. Salomon kengät miehille, naisille ja lapsille ovat erinomainen vaihtoehto kivisillä, mutaisilla, liukkailla ja jyrkillä pinnoilla. Ne ovat todellinen apu GORE TEX -teknologiallaan vuoristoreiteillä ja vaikeilla poluilla. Löydät myös muita jalkineita, kuten saappaat, sandaalit ja maastojuoksukengät.


Erinomainen valikoima urheiluvaatteita, Salomon tarjoaa laajan valikoiman vaatteita, kuten takkeja, liivejä, housuja, fleecejä, käsineitä ja sukkia. Salomon -vaatteet on suunniteltu erityisesti miehille ja naisille parantamaan jokaisen henkilön urheilusuoritusta. Täydentääksesi varusteitasi ja ottaaksesi kaiken tarvitsemasi retkille, valitse reppu, fanny-reppu tai myös nesteytysliivin, pussin tai vesipullon ylläpitämiseksi.

clouse menu Sulje