up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

360

Scarpa Kiipeilykengät Booster

Scarpa Kiipeilykengät Booster

Scarpa Kiipeilykengät Booster

plus
Scarpa

Scarpa Kiipeilykengät Booster

Näytä lisää esillä olevia tuotteita:

Tuotekuvaus Scarpa Kiipeilykengät Booster

Booster on Scarpa-kiipeilykenkä miehille, joka sopeutuu oikein jalkaasi. Tälle mallille on ominaista DTS-jännitysjärjestelmä, joka parantaa sormiesi voimaa ja parantaa liikkumiskykyä.

Tämän retkeilykengän ominaisuuksien joukossa on PAF-järjestelmä, joka tuottaa mukavan istuvuuden kantapäähän. Se sisältää myös M50-kumiseoksen, jota pidetään yhtenä pehmeimmistä ja joka tarjoaa riittävän mukautuvuuden jalan muotoon.

Sen Vibram Xs Grip2 -pohja vähentää jalan luonnollisen liikkeen aiheuttamia vaikutuksia. Lisäksi sen yläosassa on tarranauha hihnan istuvuuden parantamiseksi. Versiota on saatavana eri kokoja ja värejä.

Booster on tarkka kiipeilykenkä, mutta on silti riittävän joustava pistämiseen. Epäsymmetrinen ja heikentynyt muoto, jossa on keskikokoinen tai korkeakulmainen varvaslaatikko.


Tekniset tiedot:

Paino: 245 g


tekniikka:

Klassikko:
Klassinen muotoinen kenkien varpaat, joissa varpaakohja on pisin varpaakotelon sisällä.

Kapea:
Pienempi tilavuus, joka parhaiten sopii käyttäjille, joilla on kapeampi jalka

Dts-jännitys:
DTS-kireysjärjestelmä mukautuu täydellisesti liikkuvan jalan dynamiikkaan. Erotettu jännitysjärjestelmä keskittää voiman isosta varpaasta häiritsemättä kengän muiden osien kiinnitystä. Tämä auttaa pitämään jalkan ja varpaan optimaalisessa asennossa voimansiirron ja tarkkuuden kannalta.

Paf-järjestelmä:
PAF on innovatiivinen kantapääjärjestelmä, joka auttaa sekä kantajännityksen voiman levittämistä että koron istuvuuden lisäämistä. Aggressiivinen kireyskumi keskeytetään kannan takana vähentämään akillesjänteeseen kohdistuvaa painetta ja yhdistetään pehmeämmälle kumille, joka toimii kuin silta ja sallii täydellisen mukautumisen kantapään muotoon.
Koron kyljessä olevat reiät osoittavat käytettävän jännityksen, joka vaihtelee välillä 1 reikä kevyelle jännitykselle, 2 reikää keskijännitykselle ja 3 reikää voimakkaalle jännitykselle.

Vibram Xs Grip2 -kumi:
Vibram® Xs Grip2 tarjoaa erinomaisen kitkan ja tarpeeksi lujuuden maltillisille reunoille.

M50 kumi:
M50 on pehmein kumiyhdisteemme, joka tarjoaa parhaan mahdollisen mukautumiskyvyn jalkojen ja varpaiden luonnollisiin käyriin. Tämä morfisoiva kumiyhdiste antaa Shore A -luokituksen 50, mikä tekee siitä täydellisen käytettäväksi SRT-järjestelmässämme, varpaisalueilla ja strategisessa asemoinnissa kengän yläosan ympärillä.Ostamalla Scarpa Kiipeilykengät Booster:n, voit olla varma ulkoiluvarusteidesi laadusta. Lisäksi, trekkinn:sta löydät kaikki korkealaatuiset urheilutuotteet markkinoiden edullisimmilla hinnoilla. Valitse meidät omaksi ulkoilukaupaksesi ja keskity Scarpa-varusteiden mukavuuteen ja liikunnasta nauttimiseen. ulkoilu asiantuntijamme jakavat rehelliset mielipiteensä auttaakseen sinua tehdäksesi parhaan valinnan. Meiltä löydät aina korkealaatuiset Miesten kengätvarusteet edullisesti.

Ominaisuudet Scarpa Kiipeilykengät Booster

Väri
Musta

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Scarpa Kiipeilykengät Booster

Suuri kenkä

-

Erittäin mukava ja pehmeä kumi, mukava kantapää. Sain 41 ~ 42 jalkani, suorituskyky on loistava.

Scarpa Kiipeilykengät Booster

Hyvä

-

Vasen 270 Oikea 273 Valin 41 kivulias mutta ok Hyvä varvas, mutta kantapää ei ole kooltaani

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

 • 30 return

  30 PÄIVÄN HELPPO &
  NOPEA PALAUTUS

 • Pay

  100% VARMAA &
  KAUPANKÄYNTIÄ

 • like or return

  TYYTYVÄISYYS
  100 % TAKUULLA

 • pice

  ALHAISIMMAT HINNAT
  TAATUSTI

Aiheeseen liittyvät tuotteet

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje
up up