up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

360

Scarpa Kiipeilykengät Origin

plus
Scarpa

Scarpa Kiipeilykengät Origin

Näytä lisää esillä olevia tuotteita:

Tuotekuvaus Scarpa Kiipeilykengät Origin

Origin Velocity on Scarpa-kiipeilykenkä miehille, joka tarttuu kunnolla pintaan ja kestää pitkään. Jos haluat aloittaa kiipeämisen, tätä mallia suositellaan, koska siinä on tasainen ja neutraali viimeinen, joka sopeutuu jalkasi muotoon.

Scarpa-urheilukengän muotoilu sisältää mokkanahkaa ulkopinnalla suojaamaan jalkaa ulkoisilta ympäristöolosuhteilta, kuten kalliokiipeilyä. Voit laittaa ja ottaa kengät nopeasti.

Tämän mallin suljin sisältää tarranauhan, joka pitää jalan istuvuuden jalkineiden käytön aikana. Pohja on valmistettu 5 millimetrin Scarpa Vision -kumista. Versiota on saatavana eri kokoja ja värejä.

Helppo nousta päälle ja pois, sen pehmeä mokka ylempi, alkuperä tarjoaa loistavaa mukavuutta monille käyttökohteille. Litteä ja neutraali muoto ja matala kulma varvaslaatikko tekevät siitä täydellisen koko päivän.


Tekniset tiedot:

Paino: 255 g


Technologies:

Keskusta:
Keskimmäinen muotoinen kenkä varpaat missä varpaat ovat pisimpiä varpaakotelon keskellä.

Keskikokoinen:
Keskimääräinen tilavuus, joka sopii parhaiten keskipitkän jalan käyttäjille.

Paf-järjestelmä:
PAF on innovatiivinen kantapääjärjestelmä, joka auttaa sekä kantajännityksen voiman levittämistä että koron istuvuuden lisäämistä. Aggressiivinen kireyskumi keskeytetään kannan takana vähentämään akillesjänteeseen kohdistuvaa painetta ja yhdistetään pehmeämmälle kumille, joka toimii kuin silta ja sallii täydellisen mukautumisen kantapään muotoon. Kantapään reiät osoittavat kohdistetun kireyden, joka vaihtelee välillä 1 reikä kevyessä kireydessä, 2 reikä keskijännityksessä ja 3 reikä voimakkaassa kireydessä.

Visio kumi:
SCARPA's Vision -kumi, patentoitu yhdiste, joka on sekä tahmea että kestävä kaikille uusille kiipeilijöille koettavissa olosuhteissa.trekkinn:ssa olemme sitoutuneet tarjoamaan ainoastaan korkealaatuisia ulkoilu tuotteita, jotka tekevät liikunnasta mukavaa ja nautinnollista. Oletko kiinnostunut ostamaan Scarpa Kiipeilykengät Origin? Olet onnekas, sillä trekkinn:ssä, Miesten kengät katalogissa ja Kiipeilykengät kategoriassa, tarjoamme muita ulkoilu tuotteita, jotka voivat täydentää varusteitasi. Tilaa nyt ja saat tuotteesi muutaman päivän kuluessa.

Ominaisuudet Scarpa Kiipeilykengät Origin

Väri
Musta
Harmaa

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Scarpa Kiipeilykengät Origin

Hyvä sisäänpääsy

-

Hyvälaatuinen kumi ja pyöreämpi kenkä boulderointiin.

Scarpa Kiipeilykengät Origin

Mukava ja tehokas

-

Minulla oli vanha malli (sininen), joka oli loppumassa elämänsä päättymisen jälkeen. Otin uudestaan nämä Scarpa Origin -tuotteet, joita käytän pääasiassa radalla (ja estossa, kun minulla on liikaa kipuja), koska heidän mukavuutensa ansiosta voidaan pitää heidät useita tunteja jaloissa ongelmitta. Vaikka ne eivät olisikaan uusinta tekniikkaa, ne ovat silti tehokkaita ja niillä on hyvä pito.

Scarpa Kiipeilykengät Origin

Esittää

-

Ostin ne lahjaksi, pidit brändistä ja mallista. Tein muutoksen, koska koko oli hieman pieni ja kaikki ylellinen.

Scarpa Kiipeilykengät Origin

Scarpa alkuperä

-

Upeat aloittelijakengät, erittäin tyytyväisiä mukavuuteen ja pitoon.

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

clouse menu Sulje
up up