up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Sea to summit Eristetty Matto Ether Light XT

Sea to summit Eristetty Matto Ether Light XT

plus
Sea to summit

Sea To Summit Eristetty Matto Ether Light XT

Näytä lisää esillä olevia tuotteita:

Tuotekuvaus Sea to summit Eristetty Matto Ether Light XT

Täydellinen sivuvaunuille, maton ylimääräinen korkeus antaa lantion uppoaa syvemmälle siihen koskematta maata.

Suuremmat ilmataskut luodaan käyttämällä monia silmukoituja TPU-ohjauslevyjä, jotka yhdistävät ylä- ja alaosan kangaskerrokset Air Sprung Cell ™ -pistehitsauskuvioomme. Silmukoitetut ohjauslevyt mahdollistavat ylä- ja alakerrosten sijoittamisen kauemmas toisistaan, jolloin syntyy suurempia ilmataskuja täytettyinä, mikä vaatii vähemmän kangasta.


Ominaisuudet:

Sisältää Airstream ™ -pumpun, joka on integroitu tavarapussiin nopeaa ja helppoa täyttämistä varten
Erittäin paksu (XT) silmukkaohjain Air Sprung Cells ™
Kevyt, hiljainen ja tarttuva 30 / 40D-nailonkangas, korjattavissa kentällä mukana tulevilla itsekiinnittyvillä laastareilla
Ultra Fresh® -mikrobihoito lisätään TPU-kaavaan estämään sisäistä homeen kasvua
Ilmajousisolut ™ mukavampaan uneen
Monitoiminen, korkea virtausventtiili
PillowLock ™ kiinnittää Eros ™ -tyynyn mattoosi pitämällä sitä paikallaan unettomuuden takaamiseksi


Tekniset tiedot:

Matto: 100% nailonia; Venttiili 100% TPU; Eristys: 100% polyesteriä; Kangaskassi: 100% nailonia

Paino: suorakulmainen säännöllinen leveä 630g; Suorakulmainen suuri 690g; Tavallinen 490g; Pieni 470g; Suuri 625g

R-arvo 3,2

ASTM F3340 18 R-arvot

R-arvo (vastusarvo) on mittari, jota käytetään arvioimaan kuinka tehokkaasti unimattosi kestää lämmönhukkaa. Se on ainoa tapa tietää, kuinka hyvin matto estää kehosi lämpöä vuotamasta maan lämpötilan (joka voi olla paljon kylmempi kuin ilman lämpötila).

Tämä arvo voidaan testata talossa, mutta Sea to Summit -mattoomme testataan itsenäisesti laboratoriossa tarkasti kontrolloitujen standardien mukaisesti.

Uusi alan standardi ASTM F3340 18 -testaus on nyt otettu käyttöön ja kaikki vuodesta 2020 eteenpäin julkaistut Sea to Summit -matot testataan tämän standardin mukaisesti.


Jos haluat tietää lisää Sea to summit Eristetty Matto Ether Light XT:sta tai muista Sea to summit-merkkisistä tuotteista Makuupussit kategoriassa trekkinn:ssa, olet onnekas, sillä tarjouksemme koskee kaikkia tuotteitamme, joiden avulla voit toteuttaa ja nauttia ulkoilu:n harrastamisesta parhaiden varusteiden avulla. Älä unohda tarkistaa myös Patjat valikoimaamme, mistä voit valita ulkoilutuotteita Sea to summit:lta ja muita alan huippumerkeiltä.

Ominaisuudet Sea to summit Eristetty Matto Ether Light XT

Väri
Harmaa

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Paras

-

Paras matto mitä voit saada. Lisää leveyttä kannattaa hankkia

Mukava ja helppokäyttöinen

-

Erittäin tyytyväinen tähän mattoon. Se on paksu, mukava, lämmin. Käytettiin nukkumiseen kivisillä tai voimakkaasti juurtuneilla pinnoilla ja se toimi todella hyvin. Voit täyttää sen erittäin nopeasti ja helposti käyttämällä säilytyspussia pumppuna ja se on myös erittäin helppo taittaa taaksepäin. Mukavampi ja helpompi käyttää kuin itsetäyttyvä matto, jonka myös omistan. Voi olla hieman vinkuva joillakin pinnoilla, mutta paljon vähemmän kuin muilla merkeillä. Käytän myös Eros-tyynyä sen kanssa, ja se toimii minulle erittäin hyvin. Hyvää vastinetta rahoillesi.

Merestä huipulle patja

-

erittäin mukava. 100% suositeltavaa

Yläpatja

-

Peruspatjoihin tottuneena tämä patja on muuttanut bivouac-iltani. Uskomaton mukavuus yhdistettynä tyynyyn, se on kuin sängyssä (melkein...). Täyttöpussi on erittäin käytännöllinen, kun olet ottanut osuman. Säilytyspussi sopii hyvin, ei vaivaa. Paino ja tiiviys ajanvarauksella.

Erittäin hyvä ilmamatto

-

Therm-A-Restin ja Expedin jälkeen nyt Sea to Summit -eristetty ilmamatto. Ostin sen lähinnä korkeuden takia, koska tykkään nukkua kyljelläni. Hän on todella täydellinen siihen. Kääntyessä vähennetään maton tilavuus, toiset ovat hiljaisempia. Se on myös vähän iso ja painava ja sillä on alhainen lämpöarvo. Kaiken kaikkiaan olen tyytyväinen tähän mennessä.

Merestä huipulle patja

-

Mukava ja lämmin ja sen 10 senttimetriä paksu mahdollistaa hyvät unet, vaikka olet minun tapani tottunut nukkumaan kyljellään... erinomainen painonjako jos emme olisi teltassa, tuntuu melkein oman kodin patjalta!!!

Super hyvä

-

mukava, kevyt, helposti puhallettava, lämmin, erittäin suositeltavaa

超讚

-

比預期中還要早收到,太棒了! 目前還沒有使用,超級期弅下個月的戶

Hyvä

-

Mukava, lämmin. Nopea ja helppo täyttää pumppupussilla. Minulle sopii koko M, joka on 1,68, vaikka olisin toivonut sitä hieman leveämmäksi, kuten naisten versio. Mutta on sanottava, että harvat patjat ovat tätä leveämpiä. Minulla oli Klymit, joka oli leveämpi, mutta muissa suhteissa ei ole vertailua.

Todella mukava matto

-

Matto on todella mukava toisin kuin edellinen mattoni "lengthways putkella". Pakkauksen koko ja paino ovat suuria. Pumppupussi on hyväksyttävä, käyttöohjeen mukaan siihen pitää puhaltaa kaukaa, mitä en tee kosteuden takia. Siksi pumppaus kestää hieman kauemmin. Tämän tyyppisen maton pieni kahina ei ole liian ärsyttävää. Hintataso on mielestäni hyvä ja käyttömukavuus todella hyvä.

Suuri arvo

-

Mukava nukkua. Erittäin suositeltavaa.

Mahtava

-

Patjaesitys. Ehkä markkinoilla on jotain kompaktimpaa, mutta tällä on paksuus 10 cm, mikä tekee eron mukavuudesta. Integroitu pussi, joka toimii pumpun täyttämiseksi, on myös erittäin mukava

Fantastinen

-

Ostin 2 erittäin kevyttä patjaa, joka on helppo täyttää. Täydellinen bivouacille, matkustan moottoripyörällä ja tarvitsen kevyitä painoja ja vähän irtotavaraa. ERITTÄIN SUOSITELTAVAA !!

Huippumukavuutta

-

Laadukas eristetty matto.Sen mukana tulee pumppusäkki ja korjaussarja, joka on myös hämmästyttävä ja että se vaatii vain 3 täyttä pumppusäkkiä. Paitsi tämä, mutta säännöllinen koko painaa vain 490 grammaa !!

Super confortavel

-

A nova versão além de vir em um cinza claro muito bonito é bem silenciosa e não faz barulho quando voce se meche.

Upea tuote

-

Upea tuote ja sen todella mukava, suosittelen vahvasti!

Laadukas tuote

-

Todella hyvä hinta/laatusuhde tällä tuotteella. Suosittelen!

Upea tuote

-

Suuri tuote, vastaanotettu kuvatulla tavalla. Etsitkö eteenpäin sen käyttöä seuraavalla matkallani.

Ihana muhkea

-

Sivumakuijana olen vihdoin löytänyt patjan, jolle en herää olkapään kipu.

Kevyt nukkumatto

-

Erittäin mukava, kevyt ja helposti pakattava nukkumatto. Helppo täyttää ja tyhjentää. Tuote saapui myös nopeasti!

Mahtava

-

Se on erittäin helppo täyttää ja tyhjentää, kohtuullisen kevyt ja pienikokoinen, jotta se olisi helppo tehdä, mutta vaikuttavan mukava suuren tilavuuden ja 10 cm: n paksuuden ansiosta.

Suuri, toimiva

-

Erittäin kevyt ja helposti täytettävä patja. Eristää hyvin maasta ja venttiilin ansiosta se voidaan helposti täyttää / tyhjentää. Täydellinen niille, jotka menevät patikoimaan, bivouac ja tarvitsevat kevyitä painoja ja vähän irtotavaraa.

Mahtava tuote

-

Covidin kanssa aloitin patikoinnin jo keskellä talvea, ja tästä erittäin kevyestä, mukavasta ja erittäin eristävästä patjasta, joka lisäksi paisuu ja tyhjentää erityisen helposti, tuli nopeasti olennainen lisävaruste retkilleni. Ylivoimaisesti paras patikointipatja, mitä minulla on ollut.

Hieno matto

-

Vielä odotettua paremmin, luulin sen olevan melko kapea, olen erittäin iso ystävä, mutta se osoittautui varsin mukavan kokoiseksi. Makaa erittäin mukava, pehmeä. Täytä nopeasti, taittuu mukavasti ja myös nopeasti. Sitä ennen se täyttyi itsestään, tämä ei ole yhtään huonompi. Mutta tietysti paljon pienempi ja kevyempi. Tyyny on pakollinen, sen kanssa tunnet olosi kotoisaksi! Ainoa asia on, että kun polvistut matolle tai puristat kyynärpäälläsi, saavutat välittömästi lattian, maan. Nuo. nukkua mukavasti, mutta siinä on erityispiirre.

Upea tuote!

-

Upea tuote! Tämä patja on hieno, (paras bivouacille!) Ja Trekkinn on luotettu sivusto! Suosittelen lämpimästi

Arviointi

-

Erinomainen Trekkinn-yhteensopivuus. Erittäin suositeltavaa. Ehkä ainoa haittapuoli, jonka näen, on asiakaspalvelualue.

Päivitetty

-

Minulla on kaksi 51 cm leveää (kapeaa) exped-mattoa. Tarvitsin jotain laajempaa, kun päivitin Bivystä (kapea) TarpTent moment Dw: ksi (leveämpi). Ei ole vielä ollut ulkona, mutta ensivaikutelmat ovat todella hyviä. Tavarapussi / pumppupussi on kuollut kätevä. Kevyt ja mukava levittää. Näyttää erittäin hyvältä.

Loistava

-

Saapui 10 päivässä kuvauksen mukaan. Patja on todella mukava ja sisäänrakennettu ilmapumppu on todella valmistettu ja mukava.

Arvostelu

-

No, seatosummit joko xt suuri on mahtava tuote, voin suositella tätä mate paras matto sohva ehtoollinen mukava ja sain sen trekkinniltä mitä mahtavaa yritystä he toimittivat ja oli tilaamasi tuote, joten käytän tätä palvelua uudelleen kiitos paljon kaverit näet syvällisessä katsauksessa YouTube-kanavallani Northeast wildcamper Kiitos vielä kerran Bryan

Eterivalo xt

-

Erittäin mukava, pakattu todella pieneen tilavuuteen. Helppo täyttää. Tyynylukitusjärjestelmä on hoot. Fantastinen hinta Trekkinniltä

Excellent mattress

-

Extremely comfortable mattress to sleep on, didn't feel even a bit of cold coming from below me when sleeping on a Finnish forest floor in a tent. Extremely easy to fill with the stuff sack that comes with it.

Erittäin mukava

-

Yksi parhaista patjoista vastinetta rahalle. Erittäin mukava, kun otetaan huomioon 10 cm paksuus ja suljettuna se vie hyvin vähän tilaa

Eetterivalo merestä huippuun eristetty

-

Käytti tätä mattoa viime viikolla telttailuretkellä Skotlannin saarella. Erittäin mukavaa ei kerran tarvinnut täyttää uudelleen. Hyvin käytetty rahan arvoinen.

Todella hyvä matto

-

Tämä on todella hyvä matto. Meillä oli arvokas laihempi malli Sea Ros -yksikön matoista ja tämä on paljon parempi ja paljon mukavampi! Se on lähin asia, jonka voit saada ultrakevyessä leirissä!

Arvostelu

-

Loistava! Voit makaa kyljelläsi koskematta maahan, mitä halusin saavuttaa. Taitettu, patja on kevyt ja pieni mukavuustasoon nähden. Se kuulostaa paljon kääntyessäsi, mutta minulla ei ole väliä. Sileä ja hygieeninen integroidun pumpun avulla!

Todellisen myynnin jälkeisen palvelun puuttumista ei voida hyväksyä !!!

-

Mitä takaiskuja tällä sivustolla. Patja saapui vuosi sitten, lävistetty olematta pitänyt inflaatiota .... olohuoneessani !!! Saatuaani lopulta keskustelukumppanin ranskaksi, lähetän valokuvia ja palautan sitten takaisin patjan, joka tulee takaisin minulle kuin leppäkerttu, joka on täynnä värillisiä laikkuja ... enkä silti pidä inflaatiota !!! :) lupasi palautusta ei koskaan saapunut ja sen sijaan palautan viallisen tuotteen. Annoin ja tämä patja katoaa kaapin takana .... tähän hintaan ei ole hyväksyttävää .... Sabine

Arvostelu

-

Erittäin laadukas matto. Suosittele ostamaan

Mukava ja hyvin viimeistelty patja

-

Lopuksi patja, jonka avulla voit nukkua sivuillasi, se ei varmasti vastaa kodikkaan sänkysi mukavuutta, mutta se on lähempänä nimen arvoista mukavuutta. Viimeistely on hyvä ja puhkaisunestopakkaus on melko mukava. Jos tämän patjan paino on hiukan suurempi kuin aikaisemmat, syynä on se, että kantolaukussaan on kuuluisa puhallettava järjestelmä, erittäin käytännöllinen, ei tarvitse tyhjentää laukkua joskus huonosti varastoituna puhallettavan pussin löytämiseksi. Tämä SEA TO SUMMIT on myös vähemmän meluisa kuin EXPED SYNMAT ja se on taipumus liukastua vähemmän, koska se on enemmän "silmiinpistävää" samettikangasta. Pysyy hinta, melko kallis, onneksi erittäin hyvä hinta TREKKIN-sivustolla, 130 euroa, yleisesti havaitun 170 euron sijasta. Toimitus oli vähän pitkä, mutta mielestäni tämä johtuu COVID 19: stä ja kertyneistä viivästyksistä. Lyhyesti sanottuna, suosittelen sivustoa ja patjaa.

Ihana

-

Et ole vielä pystynyt testaamaan sitä oikeasti. Oliko hyvä hetki olohuoneen lattialla, puolella. Joka tapauksessa. Testaa sen kun kävelemme kuninkaan polulla tänä kesänä :)

Mukava matto

-

Voit nukkua mukavasti ilman maaperää, vaikka kääntyisitkin sivulle

Nuku ihanasti

-

Nuku upeasti, mukavasti ja lämpimästi ja ihanan kevyesti

Erittäin hyvä ensivaikutelma

-

Testattu vain kerran teltassa (lämpötila 11 ° vahingoittaa minua), enkä ollut kylmä. Erittäin mukava ja helppo täyttää patja. Se on kevyt ja melko pieni taitettuna. Kätevä niille, jotka nukkuvat sivussa. Otin koon Iso, joka sopii kokoni kokoon: 1,90 m ja 84 kg. Pienempi olisi ollut liian pieni.

Erinomainen matto.

-

Erittäin mukava matto. Ei meluisa. Leveämpi kuin Therm-A-Rest. Toimitetaan 7 päivässä Venäjälle.

Täydellinen matto

-

Mukavin matto koskaan. Minulla on hyvä R-arvo, se on kevyt ja kustannustehokas täällä trekkinnissä.

Mukava matto

-

Mukavin ja erittäin kevyt patja koskaan. R-arvolla 3,2

Tyytyväinen! hieno tuote

-

Tuote teknisen tietolehden mukaan. Muutama gramma enemmän kuin muissa malleissa, mutta päättäväisesti mukava, sen paksuus 10 cm, niille, jotka nukkuvat sivuillaan. Paino tarkalla tasapainolla ohjattuna vastaa Sea To Summit -julistuksen ilmoittamia. Se täyttyy mukavasti vaivattomasti käytännöllisellä laukullaan. Se tyhjenee nopeasti ja vaikuttavasti avaamalla venttiili kokonaan! Vakuutan, että RValue on laskenut 3.2. Seurattu toimitus ja oikea-aikainen toimitus ilmoituksen mukaan.

Mukava matto

-

Varsin painoinen, erittäin mukava (jopa sivulle annettaessa) ja helppo paisuttaa pumpsaakilla. En ole vielä testannut sitä ulkona.

Arvostelu

-

Erittäin mukava makuualusta, leveä ja mukava Nopea toimitus

Erittäin mukava

-

Mukavin tyyny, mitä olen koskaan käyttänyt. Huomioi, R-arvo laski uudella mittaustandardilla arvoon 3,2.

Erinomainen tuote

-

Se on yksinkertaisesti täydellinen, erittäin mukava, melkein kuin nukkuminen kotona, helppo paisuttaa, erittäin kestävä ja hiljainen liikkua sen yli. Sen käyttämä tila on melkein nolla, erittäin hyvä sijoitus. Tulli- ja lähetyspalvelu oli erittäin tehokasta.

Hyvä lusikka

-

Mukava, pitkä, kevyt. Mukana oli pieni karabinaatti

Hieno matto

-

Mukava matto!

Herkullinen matto

-

Testattu heti, mikä supermatto. Sivu-nukkujana kamppailee aina löytääkseen mukavan maton, mutta tämä on hieno! Vain 2-3 päivän toimitusaika Alankomaihin on väärä, jouduin odottamaan sitä viikon.

Erinomainen eristetty matto!

-

Erittäin kevyt ja kompakti matto! Täytetään nopeasti painepussilla. Se ei hajoa jopa istuessaan.

Erinomainen patja

-

Se on ylivoimaisesti paras ihmisillä, joilla on vaikeuksia nukkua kuten minä ja jotka olivat lopettaneet leirinnän huonoina öinä. Nyt tällä voi palata leirintäalueelle ja saada mukavan ja lämpimän unen. Suosittelen sitä 100%

Erittäin tyytyväinen ostokseen

-

Erittäin mukava matto, erittäin helppo täyttää pumpun pussilla ja tyhjennetään nopeasti ja rullataan uudelleen. Suosittelen sitä kaikille!

Paras matto

-

Mukava paksu makuualusta. On ehkä jopa mukavampaa kuin normaali sänky. Pumppupussilla matto voidaan paisuttaa nopeasti ja matto pysyy hienosti kuivana sisällä. Matto on myös mukava ja lämmin nukkua. Ei ongelmia kylmän kanssa maasta. Erittäin pieni telalla ja mukava ja kevyt. Suuri parannus itsenäiseen puhallettavaan mattoon, joka minulla oli ennen.

Toimii!

-

Mukava nukkua. Ei tule paikat kipeäksi. Myös kivan kevyt. Jos pintamateriaali ei olisi äänekäs, niin tämä olisi täydellinen.

Loistava makuualusta

-

Pari viikkoa putkeen tullut nukuttua tämän päällä ja olen oikein tyytyväinen. Kohtuu kevyt ja pienehköön tilaan menevä alusta ja nukkuvuusmukavuus on parasta a-luokkaa. Ensimmäinen alusta, jolla ei tule paikat kipeäksi. Ainut miinus tulee ääntä pitävästä pintamateriaalista. Pinnoituksen kun saisi vielä kuntoon niin tämä olisi täydellinen!

Meri huipulle eetteri xt eristetty matto

-

Takaisin sivulle.

Kaikkein mukava kevyt matto, joka on aina sivupenkeille!

-

Oma haku on ohi! Olen erittäin kevyt reppumatkailija ja olen yrittänyt paljon mattoja vuosien varrella, erityisesti Ultralite-vaihtoehtoja Expedistä (epäonnistui venttiilissä), Thermarest (xlite - suuri, mutta meluisa ja helppo vierittää sivulle ja vaikeasti tyhjentää nopeasti, ja se saa homeista) ja Sea to Summit (rakastanut UL-mattoaan kokonaisuudessaan, mutta se oli liian ohut pitämään minut alhaalta ulos, kun sivuni ja liikkui). Tietenkin, Ether Light XT on hieman raskaampi, mutta se on enemmän kuin painoarvon arvoinen. Käytän nyt yksinomaan tätä mattoa, myös reppua varten sivilisaatiossa, kun tarvitsen maton, joka heittää lattialle ihmisten koteihin.

Super !!!

-

Nukun kuin kuningas! Valmistus ja materiaalit 5+. Lisäys 184 cm sopii L-kokoiseen mattoon mukavasti. Sisältää korjaussarjan ja tarrat tyynyn kiinnittämiseen. Fantastic!

Erittäin mukava

-

Uskomattoman mukava, lämmin ja paksu matto, joka muistuttaa säännöllisesti ortopedista patjaa.

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

clouse menu Sulje
up up