up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Sea to summit Eristetty Matto UltraLight

Sea to summit Eristetty Matto UltraLight

Sea to summit Eristetty Matto UltraLight

Sea to summit Eristetty Matto UltraLight

Sea to summit Eristetty Matto UltraLight

plus
Sea to summit

Sea To Summit Eristetty Matto UltraLight

Näytä lisää esillä olevia tuotteita:

Tuotekuvaus Sea to summit Eristetty Matto UltraLight

Yksikerroksiset UltraLight ™ -eristetyt matot tarjoavat kevyimmän ja pienimmän pakattavan maton mukavuudesta tinkimättä.

Kun ryhdyimme suunnittelemaan mattoa, joka oli parempi kuin mitä oli jo saatavilla, palasimme lopulta takaisin siihen, miksi me kantamme nukkumattoa ensinnäkin luonnossa - antaa meille paremmat yöunet. 'Parempi' on tietysti hyvin subjektiivinen tavoite, ja vaikka olisimme voineet tehdä kevyimmän tai pienimmän koskaan suunnitellun maton, olemme innokkaita esittelemään mielestämme mukavimpia saatavana olevia patjoja. Hyvää nukkumista!

Yksi kerros keskiresoluutioisia kennoja tarjoaa kevyimmän ja pienimmän pakatun maton tinkimättä Air Sprung Cell ™ -mukavuudestamme.

Air Sprung Cells ™ mukautuu kehosi muotoon ja tarjoaa tasaisemman paineen jakautumisen patjan yli, jotta yöunet olisivat mukavampia
Monitoiminen suurivirtausventtiili tarjoaa nopean täytön, tyhjennyksen ja helpon hienosäädön henkilökohtaisen mukavuuden saavuttamiseksi
Ultra Fresh® mikrobilääkehoito TPU-kaavaan estämään sisäisen homeen kasvun
Sisältää Airstream ™ -pumpun, joka on integroitu tavarapussiin nopeaa ja helppoa täyttämistä varten
Sisältää korjaussarjan piston helppoon korjaamiseen kentällä
Mukana oleva tyynylukitusjärjestelmä kiinnittää Sea to Summit -tyynyt mattoon

Tekniset tiedot:

Ilmassa jousitetut solut yksikerroksinen

Rakennettu yhdellä kerroksella keskiresoluutioisia kennoja, jotka antavat sinulle kevyimmän ja pienimmän pakkaustilan patjan tinkimättä Sea-Summitin Air Sprung Cell -mukavuudesta.

Ilmajousitetut kennot ovat Sleeping Mat -tuotevalikoimamme ydintekniikkaa, ja ne ovat syy, miksi nukut paremmin Sea to Summit -nukkumatolla. Tyypillisen hämmentyneen rakenteen sijaan Sea to Summit -matto rakennetaan pistehitsauskuvion avulla, jotta saadaan aikaan toisiinsa kytkettyjen kammioiden korkea pinta-ala matriisi nimeltä Air Sprung Cells. Ilmajousitetut solut toimivat samalla tavalla kuin taskujousipatjat, koska jokainen kenno muodostaa muodonmuutoksen itsenäisesti, patja mukautuu kehosi muotoon, joka tuntuu pehmeämmältä ja mukavammalta, kun keholla on enemmän kosketuspintaa ja tasainen paineen jakautuminen.

Ekstruusio TPU-laminointi

TPU-laminointimme toteutetaan lääketieteen ja ilmailuteollisuuden ainutlaatuisella prosessilla. Ekstruusiolaminointi on kestävämpää, johdonmukaisempaa ja antaa meille mahdollisuuden käyttää omaa TPU-reseptiämme. Se on huomattavasti parempi kuin rullalta rullalle laminointi, jota käytetään nykyään useimmissa muissa ulkotuotteissa ja joka voi kärsiä irtoamisongelmista. Olemme myös ottaneet käyttöön mikrobien vastaisen käsittelyn TPU: ssa homeen tai sienen kasvun estämiseksi.

Monitoimiventtiili
Inflaation ja deflaation helpottamiseksi Sea to Summit on kehittänyt oman, patentoitavan monitoimiventtiilin.

Venttiilissä on täyttöaukko yhdensuuntaisella venttiilillä estämään ilman menetykset ennen venttiilin tiivistämistä, nopea ilmanpoiston tyhjennysportti ja hienosäätöpainike mukavuuden säätämiseksi - kaikki yhdessä pienikokoisessa, matalaprofiilisessa yksikössä.

PillowLock ™ -järjestelmä
Kiinnitä Sea to Summit -tyyny helposti Sea to Summit -mattoosi liukastumattoman unen saamiseksi.

Suunniteltu pitämään tyynysi täsmälleen siellä, missä sen tarkoitus on olla - unimattillasi - ainutlaatuiset PillowLock ™ -koukku- ja lenkkikiinnityslaastarimme ovat vakiona kaikkien mattojemme kanssa vuoden 2019 puolivälistä lähtien.


ASTM F3340 18 R -arvot ovat teollisuuden standardi, jolla määritetään lämmönhukan kestävyys unimatot.

Sea to Summit testaa nukkumatonsa itsenäisesti Sveitsin EMPA-laboratorioissa. Testissä R-arvot (lämmön virtauksen kestävyys) mitataan asettamalla keittolevy nukkumismaton toiselle puolelle ja kylmä levy toiselle puolelle. Elektroniset anturit määrittävät sitten, kuinka paljon energiaa tarvitaan pitämään keittolevy tasaisessa ruumiinlämmössä.

Käytämme 1. tammikuuta 2020 alkaen uutta teollisuusstandardin mukaista ASTM F3340 18 -testiä antamaan mattoillemme R-arvot. Tämä uusi menetelmä nukkumattojen eristävien ominaisuuksien testaamiseksi näkee joitain muutoksia aiemmin julkaistuihin R-arvoihimme. On tärkeää huomata, että missä nämä arvot muuttuvat, se ei tarkoita lämmön pudotusta tai lisääntymistä - se tarkoittaa yksinkertaisesti sitä, että ne on testattu hieman eri asteikolla.


Älä odota enää ostaaksesi Sea to summit Eristetty Matto UltraLight reilummilla myyntiehdoilla ja markkinoiden parhailla hinnoilla. Lisäksi, trekkinn:sta löydät myös muita Patjat tuotteita Makuupussit kategoriasta, joita saatat tarvita varustekokoelmaasi. Osta Sea to summit Eristetty Matto UltraLight ja saat sen kotiinkuljetettuna jo muutamassa päivässä. Tsekkaa myös Patjat tarjoukset tehdäksesi parhaan parhaan mahdollisen diilin.

Ominaisuudet Sea to summit Eristetty Matto UltraLight

Väri
Oranssi

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Hyvä patja

-

patja turpoaa hyvin, siinä on mukava nukkua, mutta 198x64-version paino painaa 680 g

Erittäin hyvä, mutta meluisa

-

Mukava, kompakti ja kevyt patja. Täyttö hyvin. Se sopii yli 1m95 pituisille ihmisille. Ole varovainen, se on hieman meluisa, kun makaat ja liikut sen päällä!

Merestä huipulle patja

-

Upea, erittäin kevyt ja helppo täyttää mukana tulevan pussin ansiosta

Erittäin kevyt ja mukava matto

-

yllättävän mukava. tavarapussi se on erittäin mukava ominaisuus. lämmin ja pehmeä. suositellaan.

Mukava

-

Loistava laatu, erittäin mukava ja kevyt. Ei meluisa. Tämä muuttaa vaelluspelini elämään!

Kevyt ja mukava

-

Erittäin helppo täyttää ja tyhjentää, mukava ja kevyt. Ainoa miinus hieman kahisevaa materiaalia.

Erinomainen ultrakevyt/eristetty matto

-

Erittäin arvostettu! Täysi mukavuus ja ultrakevyt. Yhdistettävä Sea to Summit Premium -tyynyn kanssa.

Laukku

-

Hieno tuote mahtavalla palkinnolla! Mukava, lämmin ja pehmeä. Minä todella pidän.

Mukava vaikka ohut

-

Erinomainen laatu ja kilpailukykyinen hinta. Mukava ja lämmin, pahoittelut vain, että leveämmäksi joutuu ottamaan sen 1,98 cm pitkänä versiona, joka on hieman liian pitkä minun makuuni. Silti suosittelen lämpimästi. Sea huipulle takuu!

Upea matto, helppokäyttöinen

-

Mahtavaa täyttää mukana toimitetulla tavarasäkillä. super mukava, hyvä laatu

Hyvä tuote

-

Erinomainen tuote! kevyt, pieni koko ja erittäin toimiva

Loistava

-

Loistava. Pikatoimitus. Hyvä tuote.

Hiljainen ja mukava

-

Erinomainen tyynyn kanssa, pidin siitä. Ei kahise nukkuessaan täydellisesti. Rahti saapui Turkkiin 15 päivässä.

Paras meri huipulle

-

Erinomainen patja. Käytän sitä usein patikointiin ja vaellukseen vuoristomatkoilla. Plussat: Lämmin, erittäin kevyt. Miinuksista - kahiseva materiaali.

Kevyt ja kestävä

-

Käytetään vuorikiipeilyleireillä. Erittäin kevyt ja kestävä materiaali. Jos ostat sen settinä tyynyn kanssa, saat mukavamman unen.

Laatu

-

Se kuulostaa hieman liikkuessa, mutta sen kompensoi keveys ja äänenvoimakkuus

Erittäin mukava makuumatto

-

Muutin vaahtomuovimatosta tähän. Mikä mahtava tunne makaamalla tällä matolla! Kevyt, mukava, erittäin helppo täyttää ja tyhjentää.

Paras ostos unijärjestelmälleni

-

Tämä on luultavasti kestävin ja mukavin matto, jonka voit löytää. Ostin kaksi itselleni ja toisen ystävälleni. Et voi kuvitella kuinka hyvin voit nukkua näin ohuella matolla. Se on 5 cm paksu ja pelkäsin, että se on liian ohut, mutta se ei ollutkaan. Puhumattakaan siitä, etten ole kevyin tyyppi (90kg), ja kaiken lisäksi olen sivunukkuja. Luulen, että se johtuu kammion suunnittelusta. Se osoittautui myös erittäin tukevaksi. Ensimmäinen käyttökerta oli matalilla ja paksuilla pensailla, koska emme saaneet tasaista maata, yöllä tunsin oksien työntyvän sisään ja hyväksyin jo sen tosiasian, että maton rikkoutui, mutta se selvisi ilman naarmuja. R-arvosta, käytin sitä 0, -3 c ja se tuntui kylmältä silloin tällöin. Pumppupussi on mahtava.

Huippuluokan matto

-

Kevyt, hyvin tehty, mukava ja helppo räjäyttää Tämä on hyvin harkittu matto, joka toivottavasti kestää vuosia. mielestäni maksetun hinnan arvoinen.5/5.

Mukavuus ja tekniikka

-

Matto on upea, erittäin helppo täyttää sisäänrakennetun pumpun ansiosta ja erittäin helppo tyhjentää tarvittaessa. Väri jota rakastan! R-arvo ja paino päällä, erittäin tyytyväinen ostoon

Oikein hyvä

-

Meri huippukokemukseen ja paljon Trekinniltä

Hyvä tuote

-

erinomaisen työn tuote. valo. Suosittelin sitä myös ystävälleni

Erittäin mukava

-

Kevyt ja erittäin mukava, jopa sivuvaununa.

Kevyt ja helppo käyttää

-

todella mukava tuote. Erittäin kevyt ja helppo täyttää / tyhjentää. Se näyttää myös kestävältä (ei vielä testattu).

Hyvä laatu

-

SEA TO SUMMITillä on suuri tekstuurivaikutus, se on erittäin mukavaa nukkua, on suositeltavaa, kannattaa ostaa uudelleen

Hyvin

-

Mukava. Nopeasti täyttyvä. Kevyt.

Hienoa, nähdä ajan myötä voimaa

-

Nopea globaali välitys: tilattu lauantaina keskiviikkona (Ranskan kaakkoisosassa). Patja ei ole kovin paksu, mutta kennot ovat riittävät, jotta et kosketa lattiaa edes sivuillasi. Nähdä ajoissa vakavuudelle.

Kaunis mukava ja ei kallista

-

Erittäin hyvä patja, minulla oli jo yksi, mutta ei eristetty. Suosittelen eristetyn ostamista retkeilyyn, toisaalta on suuri kokoero, kun taitettu eristetyn ja eristämättömän välillä. Olisin voinut ottaa säännöllisen koon, vaikka myönnän, että suuri koko on mukavampi hartioilla

Kevyt ja kompakti

-

Näyttää erinomaiselta nukkumatolta! Ei voi odottaa testata sitä ulkona!

Erittäin hyvä mankon kanssa

-

Matto on erittäin mukava, sillä on täydellinen koko ja se voidaan pakata hyvin pieneksi - ihanteellinen moottoripyöräretkille. Ainoa haittapuoli minulta on materiaalin määrä, kun liikkuu matolla.

Kevyt ja kompakti

-

Niin paisunut ja makaa täydellisesti. Pakattu, tämä matto on myös erittäin kompakti. Ihanteellinen, kun olen tiellä polkupyörällä.

Hyvää vastinetta rahalle.

-

Hyvää vastinetta rahalle.

Loistava

-

Mukava. Nopeasti täyttyvä. Pitää siitä!

Yläosa!

-

Suosittelen tätä tuotetta. Nopea täyttö, kompakti kuljetukseen

Hyvin

-

Suosittelen tätä tuotetta, joka noudattaa mainostettuja ominaisuuksia.

Fantastinen

-

Saavuin tänään ajoissa, joten en ole vielä käyttänyt sitä. Yritin sitä kotona ja se näyttää todella mukavalta. Erittäin kevyt ja erittäin kompakti. Säilytyspussi täyttää sen hyvin nopeasti. Kuulostaa hyvältä tuotteelta!

Erinomainen!

-

Erinomainen patja, mukava, kevyt, kompakti kuljettaa

Lopullinen matto

-

Olin kuullut paljon Sea to Summit -brändin laadusta ja testattuani nämä matot voin vain vahvistaa sen. Ne ovat todella mukavia, säilyttävät kehon lämmön ja suojaavat kylmältä, joka voi tulla maasta huomattavan eristeen avulla. Lisäksi yhtä tärkeätä, että ne ovat erittäin kevyitä ja erittäin pienikokoisia. Ne ovat hintansa arvoisia, ostisin ne heti.

Suuri patja

-

Erittäin mukava korkeuden, kevyt ja kompakti. Laukun avulla voit säilyttää sitä helposti ja täyttää sen yhtä helposti.

Täydellinen

-

Kevyt, kompakti ja mukava. Tietysti sinun on otettava huomioon ja sijoitettava pieni muovi eristeen alle estämään sen vaurioituminen.

Kevyt ja kompakti

-

Tämä patja on erittäin helppo täyttää ja on erittäin mukava. Se on kevyt eikä vie paljon tilaa, riittää viettämään kauniita öitä ulkona!

Hämmästyttävästi!

-

Se tekee vaikutuksen laadullaan ja mukavuudellaan. Vie vähän tilaa, lämmin! Yksi markkinoiden parhaista!

Hieno matto

-

Hieno matto! Tilaan jo toista trekkinistä, yhden minulle, toisen tyttöystävälleni. Paras paino/parametrit/hinta-laatusuhde. Kiitos!

Se on erittäin hyvä tuote.

-

En ole vielä käyttänyt sitä leirillä, joten siellä on 4 tähteä. Testasin sen kotona ja tuntuu erittäin hyvältä nukkua. Se on kevyt ja pieni, joten sinun ei tarvitse miehittää Zackin paikkaa.

Kevyt ja mukava

-

Erittäin mukava jopa sivuvaunuille. Nopeasti täyttyvä. Pitää siitä!

Kompakti ja kevyt

-

Otin mukaani maton kahden viikon pyöräretkelle. Nukkui mukavasti. Takaosa ei ollut kylmä. Lämpötila yöllä oli +6:sta -1. Ystäväni ärsytti, että kun käännät, matto narisee. Minulle se ei ole kriittinen. Olen tyytyväinen tähän tuotteeseen. Erittäin helppo täyttää ja laittaa takaisin koteloon.

Palaute

-

Täydellinen makuumatto, kevyt ja lämmin Käytän sitä syksyn vaellusmatkoillani. vain 5 hengitystä ja se on valmis nukkumaan

Mukava nukkumatto

-

Sea to Summit ei koskaan jätä vaikuttamatta niiden laatuun ja muotoiluun, joten niiden ultrakevyt eristetty nukkumatto ei ole yllättävää. Erittäin mukava, helppo täyttää ja yhdistettynä Eros-alas-tyynyyn, erittäin mukava. Ilmavirran pumppusäkki on loistava lisäys. - ja säästää huimaavan pään puhaltamisesta vain yksisuuntaisen venttiilin kautta. Koska olen 188 cm, ostin suuren koon (198 cm), joten maksan ylimääräisen painorangan (650 g) kuin niille, jotka mahtuvat tavalliseen tai pieneen kokoon, mutta leiriytymisen yhteydessä mukava yöunet on sen arvoista.

Upea tuote

-

Kevyt ja helppo täyttää .... Todella mukava niin matalalle matolle!

Hieno matto

-

Hieno matto rahalle! tarpeeksi kevyt ja lämmin, mukava, helppokäyttöinen. Suosittelen kaikille!

Lleuger i molt mukava nukkua.

-

Toimitus ruokkii sovitut päät. Testauksen jälkeen se maksaa nitsit vibacissa 4 asteen astetta, tulos on suotuisa. Moltin tila sisältää makuusalin. Olen hankkinut koon L ja ansaitsen 1´84m. Ainoa saalis on, että se on enemmän sorolloja kuin perinteiset marfegues, mutta se kompensoi molemmat.

Erittäin mukava

-

Olen käyttänyt sitä 2 viikon telttakierroksella. Matto on erittäin mukava, painaa vähän ja vie vähän tilaa. Olen pystynyt nukkumaan kyljellä, selällä ja vatsalla ilman ongelmia.

Täydellinen matto

-

Matto on kevyt, pakataan melko pieneen tilavuuteen, kätevä. Pussi sisältää pumpun, joka on erittäin käyttökelpoinen. Olen tyytyväinen kauppaan.

Suuri matta

-

Yritin mattoa tänään. Se on erittäin mukava, vaikka makaa kyljelläsi. Kuitenkin hieman kahiseva ja liukas liikkuessa. Telttaillessani laitan ne mieluummin makuupussiin. Paino, pakkauskoko ja hinta ovat huippuluokkaa! Myös toimitus oli nopeaa.

Kevyt ja mukava

-

Testasimme sitä Tour du Mont Blancin kautta. Se oli todella mukava, helppo asentaa ja riittävän kevyt liikkuakseen.

Hieno matto

-

Tyhtyy nopeasti. Ja pakattu tiiviisti

Hyvä tuote edulliseen hintaan

-

Se täyttää etsimäsi vaatimukset matolla, korkea R-arvo, kevyt ja kompakti. Kotona testattu, se on erittäin mukava ja täytän sen, minun tapauksessani, noin kymmenellä ilma-aukolla. Odotan vapauttavansa sen pensassa!

Kevyt ja mukava

-

Erittäin mukava patja painonsa vuoksi. Se antaa mahdollisuuden säätää haluttuun paineeseen ja eristää erittäin hyvin maan kylmästä. Ainoa negatiivinen kohta on, että se aiheuttaa vähän melua liikkuessasi.

Erittäin hyvä matto

-

Kompakti, paino kannen ja paikkojen kanssa 513 grammaa, erittäin mukava.

Kevyt matto

-

Erittäin mukava matto. Supereristys säilyttäen hyvän painon. Tavallinen versio ilman kannetta painaa vain 475 g R-arvolla 3,1. Testattu talviolosuhteissa. Nuhteeton.

Hyvä matto

-

Yksi Sea To Summit -brändin parhaista vaihtoehdoista. Helppo koota ja purkaa, ei vie mitään ja on erittäin kevyt.

Kahisevaa ja meluisaa, muuten - erinomainen matto

-

Melko kevyt ja pieni, erinomaisilla r-arvoilla, mutta muista, että se kahisee ja pitää paljon ääntä, monille tämä voi olla ongelma

Добротный коврик

-

Чувствуется качество. Материал плотный, лёгкий, приятный на ощупь. Как получил - протестировал дома. За двое суток совсем не сдулся. При росте 185 ja 95 взял большой. Достаточно места для локтей, коврик достаточно цепкий - не скатываешься ja никуда не сползаешь. Poista poisto. В комплекте рем.набор и мешок для надувания, который сильно упрощает задачу после длинного походн Про изоляцию пока ничего не скажу - осталось испытать в холодную погоду в горах.

Hyvä

-

Erittäin hyvä matto.

Erittäin mukava

-

Se on erittäin mukava, lonkkakipu, jonka sain aina nukkumassa yksinkertaisella matolla, on kadonnut, olen erittäin tyytyväinen. Liiman lisäämiseksi, riippuen käyttämästäsi bivouac-kankaan kankaasta, se voi liukastua hiukan, kunnes otat aseman. On tarpeen etsiä mahdollisimman tasainen maasto.

Hyvä

-

輕量化 的 絕佳 選擇 !!使用 上 也 方便 容易

Hyvä tuote

-

Tyytyväinen tuotteeseen

Löydä jotain sellaista polkupyörällä matkustamiseksi.

-

Mitä etsin. Mukava, kevyt ja kompakti koko kuljetusta varten (jos välität sen varastoinnista, se vie vielä vähemmän). Se ei ole kaikki maastoa; sinun tulee olla varovainen käyttäessäsi sitä, mutta kestävämmällä tuotteella ei enää ole näitä paino- ja taitettuja lukuja.

On erittäin hyvä

-

Kevyestä ja pienikokoisesta muodosta huolimatta matto on erittäin mukava. Sea to Summitissa on myös sopivia tyynyjä, joita voit käyttää sellaisen tarranauhan avulla, jotta ne pysyvät mukavina nukkumisen aikana. Minun on vielä testattava iso R-arvo tosielämässä

Tilavuus ja paino

-

Iloisesti yllättynyt koosta ja painosta, mitä tarvitset pyörälaukuille. Pelkäsin voimakasta kahinaa, ensi silmäyksellä kaikki ei ole niin pelottavaa. Täytetty 8 jaksossa ilman pussiin puhaltamista

Mukava ja kevyt

-

Iloisesti yllättyneestä pakatun maton pienikokoisuudesta. Reppu toimii myös täyttönä, toimii hyvin ja nopeasti, pitää kosteuden hengittämästä patjasta. Tarpeeksi paksu hyvän nukkumiseksi, nukun aina sivuini. Ei ongelmia koskettamalla maata. Koskaan tuntenut kylmää yöllä (noin 5 astetta C).

Täydellinen!

-

Paras ostoni, jonka olen tehnyt viime vuosina. Erittäin mukava!

Suosittelen

-

Ihanteellinen tuote hinnan / laadun suhteen. R-arvo: 3.3. Kansi on laukku täyttöä varten. Pakkauskoko. Erittäin tyytyväinen

非常棒 的 隔熱 睡墊

-

輕 加上 體積 小, 收到 的 貨品 非常棒

Ilo

-

Erittäin mukava matto, suosittelen. Täynnä kansi. Suuri valinta hinnan / laadun / r-arvon suhteen

Hyvä patja

-

Hyvä patja, mukava, ei tuota. Nopea paisunta kaksoistoiminnolla. Helppo säilyttää. Ainoa haittapuoli, melu ... mutta muuten täydellinen. Jopa tälle pienelle virheelle (melulle) suosittelen epäröimättä! Täydellinen huippulaatuinen trekkinn-palvelutuote

Erittäin kevyt ja täyttöpussi

-

Erittäin hyvä tuote, välttämätön käytettäväksi oikeassa ympäristössä. Erinomainen vaellukselle ja yötä yli 10 astetta

Tyytyväinen patjani

-

Suosittelen !!! Testaa 2 kuukautta vaelluksessa, ei hätää tai deflaatiota. täydellinen mukavuus, helppo täyttää pumpupussijärjestelmänsä avulla. vain pieni melu materiaalista johtuen tuottaa mukavuutta, hyvää laatua. Trekkinnin palvelu ja toimitus, täydellinen !!!

5

-

Upea matto. Retki Kamtšatkassa Tolbachikin tulivuoren ympärillä. Yöllä lämpötila laski + 3-4 asteeseen. Nukkuminen oli mukavaa ja lämmin.

Hämmästyttävä

-

Erittäin mukava. käytä sitä jokaisella kappaleella

Mukavuus ja keveys

-

Erinomainen tuote, kevyt ja kompakti. Suositellaan retkeilyretkille, ei retkeilyyn.

Jokapaikan höylä

-

aika hullu hyvä

Meri huippukokoukseen ultrakevyt eristetty matto

-

Upea matto. Todella hyvä paino / koko / eristyssuhde. Olin vain pettynyt tulleihin, jotka minun oli maksettava Sveitsissä. Toimitushinta ei sisällä niitä, vaikka tämä kauppa tietää hyvin, että asiakkaiden on maksettava heille. Joten päädyin maksamaan enemmän kuin sveitsiläisessä laastikaupassa :-(.

Erittäin tyytyväinen

-

Juuri palannut kampanjasta Romaniassa. Olin uskomattoman tyytyväinen, olosuhteet eivät olleet kovin hyviä, melkein koko reitti satoi, lämpötila oli yöllä noin 0. Matto oli erittäin tyytyväinen, enkä minä tai tyttöystäväni ollut koskaan jäätynyt, se oli erittäin mukava nukkua selälleni ja sivulleni. Toimitus on nopea, en muista tarkalleen, mutta noin 1-2 viikon kuluttua minulla oli matot.

Erinomainen patja

-

Laadukas tuote, kevyt ja mukava. Ehdottomasti hintansa arvoinen

Чудовий надувний килимок!

-

Особливо писати немає змісту про цей килимок. Якісний, легкий та компактний. Не шумить, коли на ньому лежиш. Розмір ідеально підійшов, на 185 см зросту обрав Л-ку Про доставку. Швидка. Відправили 28 червня, а отримав на руки 6 липня. Hotelli tarjoaa ilmaisen aamiaisen, josta voit varata huoneistohotellin.

Täydellinen

-

Kompakti, kevyt ja mukava.

Hyvä suhde vaaleus / lujuus

-

Erittäin hyvä patja! Raskaampi kuin kilpailija neoair xlite mutta voimakkaampi, mukavampi ja helpompi täyttää / tyhjentää.

Hieno auto!

-

Priyshov 10 päivää (vrahovuyuchi Velikodni і ruoho travni pyhä). Pakistan kaikki hyvät. Perevіriv puhallettava yogo kіlka razіv, joten se on kätevä. Se näyttää niin varjoisalta. Ella tella (kirjailijat) kylmä (ilman kirjainta) puolella. Tel, jaak prikolti dolonu, sitten muutaman sekunnin lämmetä. Kylmällä tämä ei sovi. Ne, jotka eivät ole laiskoja, eivät välitä puhallettavasta patjasta, jos koko patja luetaan venäjän kielellä. Suosittelen!

Erittäin hyvä

-

Nopea ja helppo tilaaminen

Прекрасный коврик

-

Лёгкий и компактные коврик, достаточно тёплый для использования круглый год, комфортный.

Erinomainen tuote

-

Tämä patja on yhtä kevyt kuin odotin. Se on erittäin mukava ja hyvin eristävä. Se tulee hyvin pieneksi pakkauksen jälkeen. Se on suuri matto retkeilijöille, että heidän täytyy kuljettaa kaikki pyydyksensä.

Meri huippukokoukselle

-

Se on loistava tuote! Todella hyvin kompakti ja kevyt. Käytettyjen materiaalien laatu on erittäin hyvä. Olen jo onnistunut suorittamaan testin - vuoren viikon Norjassa ... Erittäin tyytyväinen! Todella suositeltavaa!

Hyvä tuote!

-

Se on hyvin pieni ja kevyt, ja sen mukana toimitettu pumppupussi on erittäin helppo täyttää. Mukava matto, mutta en ole vielä vetänyt sitä. Vain kokeillut sitä hyvin lyhyeksi kotona. Niinpä näen, mitä ajattelen vaelluksen jälkeen tänä kesänä. Ja pari yötä teltassa. Mutta nyt ensimmäinen vaikutelma on hyvä!

Suuri matto!

-

Katsoin ja luin paljon arvosteluja, ja pysähdyin tähän vaihtoehtoon! Suuri matto, lämmin, kevyt ja kompakti!

Лучший коврик

-

Лучший коврик за эти деньги - легкий, компактный, теплый. Рекомендую

Käytännöllinen

-

erinomainen matto, vaikka olisit nukkumassa olalla, älä koske maahan. Se on hieman asteikon reunalla, jos olet tottunut klassisiin retkeilymattoihin

Mukava makuualusta

-

Super helppo täyttää ja tyhjentää. Pienet ja ennen kaikkea se on erittäin mukava kuin minulle! Suuri paino mukavuuteen.

Yksi parhaista padista!

-

UltraLight Mat on erittäin mukava nukkua. Kestävä, hiljainen, vakaa, lämmin ja mukava. Amazing pad on backcountry.

Erinomainen

-

Erittäin ihana Mat. Rakastan sitä.

Erinomainen patja

-

Hyvä vastine rahalle, kevyt mutta hyvin eristetty. Pidä minut lämpimänä jopa alle nollan lämpötilassa. Mukana toimitettu pumppupussi on helppo käyttää. Ainoa haittapuoli on, että ilmajousitetut solut menevät tasaisiksi, kun istut patjaan ja tekee siitä hieman epämukavaksi. Kun makaa patjalla, tämä ongelma katoaa.

Erinomainen patja

-

Hyvä vastine rahalle, kevyt mutta hyvin eristetty. Pidä minut lämpimänä jopa alle nollan lämpötilassa. Ainoa haittapuoli on se, että solusuunnittelu menee tasaiseksi istuessaan patjaan, kun se makuuasennossa ei ole ongelma.

Meri huippukokoukselle

-

Kompakti matto, joka voidaan helposti ja nopeasti täyttää mukana toimitetulla pussilla. On myös erittäin mukava!

Täydellinen ulkona

-

Patja todella kompakti, mutta ennen kaikkea hyvin eristävä. Sen kerroin R 3,3 mahdollistaa nukkumisen jopa kylmissä lämpötiloissa alle 0 ° C. Se on mukava, täyttää ilman aikaa pumpun säkin ansiosta. Erittäin kevyt, suuri retkeilyyn ja vuorikiipeilyyn. Edistetään täydellä merkillä!

Täydellinen matto ... vain, jos se ei aiheuta melua.

-

Koska tämä matto tekee meluisasta äänestäni, kun siirrymme siihen ja en halua käyttää tätä, jos toiset yhdessä teltan kanssa tai missä tahansa, paitsi tämä on täydellinen!

Hyvä tuote

-

Vain maton positiiviset vaikutukset: kevyt, kompakti. Se on helposti ja nopeasti täytetty. Painonani ei paineta. Ajettaessa melu ei ole merkittävä. Lämmöneristys riittää keväällä ja syksyllä. Sen kestävyys on tarkistettava. Olen tyytyväinen ostoon, suosittelen!

Erinomainen patja

-

En todellakaan ole pettynyt tämän ostoksen kanssa. Patja on varmasti hieman ohuempi kuin jotkut kilpailijat, joten ei välttämättä hyvä ihmisille liian raskas, mutta se on todella mukava. Paino pysyy oikeana ja se, että "pumpun säkki" on integroitu, on todella plus. Lopuksi, se on todella voimakas (nylon 40D) verrattuna kilpailijoihin ja vaikka se löysikin itsensä lävistetty, mukana on korjaussarja. Suosittelen sitä todella!

Wow rakastavat tuotetta

-

Sain sen erittäin hyvässä pakkauksessa. Maton koko on täydellinen. Voin odottaa kokeilemaan tätä uutta seikkailua.

Suuri eristys

-

Pienikokoinen pakkaus, erittäin kevyt, huolimatta lisäeristeestä. Sopii erinomaisesti bivouac-säkkiin ja pysyy siellä missä se on. TOP!

Hinta / suorituskyky ihme

-

Laadukas laatu, erinomainen eristysvaikutus. Vain vetoketjut tulisi käyttää sisäpuolelta.

Top tuote

-

Hyvä pakkauskoko, kevyt, mukava ja hyvin eristävä.

Kevyt ja lämmin

-

Suuri matto, se on kevyt, mutta mukava ja hyvin eristävä ja ensimmäisen luokan pakkauskoko.

Se on kevyt ja vahva.

-

Unettomuus on erittäin hyvä, se on iso, koska koko on L. Tuote, jota ei voi ripustaa, on paras.

Kuulostaa hyvältä

-

Tämä tuote näyttää hyvin tehty, kevyt, mukava, eristävä. Testauksessa tunsin lämmön kehoni pohtia ja luovat lämpimän tunteen. 59 sekuntia täyttyvät Sea To Summit Jet Stream Pump (33 sekuntia täysin tyhjentyä). Lisäksi on mahdollista käyttää tätä pumppua säilytyspussin, joten ei hukkatilaa eikä tapa sanoa "damn missä hän on?" laite on erittäin kompakti. Hate kokeilla lopussa maaliskuun leirillä.

Vähäinen määrä ja laatu

-

Se on erinomainen tuote, vaatima tila pakkaamista on minimaalinen, ja voit jopa tallentaa täytön manuaalisesti pumppu maton mukana. Käytössä se on erittäin mukava ja helppo puhaltaa.

Ultrakevyt eristetty matto

-

Erittäin mukava ja hiljainen eikä tahmea. Runsaasti tilava aseiden sivuissa kun takana nukkuu ja koskaan mene pois pad puolella nukkumassa.

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

clouse menu Sulje
up up