up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Sea to summit Itsetäyttyvä Matto Camp Plus

Sea to summit Itsetäyttyvä Matto Camp Plus

Sea to summit Itsetäyttyvä Matto Camp Plus

plus
Sea to summit

Sea To Summit Itsetäyttyvä Matto Camp Plus

Näytä lisää esillä olevia tuotteita:

Tuotekuvaus Sea to summit Itsetäyttyvä Matto Camp Plus

Camp Plus SI on suunniteltu tarjoamaan maksimaalista mukavuutta ihmisille, jotka jahtaavat monipuolista makuumattoa.

- Tukevien ja kestävien 75D-kankaiden yhdistäminen ainutlaatuiseen Delta Coring -tekniikkaan mahdollistaa yli 40 %:n vaahdon poistamisen kompaktin tee-se-all-maton muodostamiseksi.
- Alkuperäistä Camp Mat SI:tä paksummaksi rakennettu ja vaakasuoraa Delta Coringia käyttävä Camp Plus SI tarjoaa suuren arvon, kestävyyden ja mukavuuden.
- 75D-polyesteri tekee jäykemmästä, hankausta kestävämästä pohjasta, kun taas 7,5 cm paksu Camp Plus SI tarjoaa runsaasti pehmustetta jopa lihavimmille lantioille. Korkea 4,3 R-arvo tarkoittaa myös sitä, että voit käyttää sitä ympäri vuoden.
- Itsetäyttyvässä All Sea to Summit -matossa on ainutlaatuinen, monitoiminen käännettävä yksiventtiili, joka on suunniteltu erityisesti itsetäyttyville matoille. Ei enää taistele reinflaatiota vastaan, kun rullaat mattoasi!
- Saatavana kahdessa kartiomaisessa koossa ja kahdessa leveämmässä, runsaamman muotoisessa suorakaiteen kokoisessa koossa.


Ominaisuudet:

- Plus-kokoinen superpaksu koko vuoden leirimatto
- Delta Coring poistaa yli 40 % vaahdosta painon ja bulkin vähentämiseksi kestävyydestä tinkimättä
- Tukeva ja kulutusta kestävä 75D polyesterikuorikangas suulakepuristetulla TPU:lla
- Paksuus 7,5 cm, R-arvo 4,3 ASTM F3340-18
- Monitoiminen, suurella virtausnopeudella kääntyvä venttiili
- Mukana sama Delta Core -profiili kuin Comfort Plus SI -matoissa
- PillowLock kiinnittää Eros-tyynyn mattoon pitäen sen paikallaan liukastumattoman unen takaamiseksi
- Sisältää itseliimautuvan reikien korjaussarjan


Tekniset tiedot:

- Pituus: 183 cm
- Leveys: 51 cm
- Korkeus/syvyys: 7,5 cm
- Mitat pakattuna: 21,6 x 21,6 x 26 CM
- Paino: 1185 G
- R-arvo: 4.3
- Rullattu koko: 21,6 x 26 cm


Tekniikka:

- Delta Core -tekniikkamme on todella innovatiivinen tapa vähentää itsetäyttyvien patjojemme polyuretaanivaahtomuoviytimen painoa ja massaa Patentointia haettava ydinprosessimme poistaa jopa 40 % PU-vaahdon alkuperäisestä tilavuudesta pitäen kiinni. tarpeeksi optimaaliseen tukeen ja mukavuuteen minimoiden samalla lopullisen patjan pakatun painon ja koon. Tärkeää on, että tällä ydintämistekniikalla on lisäetu, että PU-vaahdon ylä- ja alapinta pysyvät täysin ehjinä. Tämä varmistaa tasaisen lämmön koko patjan pituudelta välttäen pystysuuntaisia reikiä tai runkomaisia rakoja, jotka ovat perinteisesti sallineet lämmön huuhtoutumisen alaspäin. Täysvaahtomuovipinta myös parantaa merkittävästi vaahtomuovin sitoutumista patjan kuorikankaisiin, mikä vähentää huomattavasti delaminoitumisen mahdollisuutta. Delta Coresin muotoa ja kokoa säädetään patjoidemme eri paksuuksilla lujuuden ja kestävyyden varmistamiseksi, samalla kun se antaa käyttäjälle erinomaisen tuen ja itsestään täyttyvän suorituskyvyn. Vaakasuuntaista Delta Coring -tekniikkaa käytetään Comfort Light SI-, Comfort Plus SI- ja Comfort Deluxe SI -malleissamme.
- Olemme kirjaimellisesti tehneet uuden käänteen erittäin onnistuneeseen monitoimiventtiiliimme, joten se käsittelee erityisesti itsetäyttyvien mattojen luontaista ominaisuutta eli ongelmaa, jossa vaahto yrittää täyttyä uudelleen pakkaaessasi.
- Olemme suunnitelleet "yksisuuntaisen" täyttöventtiilin käännettäväksi ja käyttäneet sitä estämään mattoa vetämästä ilmaa takaisin sisään. Näin voit rullata maton mahdollisimman pieneksi ilman, että täytät uudelleen täyttöä. Tällä patentoitavalla venttiilimallilla on sama ohut profiili, nopeampi täyttö kuin perinteiset ruuviventtiilit, helppo paineen hienosäätö ja erittäin nopea tyhjennysnopeus kuin ilmapatjoillamme ja tyynyillämme.
- Kiinnitä Sea to Summit -tyynysi helposti Sea to Summit -mattoon, jotta uni ei ole liukastunut.
- Suunniteltu pitämään tyynysi täsmälleen siinä, missä sen on tarkoituskin olla – makuumatollasi – ainutlaatuiset PillowLock™-hakasilmukkakiinnityspaikamme ovat vakiona kaikissa matoissamme vuoden 2019 puolivälistä lähtien.
- R-arvo (Resistance-value) on mittari, jota käytetään arvioimaan, kuinka tehokkaasti makuumattosi kestää lämmönhukkaa. Se on ainoa tapa tietää, kuinka hyvin mattosi estää kehosi lämpöä leviämästä pois maan lämpötiloista (joka voi olla paljon kylmempää kuin ilman lämpötila).
- Tämä arvo voidaan testata talon sisällä, mutta Sea to Summitissa matomme testataan itsenäisesti laboratoriossa tarkasti valvottujen standardien mukaisesti.
- Uusi toimialastandardi ASTM F3340-18 -testaus on nyt otettu käyttöön ja kaikki vuodesta 2020 alkaen julkaistut Sea to Summit -matot on testattu tämän standardin mukaisesti.


Tiesitkö, mitkä kaikki ominaisuudet tekevät Sea to summit Itsetäyttyvä Matto Camp Plus:sta ainutlaatuisen? Jos olet kiinnostunut Sea to summit Itsetäyttyvä Matto Camp Plus:n ostamisesta, olet onnekas, sillä tuotetta on tällä hetkellä saatavilla trekkinn verkkokaupassa. Laajasta Patjat valikoimastamme löydät varmasti etsimäsi ja näin voit nauttia ulkoilusta täysin siemauksin. Nauti trekkinn:n suuresta valikoimasta ja liity suureen urheiluyhteisöömme.

Ominaisuudet Sea to summit Itsetäyttyvä Matto Camp Plus

Väri
Vihreä

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Sea to summit Itsetäyttyvä Matto Camp Plus

Mukava patja

-

Erittäin mukava. Hinta ja laatu ovat huippuluokkaa.

Sea to summit Itsetäyttyvä Matto Camp Plus

Hyvä vaihtoehto

-

Erittäin kylmänkestävä ja mukava. Käytin sitä lumessa -12 asteessa. Olen erittäin tyytyväinen

Sea to summit Itsetäyttyvä Matto Camp Plus

Merestä huipulle leiri sekä itsestään täyttyvä matto

-

Erittäin, erittäin nopea toimitus. Moskova on 9 päivän päässä. Tavaran, setin ja pakkauksen laatu ovat korkeimmalla tasolla. Aion jatkaa tämän kaupan käyttöä! Kiitos!

Sea to summit Itsetäyttyvä Matto Camp Plus

Super matto!

-

Erittäin hyvä matto. Laihalle kyljellään nukkuvalle henkilölle tämä on korvaamaton asia!

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

Aiheeseen liittyvät tuotteet

clouse menu Sulje
up up