up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Sea to summit Matto Ether Light XT Eristys

Sea to summit Matto Ether Light XT Eristys

Sea to summit Matto Ether Light XT Eristys

Sea to summit Matto Ether Light XT Eristys

plus
Sea to summit

Sea To Summit Matto Ether Light XT Eristys

Näytä lisää esillä olevia tuotteita:

Tuotekuvaus Sea to summit Matto Ether Light XT Eristys

Kevyin ja paksin täysikokoinen Air Sprung Cell ™ -matto, jossa on eristys kaikkina vuodenaikoina.

Kun ryhdyimme suunnittelemaan mattoa, joka oli parempi kuin mitä oli jo saatavilla, palasimme lopulta takaisin siihen, miksi kantamme nukkumattoa ensinnäkin luontoon - antaa meille paremmat yöunet. Parempi on tietysti hyvin subjektiivinen tavoite, ja vaikka olisimme voineet tehdä kevyimmän tai pienimmän koskaan suunnitellun maton, olemme innokkaita esittelemään mielestämme mukavimpia saatavana olevia patjoja. Hyvää nukkumista!

Ilmajousitetut kennot ovat Sleeping Mat -tuotevalikoimamme ydintekniikkaa, ja ne ovat syy, miksi nukut paremmin Sea to Summit -nukkumatolla.

Tyypillisen hämmentyneen rakenteen sijaan Sea to Summit -matto rakennetaan pistehitsauskuvion avulla muodostamaan toisiinsa liitettyjen kammioiden korkean pinta-alan matriisi nimeltä Air Sprung Cells. Ilmajousitetut solut toimivat samalla tavoin kuin taskujousipatjat, koska jokainen kenno muodostaa muodonmuutoksen itsenäisesti, patja mukautuu kehosi muotoon, mikä tuntuu pehmeämmältä ja mukavammalta, kun vartalolle on enemmän kosketusta ja paine jakautuu tasaisesti.

Suuremmat ilmataskut luodaan käyttämällä monia TPU-silmukoita, jotka yhdistävät ylemmän ja alemman kangaskerroksen Air Sprung Cell -pistehitsauskuvioimme. TPU-silmukat mahdollistavat ylä- ja alakerroksen sijoittamisen kauemmas toisistaan, jolloin syntyy suurempia ilmataskuja täytettäessä, jotka vaativat vähemmän kangasta.

TPU-laminointimme toteutetaan lääketieteen ja ilmailuteollisuuden ainutlaatuisella prosessilla. Ekstruusiolaminointi on kestävämpää, johdonmukaisempaa ja antaa meille mahdollisuuden käyttää omaa TPU-reseptiämme. Se on huomattavasti parempi kuin rullalta rullalle -laminointi, jota käytetään tällä hetkellä useimmissa muissa ulkotuotteissa ja joka voi kärsiä irtoamisongelmista. Olemme myös ottaneet käyttöön mikrobien vastaisen käsittelyn TPU: ssa homeen tai sienen kasvun estämiseksi.

Inflaation ja deflaation helpottamiseksi Sea to Summit on kehittänyt oman patentoitavan monitoimiventtiilin.
Venttiilissä on täyttöaukko yhdensuuntaisella venttiilillä estämään ilman menetykset ennen venttiilin tiivistämistä, nopea ilmanpoiston tyhjennysportti ja hienosäätöpainike mukavuuden säätämiseksi - kaikki yhdessä pienikokoisessa, matalaprofiilisessa yksikössä.

Kiinnitä Sea to Summit -tyyny helposti Sea to Summit -mattoosi liukastumattoman unen saamiseksi.
Suunniteltu pitämään tyynysi täsmälleen siellä, missä sen tarkoitus on olla - unimattillasi - ainutlaatuiset PillowLock ™ -koukku- ja lenkkikiinnityslaastarimme ovat vakiona kaikkien mattojemme kanssa vuoden 2019 puolivälistä lähtien.

ASTM F3340 18 R -arvot:
R-arvo (vastusarvo) on mittari, jota käytetään arvioimaan kuinka tehokkaasti unimattosi kestää lämmönhukkaa. Se on ainoa tapa tietää, kuinka hyvin matto estää kehosi lämpöä vuotamasta maan lämpötilan (joka voi olla paljon kylmempi kuin ilman lämpötila).

Tämä arvo voidaan testata talossa, mutta Sea to Summit -mattoomme testataan itsenäisesti laboratoriossa tarkasti kontrolloitujen standardien mukaisesti.

Uusi alan standardi ASTM F3340 18 -testaus on nyt otettu käyttöön ja kaikki vuodesta 2020 eteenpäin julkaistut Sea to Summit -matot testataan tämän standardin mukaisesti.

Suuremmat ilmataskut luodaan käyttämällä monia silmukoituja TPU-ohjauslevyjä, jotka yhdistävät ylä- ja alaosan kangaskerrokset Air Sprung Cell ™ -pistehitsauskuvioomme. Silmukoitetut ohjauslevyt mahdollistavat ylä- ja alakerrosten sijoittamisen kauemmas toisistaan, jolloin syntyy suurempia ilmataskuja täytettyinä, mikä vaatii vähemmän kangasta. Täydellinen sivuvaunuille, maton ylimääräinen korkeus antaa lantion uppoaa syvemmälle siihen koskematta maata.


Ominaisuudet:

Erittäin paksu (XT) silmukkaohjain Air Sprung Cells ™
Ultra Fresh® mikrobilääkehoito TPU-kaavaan estämään sisäisen homeen kasvun
Monitoiminen suurivirtausventtiili tarjoaa nopean täyttö-, tyhjennys- ja helpon hienosäädön henkilökohtaisen mukavuuden saavuttamiseksi
Mukana oleva tyynylukitusjärjestelmä kiinnittää Sea to Summit -tyynyt mattoon
Sisältää Airstream ™ -pumpun, joka on integroitu tavarapussiin nopeaa ja helppoa täyttämistä varten
Tutustu nyt ulkoilu valikoimaamme, joka sisältää useita suosittuja Sea to summit-tuotteita markkinoiden parhailla hinnoilla. trekkinn:sta, omasta ulkoilu verkkokaupastasi löydät suuren valikoiman suosittuja ja korkealaatuisia Sea to summit tuotteita, jotka voit tilata helposti ja nopeasti suoraan kotiovellesi, kuten esimerkiksi: Sea to summit Matto Ether Light XT Eristys. Kaikki tilaukset lähetetään 24/48h kuluessa.

Ominaisuudet Sea to summit Matto Ether Light XT Eristys

Väri
Harmaa

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Sea to summit Matto Ether Light XT Eristys

Hyvää unta

-

erittäin mukava. 100% suositeltavaa

Sea to summit Matto Ether Light XT Eristys

Super matto

-

Matto on erittäin mukava. Pieni koko pienelle tytölle

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

Aiheeseen liittyvät tuotteet

clouse menu Sulje
up up