up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Sea to summit Matto Ultralight Insul XS

plus
Sea to summit

Sea To Summit Matto Ultralight Insul XS

Näytä lisää esillä olevia tuotteita:

Tuotekuvaus Sea to summit Matto Ultralight Insul XS

Ultrakevyiden makuualusta alue on yksi kerros keskiresoluutioisilla Air Sprung Solut? antaa sinulle kevyin ja pienin pakattu tilavuus matto tinkimättä mukavuudesta. Lisää lämpöä, käytämme Exkin® Platinum, hiljainen ei kudottua kangasta, joka heijastaa lämpösäteilyä menetys takaisin käyttäjälle ja Thermolite® eristys estää konvektiolämmöltä menetyksen välillä kehon ja maahan. Kaikki Sea Summit nukkuva matot tulevat laatu tavaraa säkki, korjaussarja, joka sisältää kuusi itseliimautuva laastaria korjaamiseen reikiä alalla, ja varalla silikoni yksi tapa venttiilin läppä.

tekniikka:

Termoplastinen polyuretaani TPU pyöreä logo

Exkin platina logo

Thermolite logo

181 Itsenäinen Sprung Cells


Rakastatko ulkoilu:a? Hanki oma Sea to summit Matto Ultralight Insul XS ja nauti vapaa-ajan aktiviteeteista Sea to summit:n tarjoaman laadun ja varmuuden avulla. Älä unohda, että valikoimastamme löydät myös kaiken kokoisia ja mallisia Makuupussit tuotteita kaikkiin sääolosuhteisiin sopiviksi. Jotta voisimme antaa sinulle kaikista tehokkaimman ulkoilu mallit, useimmat Patjat tuotteet on suunniteltu yhteistyössä alan ammattilaisten kanssa!

Ominaisuudet Sea to summit Matto Ultralight Insul XS

Väri
Oranssi

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

clouse menu Sulje
up up