Anna sähköpostiosoitteesi ja lähetämme sinulle linkin salasanasi nollaamiseksi sähköpostilla välittömästi.

Kotisivu

Sea To Summit

Sea To Summit
Noin Sea To Summit
Sea To Summit aloitti kevyiden vuoristotuotteiden valmistamisen, kun niitä oli vaikea löytää Australiasta 80-luvulla. Vuonna 1984 yrityksen perustaja Roland Tyson aloitti liiketoimintansa suunnittelemalla innovatiivisia varusteita kahdelle australialaiselle seikkailijalle, jotka halusivat kiivetä Mount Everestille. He olivat niin vaikuttuneita tuotteiden laadusta, että he onnistuivat ylittämään Mount Everestin ensimmäisinä australialaisina. Merkki syntyi virallisesti ja sai nimekseen Sea to Summit vuonna 1990 suuren menestyksen jälkeen, kun asiakkaat tulivat taas pyytämään yrityksen omistajaa suunnittelemaan ja luomaan heidän varusteensa, kun he suunnittelivat seikkailua Bengalinsalmelta Mount Everestin huipulle.
Sea To Summit onnistui tullessaan palkitun merkin, valmistamalla korkealaatuisia ja edistyksellisiä tuotteita, joilla on erittäin innovatiiviset suunnittelut, jotka on tehty erittäin ankariin sääolosuhteisiin niiden keveytensä ja kestävyytensä ansiosta. Sea To Summit on nyt kansainvälinen merkki, joka on tunnettu maailmanlaajuisesti erinomaisten tuotteiden valmistamisesta, jotka myydään lähes 60 eri maassa. Merkki suunnittelee erinomaisia tuotteita, jotta voit matkustaa vapaasti ja luottavaisesti missä tahansa ympäristössä seikkailusi aikana.

Sea To Summitilla on parhaat ulkoiluvarusteet

Merkki ansaitsee asiakkaidensa luottamuksen antamalla heille täydellisiä varusteita. Kun valitaan nukkumalakkeita, on aina suositeltavaa valita mukavuus ja laatu. Sea To Summit -nukkumalakki on täydellinen tarjoamaan tarpeeksi mukavuutta ja lämpöä jopa alhaisimmissa lämpötila-alueissa, poistamalla kosteutta ja antamalla sinun nukkua rauhallisesti. Nukkumalakkien lisäksi Sea to Summit -nukkumamatolla on erinomainen, kevyt tuote, joka tarjoaa suuremman mukavuuden, lämmön ja kestävyyden. Se voi tehdä suuren eron ulkoilukokemuksessasi, koska se voidaan kuljettaa helposti minne tahansa nopeasti täyttämällä ja tyhjentämällä patja, mikä tekee siitä ylimääräisen kompaktin ja kätevän siirtyä. Merkki tarjoaa myös laajan Sea to Summit -tyyny -valikoiman, joka on enemmän kuin luksuskamppailutuote sen keveytensä ja superpehmeän harjatun polyesterikankaan ansiosta. Se on neulottu ulkopinta ja on myös puhallettava ja hiljainen, koska se ei tee ääntä. Tällä tyynyllä on eri kokoisia ja muotoisia, jotka tekevät jokaisesta seikkailusta erittäin viihtyisän. Voit myös käyttää Sea To Summit -telttaa lisäsuojan ja suojauksen tarjoamiseksi, sillä se on kestävin ja monipuolisin varuste. Merkki esittelee myös Sea to Summit -kuivapussit, jotta voit pitää kaikki ruuasi ja juomasi hyvin suojattuina. Tämä laukku on suunniteltu antamaan sinulle mahdollisuus pidentää seikkailuasi pidempään säilyttämällä ruuan parhaissa olosuhteissa pitkään. Sea To Summit -pakkaussäkki on loistava vaihtoehto tallentaa enemmän asioita ja sopia reppuun kompaktisti, koska se voi säästää paljon tilaa ja on vedenpitävä.